4,5

Enestående

Vennetur

Kanalturen vår gikk fint. Men pga..regn hele uken fikk vi ikke benyttet oss av soldekk og utefasiliteter.
I flere av sengene lekket vannet inn vinduer som ble ubehagelige å sove i. Men tross alt koste vi oss.
Vi var 9 venner på tur, og vi er venner enda.

20. september 2025

Kære Eva

Tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at I trods det ustadige vejr havde en god tur sammen. Vi beklager de udfordringer, I oplevede med bådens vinduer, og tager naturligvis jeres feedback med videre.

Det vigtigste er, at I fik en hyggelig tur i godt selskab – og stadig er venner efter ferien.

Venlig hilsen
Seatravel

Nydelig område å seile i Saronske bukt

Nydelig område å seile i Saronske bukt. Mange idylliske småbyer, som ikke har forandret seg særlig, siden vi seilte sist, for 16 år siden. Mange flotte uthavner å velge mellom også. Veldig god informasjon, og service fra Seatravel.

30. august 2025

Kjære Mary Ann

Tusen takk for de fem stjernene.
Så hyggelig å høre at dere hadde en flott seilas i Saronske bukt – og at småbyene og uthavnene fortsatt begeistrer etter 16 år. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen om både service og informasjon, og håper å ønske dere velkommen tilbake på vannet igjen.

Vennlig hilsen
Seatravel

Super form for ferie

Vi var 4 voksne på kanalbåtferie i England for første gang, og vi ble alle meget begeistret. Både med informasjon fra Seatravel, opplevelsen ombord i båten, naturen og alle hyggelige og behjelpelige menneskene vi møtte underveis.

12. juli 2025

Kære Anita

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at jeres første flodbådsferie i England blev en så god oplevelse!

Vi håber, det var den første af mange – og at vi får lov at hjælpe jer afsted igen en anden gang. :)

De bedste hilsner
Team Seatravel

Vi leide båt på Canal de midi i…

Vi leide båt på Canal de midi i sørfrankrike. En fantastisk opplevelse. Kunne vært mer informasjon om tillegsutyr på båten. Syntes det var en smule for dyrt (derfor bare 4 stjerner)

23. juni 2025

Kære Geir

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde en fantastisk oplevelse på Canal du Midi! Det er et skønt område 😊

Tak også for din feedback om ekstraudstyr – det tager vi til efterretning.

Vi håber at kunne byde jer velkommen ombord igen en anden gang!

De bedste hilsner
Teamet hos Seatravel

Magisk kanalbåtferie

Hyggelig personal, pene og funksjonelle kanalbåter, og god opplæring før første sluse.

26. august 2024

Hej Laila,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en dejlig ferie og fik den information I havde brug for. Vi er også selv helt vilde med denne skønne rejseform.

Vi glæder os meget til, at byde jer velkommen ved Seatravel igen :)

Med venlig hilsen
Sarah //Seatravel

Meget hyggelige

Meget hyggelige, og god informasjon

8. september 2024

Hej Bent,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er meget glad for at læse, at I havde en hyggelig ferie og fik den information I havde brug for.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med jeres næste flodbådsferie :-)

Med venlig hilsen
Sarah // Seatravel

Canal du Midi var en fantastisk opplevelse

Canal du Midi var en fantastisk opplevelse!
63 sluser gikk som en drøm. Gode fasiliteter langs kanalen.
Når det gjelder båten, så lakk taket da det regnet slik at sengetøy og klær ble vått. Vi fikk beskjed at det var sånn det var. Stoppknapp for motor virket ikke fra utvendig styreposisjon. Inverter for 220v virket ikke på bad. Kjøkkenet kunne vært bedre utstyrt.
Syklene var en katastrofe. Her burde vi ha fått tilbud om refusjon.
På tross av dette har det vært en uforglemmelig og flott uke og vi har kost oss hele uken. Vi anbefaler turen på det varmeste!

29. juni 2024

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse :-)
Vi er glade for at høre at I havde en dejlig ferie, det er en skøn ferieform! Vi giver naturligvis vores partner besked om de fejl der har været på jeres tur, så de kan rette op på det. Vi bestræber os altid efter, at give vores gæster den rejse de drømmer om, derfor tager vi det meget seriøst.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen, til en uforglemmelig ferieoplevelse :-)

Mange hilsner fra
Sarah - Seatravel

Manglende tid til opplevelser på land 🥹

Flott tur på Le Canal du Midi med Mystique 2, kanalens seneste båt 😅. Det var godt Le Boat hadde leid akkurat den båten ut til seilere 😎⛵️. At et av valgene for tur er fra Castelnaudary til Port-Cassafieres, med hele 66 sluser og 36 timers utseilt distanse, (da er ikke slusetiden regnet med) er vel litt i det meste laget for 1 ukes tur ?!?! Og slusene åpnet ikke før kl 09:00 og stengte kl 19:00, og vi var ikke alltid først i køen 🙃😎. Vi hadde bevisst valgt den turen, for all del, men det viste seg at vi ikke hadde tid til å stoppe underveis i de små landsbyene, for vinsmaking og nyte andre eksotiske atmosfærer som det må være underveis på denne utrolige ruten. Må innrømme at vi hadde sett for oss flere steder, langs kanalen, med utsalg av lokal mat og vin underveis. Og gjerne restauranter hvor vi kunne spist lunsj eller middag. Le Boat personell, folk langs kanalene, slusevaktene får våre beste skussmål. Smilene og hjelpsomme. Tror aldri jeg har vinket så mye og takket, merci becaucoup, på 1 uke 🇫🇷🇫🇷❤️

23. september 2023

Hei Gry,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Jeg håper du så og opplevde det meste du ønsket deg på seilferien.

Hyggelig å høre at personalet på LE Boat var hyggelige og hjelpsomme.
Har du lyst til å komme på en ny seilferie, står vi klare til å hjelpe deg 😊

Beste hilsener
Ema // Seatravel

Vi leide seilbåt for første gang i Krotia

Vi leide seilbåt for første gang i Kroatia. Seatravel var meget behjelpelig med å svare på spørsmål og gi veiledning før vi valgte båt. I alt meget forøyd med servicen fra Seatravel. Det eneste jeg skulle ønske vi hadde fått informasjon/tips om på forhånd var behovet for å forhåndsbestille plass i havner. Det ble meget fullt i alle havner i dager med mye vind.

22. juli 2023

Hej Nils Eirik,
Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at i har haft en god tur!

Hvis vi kan hjælpe med din næste sejlferie, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

De bedste hilsner,
Kristian // Seatravel

Har brukt SeaTravel to ganger nå ifm

Har brukt SeaTravel to ganger nå ifm. leie av seilbåt i Kroatia. Topp kommunikasjon med kundekonsulent hele veien, og ser ingen grunn til å velge noen andre dersom vi skal gjøre dette igjen.

12. august 2019

Topp kanalbåtferie i Frankrike

God informasjon og lett kommunikasjon på forhånd. God service hele veien og leverandør av kanalbåten i Frankrike var også flinke og hyggelige og snakket godt engelsk. Det er akkurat så lett å kjøre en kanalbåt som de sier, og det er en fin reiseform for alle aldersgrupper.

8. august 2019

Croatia hurra

Seatravel er et firma med erfaring og gode systemer ved utleie av båt. De er agenter for utleier lokalt og i vårt tilfelle Croatia Yachting, som også hadde orden i sakene.
Vi var to vennepar på tur og turen overgikk forventningene.

25. september 2018

Info Berlin samt depositum.

Vi fikk ingen info om regler for kanaler i Berlin. Dette ble det spurt om på basen i Wolfsbruch, Representant visste ikke noe. Depositum for egenandel er ennå ikke refundert, 9 dager etter hjemkomst.

11. september 2018
Vis anmeldelser på alle språk. (148 anmeldelser)