Runners' Store Anmeldelser

1. Løpeutstyrsbutikk
  2. Skobutikk

Runners' Store är Sveriges största löparbutik med Sveriges största sortiment på skor, konfektion och sportelektronik. Kom och besök oss på Regeringsgatan 26 i Stockholm och träffa våra löparexperter eller vår ortopedtekniker

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Fick jättebra hjälp att hitta ett par…

Fick jättebra hjälp att hitta ett par trailskor, beskrev vad jag provat tidigare och vad som funkat och inte funkat. Säljaren tog fram några olika skor att prova och vi hittade rätt på andra paret han tog fram. Har idag sprungit nästan 2 timmar utan minsta obehag från fötterna, är oerhört nöjd med den proffsiga hjälpen jag fick och är är väldigt nöjd med mina nya skor!

16. juni 2026

Löparbutik som är bäst

Lite vår shopping. Efter att fått knäprotes i knät är det viktigt att ha bra och rätt skor. Nu när man skall börja spring med regelbunden igen. Då behöver man hjälp av experter och där man får proffesionell hjälp. Då är det @runnersstoresverige . Vilken proffsig personal som ge en ordentligt med tid tar fram olika skor så det blir rätt. Så ett par nya löparskor och ett par för gång

12. april 2026

Jag köpte ett andra par asics skor här…

Jag köpte ett andra par asics skor här för första gången i våras, fick hjälp med storlek och de kollade hur löpsteget såg ut osv.. Hann springa 2 lopp i somras alltså typ 1mil sammanlagt och såg nu att det är ett hål i stortån på skorna samt i hälen? Är helt i chock över hur dålig kvalitén måste vara? Skorna ser helt sprillans nya ut och kostade mig typ 1700? Så blir det hål? Mina första par Asics jag hade innan var köpta på Stadium och dessa hade jag i 8 år innan det blev ett hål vid stortån? Är så missnöjd men får ingen hjälp med reklamation… Ska även flytta från Stockholm men rekommenderar verkligen inte denna butiken tyvärr.

1. august 2024

Fast delivery

I was really surprised that my order arrived only after one day. There wasn't a shipping email or a notification for estimated delivery time which was a little bit inconvenient, but I was very happy with my purchase.

16. juni 2023

Katastrof skulle reklamera mina skor 1…

Katastrof skulle reklamera mina skor 1 år 4 månader senare fick inte göra det pga han tyckte att det var längesen det var ett stort hål i skorna vid stor tårn han gick ner till källaren och hämta ett par skor som har legat och skräpat utan kvitto sista gången jag handlar där det var på regeringsgatan i sthlm

16. september 2021