Runa Forsikring Anmeldelser

2 169
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har ulykkes forsikring og 2 biler forsikret hos Runa. Det fungere bare. Super god medlems login på deres hjemmeside, med adgang til ens policer og hvor man selv kan ændre hvis man fx. Ønsker Vejhjæl... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Meget dårlig kommunikation om skade på gulv

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsbyrå

Skrevet av virksomheten

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgør Runa Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. Fælles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 169)

135 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Meget dårlig kommunikation om skade på…

Meget dårlig kommunikation om skade på gulv

13. februar 2024

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse og dit medlemskab af Runa Forsikring.

Jeg er ked af at læse, at du har oplevet en dårlig kommunikation angående en skade på et gulv. Dette er naturligvis beklageligt og burde ikke forekomme.

Jeg kender desværre ikke til den konkrete sag, men hvis du har ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at sende dine kontaktoplysninger til trustpilot@lb.dk. Så sørger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Stephanie, Skadeafdelingen

Hej Michael

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at yde den bedste service, uanset om det er behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller hvis skaden opstår. Så det glæder mig at høre, at du har fået en super god og hurtig service.

Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Anja, Forsikringskonsulent

God betjening ved inboforsikring

26. september 2023

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at yde den bedste service, uanset om det er behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller hvis skaden sker. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab.

Anja, Forsikringskonsulent

Bare fin og iorden.

22. september 2023

Hej John

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du har oplevet en fin og i orden sagsbehandling.

Uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadesbehandling mm.

Tak fordi du valgte os som dit forsikringsselskab.
Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Mvh. Malene, Forsikringskonsulent

God service.

Lang ventetid i telefonen.

12. februar 2023

Hej Jan-Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse. Jeg skal dog beklage, hvis du har oplevet lang ventetid i telefonen.

Altid god

Altid god, fleksibel og korrekt skadesbehandling:-)

14. oktober 2022

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service. Vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores medlemmer så hurtigt og nemt som overhovedet muligt, når skaden sker. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

RUNA er ganske enkelt professionelle og…

RUNA er ganske enkelt professionelle og serviceindstillede.

27. august 2022

Hej Claus

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du oplever os som professionelle og serviceindstillede.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadesbehandling mm.

Tak fordi du valgte os som dit forsikringsselskab.

Malene, Forsikringskonsulent

Vurdert til 4 av 5 stjerner

god kundebehandling

15. juli 2022

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god sommer.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lange svartider og dårlig…

Lange svartider og dårlig ulykkeforsikring

17. august 2020

Hej Julian

Jeg beklager, hvis det har været svært at komme i kontakt med os.

Er du i tvivl i noget omkring din ulykkesforsikring, må du meget gerne sende mig en mail på trustpilot@lb.dk med dit spørgsmål. Så får jeg en af mine kollegaer til at kontakte dig.

Mvh

Frederik, Marketing

Et godt valg!

24. januar 2020

Hej Anders
Mange tak for din anmeldelse. Det er jeg glad for, at du synes.
Karen

Fin forsikring

Meget god og kompetent behandling

13. februar 2019

Hej Jan

Tak for de fine ord og 5 stjerner.

Jeg er glad for at læse, at du fik god og kompetent behandling i din sag.

Tak fordi du har valgt at være en del af forsikringsfællesskabet her i Runa Forsikring.

Line, kommunikationsafdelingen

Kan kun anbefale RUNA.

Kan kun anbefale RUNA.
Proffesionel håndtering .

13. februar 2019

Kære Hedi,

Jeg er rigtig glad for at læse dine rosende ord, det betyder meget for os, at du vil anbefale Runa forsikring videre ud.

Dina, forsikringskonsulent

Ros til Runa

Jeg tror det er første gang jeg anmelder en skade, og den blev behandlet på eksemplarisk vis til min fulde tilfredshed.

Mvh,

Svend Thorø

12. februar 2018

Hej Svend

Tak for din ros og dine 5 stjerner.

Jeg er glad for at læse, at vi lever op til dine forventninger.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og enkel skadesbehandlingsamt …

God og enkel skadesbehandlingsamt efterfølgende godt reparations værksted, Wessel Auto, Østerbro

9. januar 2018

Hej Rum & Farve

Tusinde tak for jeres 5 stjerner her på Trustpilot. Det er dejligt at læse, at I havde en god oplevelse, nu uheldet var ude.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Runa Forsikring kan anbefales!

8. januar 2018

Hej Jesper

Tak for dine 5 stjerner og dine anbefalinger - de betyder meget for os.

Caroline, Kommunikationsafdelingen.

Alt fungerede godt

8. november 2017

Hej Uffe

Det glæder mig at høre, at vi lever op til dine forventninger som forsikringsselskab.

Caroline, Kommunikationsafdelingen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv