Netgear switch besteld. Werd 2 dagen na me bestelling gebeld, dat hij niet op voorraad was. En dat hij de zelfde week nog bij me geleverd werd. Dit was niet het geval. Mail gestuurd en gevraagd wa... Vis mer
Se hva andre synes
Een WIFI extender besteld die afgebeeld stond op de site. I.p.v. deze extender te mogen ontvangen, kreeg ik hetzelfde type maar een nieuwere versie toegestuurd, terwijl het mij om de oudere versie te... Vis mer
Selskapet har svart
Nieuwe wifi besteld vanwege het feit dat de huidige wifi niet tot achter in de tuin reikte. Geinstalleerd en we hebben inderdaad wifi in de tuin , echter van het wifi signaal ( 1 puntje en 2 boogjes... Vis mer
Na de bestelling en betaling op de goed functionerende site snel de router geleverd gekregen. Opvallend daarbij is de enorme doos, formaat grote verhuisdoos voor een veel kleiner product. Ongeveer fa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Routershop.nl
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Routershop.nl is dé specialist op het gebied van netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.Kontaktopplysninger
Savannahweg 25c, 3542AW, Utrecht, Nederland
- 030-669 1222
- info@routershop.nl
- www.routershop.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Netgear switch besteld.
Netgear switch besteld.
Werd 2 dagen na me bestelling gebeld, dat hij niet op voorraad was. En dat hij de zelfde week nog bij me geleverd werd. Dit was niet het geval. Mail gestuurd en gevraagd waar me product blijft. Maandag kreeg ik bericht dat hij maandag of uiterlijk dinsdag verzonden werd.
Op woensdag weer via chat contact, en aangegeven dat als hij deze week niet binnen kwam, ik wou annuleren. Wonderbaarlijk paar uur later bericht dat hij verzonden was.
Zeer slechte communicatie en service op deze manier.
Spectacular advice & service from routershop
Spectacular advice and service from Erik (account manager) at routershop / wifishop. In-depth product knowledge, quick solid replies to questions, and great help in advising me on the product and installation. Wouldn't hesitate to recommend for commercial or domestic networking needs...
Prima webshop voor netwerk switches
Prima bedrijf al diverse netwerk switches bestelt waaronder de zyxel gs1900-8 en die werken prima stabiel.
Geweldig
Geweldig, heb sinds enkele dagen de extender V4 in gebruik en heb een uitstekende verbinding in ons chalet op het vakantiepark, zelfs met de buitenantenne achter het raam, ook streamen via Apple TV gaat zonder haperingen.
Uitstekende service en snelle communicatie!
Advies nodig voor managed switch en UPS.
Het was druk, want vlak voor Kerst, maar werd netjes terug gebeld en vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
De switch en UPS waren de dag er na aanwezig ondanks de kerstdrukte!
Ik bleek echter in de gauwigheid toch net de verkeerde ups/apc aangeklikt te hebben.
Dat werd na levering snel opgelost, kon het gewoon terug sturen en kreeg het juiste artikel daarna toegestuurd.
Ook hier weer zeer vriendelijke en snelle communicatie, per e-mail deze keer.
Top service!
Beantwoorden geen telefoon..
Op zich een geweldig idee zo'n gespecialiseerde routershop, maar als je ze belt nemen ze geen telefoon op.. Ik koop de door mij gewenste dure zakelijke router plus meerdere accessoires dus maar bij een andere winkel..
Ook hier gaat wel eens iets mis.
Ook hier gaat wel eens iets mis.
Als vaste klant was ik al heel tevreden over Routershop (Kommago). Maar ook hier gaat wel eens iets mis.
Dit ging om een UPS van APC. Deze bleek bij uitpakken niet goed in elkaar gezet.
Eén telefoontje was genoeg. Gratis retour gezonden en een mooie nieuwe ontvangen. Prima te woord gestaan en meermaals per e-mail op de hoogte gehouden.
Goede service en prima snelheid en prijzen.
Prima webshop met goede service!
Ik zocht een router met firewall.
Deze vond ik bij Routershop.nl.
Bij het bestellen kreeg ik een foutmelding waardoor ik dacht dat de betaling niet helemaal goed was gegaan.
De volgende dag een chatbericht gestuurd via de webshop. Ik kreeg netjes antwoord en werd nog gebeld om te bevestigen dat alles in orde was.
Na een dag had ik mijn router in huis.
Prima shop, prima service! Aanrader!
Tenenkrommend slechte service
Eerst even het volgende: Routershop scoort hier zeer hoog qua sterren-beoordelingen, maar kijk je even verder dan je neus lang is dan zie je dat al deze 5 sterren (plus wat 4 sterren) beoordelingen allemaal in enkele zeer korte periodes zijn gedaan. Voor een kleine speler zijn het ook wel overdreven veel beoordelingen. Trap er niet in mensen....
Er staan een aantal slechte (échte) beoordelingen op, en ik me sluit mij daar bij aan, want voor mij helaas heel herkenbaar wat daar allemaal gebeurt. En men leert er niks van.
Als je ergens wat bestelt en het gaat goed dan is er niet zoveel aan de hand, dat geldt voor elk bedrijf. Gaat het niet helemaal lekker dan bieden de meeste bedrijven wel een stukje service om het ongemak weg te nemen. Echter ben je bij de mensen van Routershop / Kommago dan echt de pineut en kun je als je aangeeft niet tevreden te zijn met de geboden oplossing zelfs een grote bek verwachten en smijten ze de telefoon erop (waar gebeurd...)
Ik had een wifi-router-versterker achtig ding (ezhotspot extender) besteld die juist bedoeld is voor op reis waar je vaak met een zwak wifi signaal te maken hebt, niet echt prettig als je dit voor je bedrijf hard nodig hebt. Maar het ding was vanaf het begin al kapot zo bleek later (kan gebeuren, maar verwacht je niet en wekt desalniettemin geen vertrouwen) en moest dus retour. Dat je hem dan mee genomen hebt naar het buitenland (waar je het apparaat toch echt het hardst nodig hebt en ook de enige reden van aanschaf) “dat is niet ons probleem, maar uw eigen schuld”.
Dat de woorden “eigen schuld” notabene in de mond worden genomen door een medewerker van de “service” afdeling is ronduit schandalig te noemen. Maar dat het niet hun probleem is is misschien technisch en juridisch gezien juist, maar van een bedrijf dat niet een ordinaire dozenschuiver is maar juist een specialist die oplossingen biedt voor probleemvraagstukken mag je toch verwachten dat ze even hun best doen voor hun klanten op het moment dat vanuit hunzelf mis gaat - in dit geval zij duidelijk een inferieur product hebben geleverd - en daarmee de klant op een heleboel kosten heeft gejaagd.
Op hun opmerking dat er geen enkel bedrijf kosten vergoed voor verzending naar het buitenland en voor een retourverzending indien het product niet bevalt (in dit geval is het gewoon domweg kapot..) en op de vraag of ik één bedrijf wil noemen die dat wél doet kan ik heel kort zijn: Bij Amazon zijn heel veel bedrijven aangesloten – ook met vergelijkbare producten als bij Routershop - te vinden. Als je daar iets bestelt en het bevalt je niet dan kan dat zonder opgave van reden kosteloos retour, zelf als het vanaf de andere kant van de wereld komt. En dat is allemaal ingecalculeerd, want dat kost je echt de kop niet als je netjes handelt. Welkom in de moderne tijd. Dus dat was gewoon een domme vraag, maar verder ook niet relevant voor mijn situatie.
Daar heb je dus in elk geval meteen een goede reden om als je het elders kunt vinden er geen enkele reden is om het bij Routershop Kommago te bestellen, want daar hoef je sowieso geen service van te verwachten.
Zelfs over de vergoeding van mijn retour-verzendkosten ontstond discussie en daarop wacht ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik kon geen gebruik maken van hun antwoordnummer omdat het product nu eenmaal niet in Nederland was en ik daarom de kosten noodgedwongen moest voorschieten. Kosten die zij nu dus uitgespaard hebben en zou dus sowieso aan mij over kunnen maken zonder dat het ze wat extra kost. Ook niet hun probleem blijkbaar….
Een oplossing zou zijn om een tegemoetkoming in de gemaakte kosten (en niet: “is niet ons probleem”) te bieden en het product (een werkend exemplaar dan welteverstaan) voor een gereduceerde prijs alsnog op te sturen. Zelfs als dat zou betekenen dat ze even een keer geen marge pakken, maken ze er nog steeds geen verlies op, maar hebben ze tenminste wél gestreefd naar een tevreden klant. Die zijn ze nu dus kwijt én nog steeds hebben ze niks aan deze transactie verdiend. Terwijl de klant op kosten is gejaagd.
Maar oplossingen… daar denkt Routershop niet in.
Their fast delivery did not disappoint…
Their fast delivery did not disappoint me in anyway. They were able to send me the product without compromising the quality as well as its safety. Thank you so much!
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Na vragen van mijn kant om om Xperia10 een set Devolo Magicsets aan te sluiten heb k daarna er voor gekozen om 3x TP-Link EAP aan te kopen. Die beschikken over PoE, dus de swihct ook uitgebreid en vervangen. Om roaming te bewerkstelligen is er ook een TP-Link Omada OC200 geplaatst. Daarna ook installatie gevraagd. En ik moet zeggen: 1 week na besluit is alles aangeleverd, geplaatst en geïnstalleerd. Plaatsing is perfect gegaan, 3 uur werk voor het trekken van kabels, alles netjes afgewerkt en goed meegedacht. Ik heb zelf actief meegeholpen, maar meer handen maken licht werk. Omdat de configuratie van deAccessPoints vooraf was gedaan (met door mij opgegeven netwerknamen en wachtwoorden) konden we vrijwel direct na installatie al weer op de nieuwe wifi. Zeer tevreden!
De bestellingen die ik heb gedaan zijn…
De bestellingen die ik heb gedaan zijn qua service en levering prima verlopen ook met een vraag over een bepaalde switch heel fijn meegedacht Maar het is vandaag 24-12-2019 en ik wil eigenlijk dezelfde bestelling doen als op 24-05-2019 namelijk een kleine switch en 2 sfp modules 24-05-2019 koste me dat 193 euro en nu voor dezelfde bestelling ben ik 245 euro kwijt ....???? Dat is een bijna 27 % duurder in 7 maanden tijd
Niet goed functionerende router wordt niet teruggenomen.
Omdat de acceptatieperiode van een ASUS RT-AC53 door omstandigheden langer duurde dan 30 dagen, is de routershop, omdat het apparaat niet aan z'n verwachtingen voldoet, niet meer bereidt om dit product om te ruilen. Regeltjes zijn regeltjes. Van een router specialist heb ik toch andere verwachtingen en ben ik bij andere leveranciers wel wat anders gewend.
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Ik heb gisteren 3 kabels besteld rond kwart voor 5. Omstreeks half 6 kreeg ik al een e-mail dat mijn bestelling was verzonden. Deze was dus deze ochtend al op locatie. Verder werd ik d.m.v. diverse e-mails op de hoogte gehouden van de bestelling. Dikke plus voor de snelheid en het systeem!
Onvoldoende motivatie in antwoorden op vragen door gebrek aan kennis?
Tja, wat zal ik van Routershop zeggen, of hoe moet ik over deze onlinewinkel denken?
Laatst stelde ik een vraag middels het contactformulier op de site. Deze vraag ontstond uit de volgende constatering van Routershop.nl op de volgende vraag betreffende een AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E: 'Ik wil deze repeater combineren met de ASUS RT-AC68U Router. Is dit een goede combinatie'?
Het antwoord vanuit Routershop.nl: 'U kunt in dit geval beter kiezen voor de Asus RP-AC52'.
Mijn vraag daarop was zoiets als dit: Waarop baseert u deze constatering? Ik vraag dit omdat ikzelf namelijk ook tot aanschaf van de AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E over wil gaan, en ook in het bezit ben van de ASUS RT-AC68U Router.
Ik kreeg op deze vraag totaal geen response vanuit Routershop.nl, en op basis daarvan dus slechts 2 sterren. Ik ben daarop naar Mediamarkt gegaan, en heb daar navraag gepleegd, en nu blijkt het volgende; Het merk FRITZ is vergelijkbaar met Apple. De FRITZ Wifi Repeaters zijn dus eigenlijk heel specifiek voor de FRITZ box bedoelt, net zoals Apple dus eigenlijk heel specifiek voor Apple is bedoelt. Ik ben toen over gegaan tot online aankoop van een Asus RP-AC56 Repeater, die overigens bij Routershop.nl ook nog eens €10,00 duurder is.
Ik vind het dus jammer dat Routershop.nl wel een naam draagt van expertise, maar dus eigenlijk en blijkbaar niet alles weet over alle Repeaters. Mijn tip is dus, doe kennis en ervaring op betreffende elke Router en Repeater die u verkoopt, zodat u bij vragen altijd een duidelijk en onderbouwt antwoord kunt geven, en niet slechts met een half antwoord op een vraag komt in de trend van; U kunt in dit geval beter kiezen voor de Asus RP-AC52.....zonder verdere motivatie dus.
goede service
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
snelle levering
tja wat verwacht je van een webshop ?. Goede prijs, makkelijk besteld en een snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis en netjes verpakt. Klopte helemaal.
Helemaal top!!
De router werkt super, helemaal top!
ik ben niet tevreden met het product
bijgewerkt op 28-09-2015
vandaag contact gehad met routershop
of eigenlijk komago
de unfi wifi acces point werkt wel goed alleen heb je voor het gast account
als je de gues politici gebruikt wel de mee geleverde software nodig die je op een computer kunt laten draaien.
er is ook een mangers software te verkrijgen voor een synology server
kijk even op de website van synology welke java ondersteund.
wil je alleen de wifi gebruiken dat kan zonder de manager software te gebruiken zonder problemen.
voor de rest zeer tevreden over het product
hier onder de lijn de rest van de review
__________________________________________________________
ik had een router probleem met een linksys router elke keer weer een dsn verbinding probleem dat is de reden geweest dat ik naar routershop ging.
de website ziet er goed overzichtelijk uit.
vandaag besteld is de volgende dag in huis tenzij weekeind er tussen zit
ik heb het volgende product besteld namelijk de Unifi enterprise wifi systeem
ik wou hier een link neer zetten maar van trust pilot mag het niet
dus je moet zelf het product opzoeken op routershop.nl en zoek dan op unifi acces point
op zich een mooie ap maar er is 1 nadeel de management software die je kan downloaden heb je nodig als je een hotspot wilt maken.
de acces point hotspot werkt niet als je het management programma niet hebt draaien op de computer ik heb dus nu altijd de computer aan staan.
de hotspot is wel makkelijk in te stellen.
het is alleen jammer dat unifi acces points bepaalde configuratie niet op de acces point kan worden op geslagen.
tevens is de wifi ook zonder het management programma te benaderen.
alleen het de hotspot (zelf in te stellen) is niet te benaderen zonder de management programma op e computer te hebben draaien.
dit acces point heeft een groter wifi bereik dan gewone wifi routers en dat is een groot pluspunt.
een nadeel de handleiding is summier en voor technische kennis over unifi acces points kom je al snel uit bij bepaalde betaalde support services gelukig ben ik daar in tegen technische genoeg om de problemen zelf wel op te lossen.
het aansluiten van de unifi acces points is vrij eenvoudig dit staat ook heel duidelijk in de handleiding beschreven.
hoe je de unfi wifi acces point moet in stellen staat ook in de handleiding.
behalve als je bijvoorbeeld een wifi hotspot wilt maken of de poorten van de unfi wifi acces point wilt veranderen dat staat niet in de handleiding.
voor de rest het is een prima acces point alleen voor sommige dingen is technische kennis wel vereist.
1 groot voordeel zonder het management programma dat op mac en windows installeert kan worden is de acces point niet te benaderen.
ook als weet je zijn ip adres je komt er gewoon niet in

Svar fra Routershop.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.