Pas op is een oplichter.
Materialen aan Giovanni Lautoe verhuurd. Facturen onbetaald en spullen verdwenen. Pas op is oplichter!
voorkant is weer prachtig dankjewel boy.s
Geld voorgeschoten voor klus en nooit betaald let op deze 'man 'giovanni lateau is olichter ga niet met m in zee .zecht dat ie pand heeft in zeist maar is daar niet gevestigd en stuurd via deze site eigen recensies om truspiloot voor de gek te houden en nieuwe klanten !ken meerdere personen die veel geld van m krijgen groet p van den eng
Helaas heb ik een zeer teleurstellende ervaring gehad met Rotess. Ondanks een vriendelijke houding in de communicatie, zijn er talloze afspraken niet nagekomen. De afwerking van het werk voldeed niet aan de verwachtingen en herhaalde beloftes bleven onuitgevoerd. Dit heeft geleid tot vertragingen, extra kosten en veel frustratie.
Ik heb sterke twijfels bij de betrouwbaarheid en integriteit van deze partij. Ik vermoed dat er sprake is geweest van onzorgvuldigheid of mogelijk zelfs oplichting. Om deze reden raad ik iedereen aan om zeer voorzichtig te zijn met het aangaan van een samenwerking.
Mijn geleerde lessen:
Betalingen: Maak duidelijke afspraken over aanbetalingen en betaal nooit grote bedragen vooraf zonder concrete resultaten of tussentijdse opleveringen.
Contracten: Zorg voor heldere, schriftelijke afspraken over deadlines, oplevercriteria en de gevolgen bij niet-nakoming.
Facturering: Laat facturen altijd specifiek en gedetailleerd opstellen, zodat er geen ruimte is voor misverstanden.
Kortom: ik adviseer om geen zaken te doen met deze partij, tenzij er waterdichte garanties en afspraken worden gemaakt.
Niet aan te raden!
Wij hebben schilderwerk uitgevoerd volgens afspraak, maar de betaling blijft uit. Er wordt niet gereageerd op facturen of berichten. Zeer teleurstellende ervaring en geen respect voor het geleverde werk.
Mijn ervaring met dit schildersbedrijf Rotess van Giovanni Lautoe is extreem slecht: betaalde materialen zijn nooit geleverd, afspraken worden steeds uitgesteld of afgezegd, en het werk is nooit fatsoenlijk afgerond. Ik voel me opgelicht en raad iedereen aan om hier niet mee in zee te gaan.
Erg goed geholpen, voor een nette prijs 🤩
Ik ben ontzettend blij met het schilderwerk dat Rotess Schilders heeft geleverd! Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Ze namen de tijd om mijn wensen te bespreken en gaven deskundig advies over de beste aanpak en materialen voor mijn project.
De uitvoering was uitstekend. De voorbereidingen werden zorgvuldig uitgevoerd, en er werd netjes en precies gewerkt. Het resultaat is een strak en egaal schilderwerk waar ik nog jaren van kan genieten. Bovendien werd alles keurig opgeruimd achtergelaten.
De prijs-kwaliteitverhouding is top. Ik kan Rotess Schilders van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige schilder!
Wat me echt opviel aan Rotess Bouw en Vastgoedonderhoud, is hun professionaliteit. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me gehoord en begrepen. Ze namen de tijd om mijn wensen en ideeën te bespreken, en gaven waardevolle input. Het team was altijd op tijd en werkte hard om het project op schema te houden. De kwaliteit van hun werk is top; elk detail werd zorgvuldig afgewerkt. Bovendien was de communicatie gedurende het hele proces uitstekend. Ik voelde me altijd op de hoogte van wat er gebeurde. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele aannemer, kan ik Rotess Bouw en Vastgoedonderhoud van harte aanbevelen.
Top bedrijf ben ze heel dankbaar.
Werk is in Kannen en Kruiken er heerst een leuke werksfeer alles is goed afgewerkt. Het complete plaatje wanneer iets perfect is afgerond mij dank is groot dankjewel Heren
Tijdens een schildersklus veel afspraken niet nagekomen waarop ik mijn aanbetaling terug heb gevraagd. Dit is vervolgens na veel valse beloften niet gebeurd. Nu, een half jaar later is het bedrag eindelijk terugbetaald. Ik hoop dat de eigenaren hun zaken nu beter op orde hebben.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.