and dont get me started on there advertising it is most bot and what you know if a person move a bit of cursor it goes for them in activity and a person never clicks or signup total waste ! i have n... Vis mer
Jó lehetőség 5 másodperces katintás 4 szint emelkedő kattintás bevétel, meg osztható link ami plusz bevételt hoz, bár nézettség a megosztot link után nem mindig íródik jóvá van hogy 250 látta de a szá... Vis mer
NAO PERCA O SEU TEMPO NESSE SITE!rotate4all Login do editorE UMA FARÇA Conta suspensa. Razão: É estritamente proibido usar qualquer software para visualizar ou validar automaticamente n... Vis mer
I made paypal sales when I used the rotator service (market relevance matters!) and earn a little now as a publisher too! (via Bitcoin!) I started using r4a back in 2015 ish when I ran PTCReferr... Vis mer
The most popular Paid-to-Promote program where you get paid to: Promote your link, Surf & view our ads, Refer your friends. "The original rotator-advertising service"
Str. Iernuteni, Nr. 87, 545300, Reghin, Romania
- sales@rotate4all.com
- www.rotate4all.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
is god to earn money but is so slow for…
is god to earn money but is so slow for now, hope get better
after receiving 2 payments to the 3…
after receiving 2 payments to the 3 payment I requested, they blocked it without me noticing why. authentic scam
Scammers
After I reached the minimum amount for withdrawal, the account was blocked.
Definitely scammers. Don't waste your time!
best scam ever
Cheaters
Cheaters! Non sense ban! No answers after! No dispute! Just like that!
SCAM!!!!
SCAM!!!!! ALL THE 5 STAR REVIEWS ARE FAKE.
I did not get my Payment
this website is a big scam
this website is a big scam
they took from my balance and set on my bonus a big minus, why , i don't know because no one answer me, dont waste your time with them.
Update: 25.04.2023
Account suspended.
No replay, just suspend my account, 100% scammers
Es muy bueno todo es muy fácil
After i erned min cashout he blocked me…
After i earned min cashout he blocked me for "Using auto-click programm" it's totally nonsense. Do not waste your time guys
Good experience
Хороший сайт
Хороший сайт , достаточно сёрфинга . Зачисления присутствуют . Вывод так же работает без проблем . Рекомендую всем .
Zoʻr zoʻr rahmat
Déconseille…
Mon compte suspendue après avoir demander 1 paiement de 10$. Raison j'aurais utilisé un robot autosurf ou un site autosurf ce qui ne respectait pas leurs conditions. Le seul site que j'ai utilisé pour faire la promotion de Rotate4all est TrafficG, si ce site ne respectait pas leurs conditions je ne le savais pas. Mais une chose que je ne comprend pas, cela ma pris presque 3 ans pour accumuler 10$ et pendant tout ce temps, il m'ont laisser cliquer leurs publicités jour après jour sans me bannir, bizarre!
I like it nice work
только начал но пока нравится
Scam Site
Scam Site, not paying out and not reply to emails about pay out, Do not use. I have been waiting since December 2022 to request Pay out of over $60 and as of today I still cant request it.
UPDATE: Account suspended or putting this review yet they chose to ignore my attempts to contact them and it is funny how they read this but make no attempt to try and resolve any issues which just confirms that they are a scam site. There is also no way to contact them with out being able to log into your account.
This is what they say when I try to log into my account with them
"Account suspended.
Reason: Submitting reviews, posts or comments here or elsewhere which negatively affect our business will lead to account suspension."
May be they should act more like adults and to contact instead of ignore there users. Will update this is they ever get back to me and if they pay me the money that I am owed then I will change the rating to show this.
NAO PERCA O SEU TEMPO NESSE…
NAO PERCA O SEU TEMPO NESSE SITE!rotate4all Login do editorE UMA FARÇA
Conta suspensa.
Razão: É estritamente proibido usar qualquer software para visualizar ou validar automaticamente nossos anúncios SURF
PABLO45
•••••••••••••
Senha
Lembre de mim
Esqueceu sua senha?
VOCE PERDE UM BOM TEMPO NO SITE E QUANDO VAI PEDIR O SAQUE VEM ESSA MENSAGEM E ELES BLOQUEIA SUA CONTA!