En p afgift på 105 kr over 10 krs parkering hvor det er dårligt skiltet og med kamera uden der informeres på en tydelig måde. Det varer lang tid før jeg skal dertil igen. Har 5 forskellige... Vis mer
Mig og min kæreste kørte lige ud for at shoppe lidt tøj og snuppe lidt mad og vupti 4 dage senere kom der en parkerings bøde 😡 Så altså nu skal jeg betale for at bruge mine penge i deres center... Vis mer
Rosengårdcentret plejer at være dt perfekte sted at handle tøj og ting. Men nu hvor jeg skal betale for at shoppe via parkering anbefaler jeg aldrig mere rosengårdcentret. Holder mig væk. Tager i taru... Vis mer
Et godt sted at være og der kan nemt gå nogle timer inden jeg kommer ud igen derinde fra. Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder o... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Shoppingcenter, shopping, center, bycenter, gaver, gavekort, mode, tøj, biograf, legetøj, fitness
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
- www.rosengaardcentret.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
If you have more important time to do…
If you have more important time to do rather than waiting 20 min to get in and 20 min get out of this place, please do not go there. There is only one way out and there are so many car and long waiting time to get out. Waste of time
Det er så dårlig det burde lukke
Det er så dårlig det burde lukke, seriøst, jeg ville hellere spise en hundelort, har aldrig oplevet dårligere spisestel, i burde virkelig skamme jer, 2 personer 365 for mad der er værre end kattepine....🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Administrationen i Rosengårdcenteret
Administrationen i Rosengårdcenteret.
De er ved flere lejligheder gjordt opmærksom på at en af deres butikker (Forex) bryder lovgivningen, samt er diskrimenerende overfor deres kunder.
Forex nægter og tage i mod kontanter og diskfimenerende overfor den del der ikke har elektronisk betalingsmiddel.
Både i centerets kundeservice, samt telefonisk er administrationen gjort opmærksom på dette MANGE gange.
Der bliver ikke handlet på det og det er skuffende. Det har stået på længe.
Elsker at komme der...
Elsker at komme der.... dog et problem at der ikke er toiletter flere steder i centret.
Absolut træls..
Absolut træls... Dårlig og uvenlig kundeservice som ikke vil tage imod retur vare. Nej tak fra min side...
Jeg skulle bare bytte en enkelt del og købe seks par bukser oveni, som jeg så efterfølgende ikke købte.. Det påvirker jo også deres salg....virkelig dårlig.
Stop nu det juleshow
Stop nu det juleshow. Det er et indkøbscenter, ikke en børnehave. Jeg kan ikke forestille mig hvordan det stakkels personale omkringliggende showet kan holde det ud. Akustikken er et mareridt (hvilket man nok hurtigt vil kunne have regnet ud, hvis man havde givet det to tanker at implementerer det show), men udover det, så er det af så pure ringe lydkvalitet, at det skærer i kraniet. Stop. Det. Show. Nu. Det bliver for nu et boycot, indtil i kommer på bedre ideer.
Emil giver en fantastisk service :D
Rosengaardcenteret
Jeg finder det lidt småligt at man nu er begyndt at uddele parkeringsbøder på hele parkeringsområdet ved danmarks største indkøbscenter. Der er da ikke nogen der kan nå at handle ind på under 2 timer i så stort et center.
Godt sted at være. 3000 gratis P-Pladser
Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder og dermed også bredt udvalg af gode retter til både frokost og aften. Super god ide at tilføje ekstra handicap toiletter i stueplen i restaurant gaden. Dog savner jeg fiskehandleren, Ostehandleren og Fakta men til gengæld godt den mega store Kvickly forsvandt og gav mulighed for helt ny handelsgade der hvor den butik lå. Informationens nuværende placering er langt bedre end da den lå i Rød gang. Den dag stedet igen åbner efter coronaen bliver det igen til timelange besøg fra mig af ...
#Banyoungboys5000fromRosengårdcenteret
Hej.
Det er et MEGA godt center at shoppe i. MEEEEEEEEEEEEN vi mødte youngboys5000 og det er klamt.
Dårlig behandling af informationen
Dårlig behandling af informationen.
Mistede en pose, hvorpå jeg går til informationen og bliver oplyst at der har været en og fortalt at denne pose befinder sig på toilettet på torvet.
De henter den ikke og jeg går ned og kigger om den stadig er der hvilket den ikke er og der er ikke noget at stille op ifølge informationen.
En ærlig kvinde på facebook er så i besiddelse af denne pose og jeg får mine varer, men hun kan fortælle mig at hun havde taget posen med op i informationen, men de ville ikke tage imod den.
Synes Centeret skal ændre deres politik så andre ikke bliver udsat for samme dårlige oplevelse som jeg selv.
Derudover er jeg dårligt gående i forvejen, så det var hårdt at gå rundt og selv skulle finde hovede og hale i det hele.
Fint center men mangler nogle…
Fint center men mangler nogle anderledes butikker der er desværre en meget monotont atmosfære 😔
Et kæmpe + ved rosengårdcentret er
Et kæmpe + ved rosengårdcentret er, at der er gratis parkering og altid plads (har kun prøvet en gang, at jeg skulle kører rundt i 5 min, for at finde plads). Centret er fornyligt lavet om og det er blevet super flot og lækkert! Der er lige lavet en "mad gade" og der er rent og pænt både på gange og toiletter. Der er mange butikker og man kan sagtens få mange timer til at gå der inde.
Kan ikke lide Centret.
Jeg kan ikke lide centret fordi det er blevet kedeligt. Der er ikke nogen spændende butikker mere, som der var i gamle dage. Jeg savner det gamle center.
RÅDDEN STRATEGI FOR CENTRET!
GRISKHED OG UFATTELIG DUMHED
Som tidligere flittig bruger af RC, har vi lagt vore indkøb her når vi alligevel har været i Oénse - det er slut.
Jeg skulle lige bruge oplysninger om åbningstider og googler RC og hvad kommer der op? ET ULTIMATIVT KRAV OM AT MÅTTE LÆSSE SPYWARE, O.A. IND PÅ MIN PC!
Dette i form af cookies, disse "totalt harmløse" småprogrammer som mulig gjorde "Cambridge analyzes" og deres svilnumre. Det er også hotmail og scanningerne af mails, det er applikationerne card blance til ALLE informationer på din smartphone / Iphone etcetera.
Alt dette siger R.C. er helt i orden, her skal man tappe kunderne for private oplysninger, igennem denne spyware, som de uskyldige små cookies lægger på i din elektronic.
At det påvirker omsætningen betragteligt, hos ALLE centrets butikker, er fakta viden, flere procent gør som undertegnede og forlader sitet omgående og går et helt andet sted hend.
Databrokeriet (handel med folks personlige oplysninger) indbringer så meget så griskheden har fået overhånden.
NU ER DET BARE TVANG - FÅR VI IKKE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER OG FOTOS tIL AT HANDLE MED, KOMMER DU IKKE IND PÅ SITET!
HVOR SYG ER DEN HANDLING / TANKEGANG IKKE?
Helt ærligt, er det en moral som DU vil støtte? Jeg vil ikke, for rådne beslutninger træffes af rådne mennesker.
O tempora o mores
Jeg beklager meget men :
Jeg beklager meget men :
Før i tiden var Rosengårdcentret et center med mange forskellige butikker; ostehandler, antikforhandler, dyrehandler, fiskehandler osv. osv.
Idag er centret desværre centreret om tøj og bling bling. Mere strømlinet og ensrettet og røvkedelig.
Fakta er nu også lukket - men med en årlig husleje på 2,5 mio er det vel forståeligt nok - der skal jo sælges utrolig meget blandselvslik og kaffe for at kunne være i et kedeligt og tilsyneladende for dyrt center.
Det er trist men jeg behøver ikke besøge centret og jeg bor endda kun 15 min. gang derfra.

Svar fra Rosengårdcentret
Totalt uden atmosfære
Totalt uden atmosfære - ikke andet end tøj- og caféland.
Tag et andet sted hen istedet.

Svar fra Rosengårdcentret
altid lidt godt her
jeg kan godt lide at besøge rosengaardcentret, der er altid noget godt man kan købe og hygge sig med.
Fantatisk service
Vi var i ikke mindre end 4 butikker og alle steder selvom de havde travlt. fik vi en service så man virkelig kunne mærke vi var i nogle speciel butikker. Samtlige steder havde de tid til os og var mere end villige til at hjælpe og hente ting kan absolut kun anbefales og er vores indkøbscenter nr 1.
super sted at handle :)
Var dernede i går med min venner, super hyggeligt :)