Top bedrijf! Heb al een paar keer epdm besteld en ben zeer tevreden! Telefonisch contact gehad met Maurice en samen de bestelling gedaan. Super klantvriendelijk en meedenkend 👍 Super bedan... Vis mer
Op 22-10-2025: Snelle levering en alles in een volledige kit mooi op pallet verpakt. Verder nog niet gebruikt. Op 10/12/2025: Dakrubber goed elastisch en dik. Eenvoudig met bijgeleverd materiaal en... Vis mer
Overgebleven spullen retourneren! Ook ik ben tevreden met de snelle levering en vakkundige uitleg aan de telefoon. Echter na het monteren bleef ik wat spullen overhouden a 70 euro, dus die wilde i... Vis mer
Online webwinkel in dakmaterialen.
Schrijnwerkersweg 8, 1786 PC, Den Helder, Nederland
- 085-0600649
- info@rooftopshop.nl
- www.rooftopshop.nl
Snelle levering
Snelle levering, tiptop service en correcte afhandeling in vertrouwen.
Topper!
Top bedrijf
Top bedrijf!
Heb al een paar keer epdm besteld en ben zeer tevreden!
Telefonisch contact gehad met Maurice en samen de bestelling gedaan.
Super klantvriendelijk en meedenkend 👍
Super bedankt, het dakje ligt er mooi op
Had zelf wat fout gedaan maar prima service!
Had zelf wat fout gedaan, maar contact met ze gezocht en hebben het uitstekend opgelost! Zelfde dag nog nieuwe spullen ontvangen.
Zeer tevreden
super goede service en kompleet pakket.

Svar fra Rooftopshop
Iedereen maakt weleens een foutje
Iedereen maakt weleens een foutje. Een verkeerde levering van daktrimmen. Ik als doe-het-zelver ook niet goed opgelet. Maar, het gaat om de oplossing. Het bedrijf reageerde snel met een belletje en hebben snel de correcte trimmen geleverd. Vriendelijk en snel, een voorbeeld voor andere webshops, gewoon top! Dankjewel!

goed en snel
goed en snel. alleen jammer dat er sommige rollen korter waren dan 6 mtr.
Omdat er door een misverstand een…
Omdat er door een misverstand een verkeerde maat EPDM folie was afgestuurd. Ze sturen kosteloos de juiste maat ook was een potje lijm gaan lekken daar doen ze ook niet moeilijk over en sturen gelijk een nieuwe.
TOP SERVICE

Svar fra Rooftopshop
vlugge levering en correcte prijzen

Prima kwaliteit
Producten zijn van prima kwaliteit. De levering duurde iets langer dan voorzien, maar de klantendienst heeft hierover meteen contact opgenomen met de koerier.

Super snel en correct
Super snel en correct! Echte aanrader.

Compleet en op tijd
Bestelling compleet ben op tijd geleverd.

Svar fra Rooftopshop
I had a little delivery problem and…
I had a little delivery problem and Rooftopshop solved it immediately. Thank you again and see you

Svar fra Rooftopshop
Goede kwaliteit voor een betaalbare…
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.