Banner for Rombouts

Rombouts Anmeldelser

4,7

NA 23 JAAR KLANT VIA MIJN BEDRIJF EN SINDS EEN AANTAL JAAR ALS PARTICULIER NOG STEENDS TEVREDEN OVER DE KWALITEIT EN SERVICE !

Web shop en bestellen, verzenden ging goed en snel. Ik had 5 bussen (koffiebonen en filters Kuifje) besteld. Deze waren echter redelijk los verpakt in 1 doos, 2 waren beschadigd van het tegen elk... Vis mer

Gemakkelijk digitaal te bestellen en heel snel geleverd. Degelijk verpakt door een zeer vriendelijke medewerker. Een klein minpunt in deze bevraging ontvangen we een Engelse tekst. Spreek ons in Bel... Vis mer

Altijd klaar met raad en daad, snelle levering en super vriendelijk personeel. Yannick Jacobs staat altijd klaar en helpt onmiddellijk als je met vragen zit, en zoekt altijd een gepaste oplossing. De... Vis mer

1. Kafferistere
  2. Kaffemaskinleverandør
  3. Matprodusent

Om Rombouts

Experience authentic Belgian coffee from Rombouts – four generations of craftsmanship and passion in every bean.

Our coffee is traditionally roasted in Belgium and born from honest partnerships with farmers around the world. We consciously choose sustainable production methods, so you can enjoy exceptional flavour and quality with peace of mind. ☕

From filter coffee to espresso beans: with Rombouts, you're tasting more than just coffee — you're tasting history, respect, and craftsmanship.

Why choose Rombouts?

Here’s what sets us apart:

• Fast delivery
• Free shipping on orders over €55
• Coffee expertise since 1896
• Roasted in Antwerp – locally, with love and craftsmanship

Never run out of coffee

Create your personalised coffee subscription & get 10% off every time

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

155 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

KLANT ZILVEREN JUBILEUM

4. september 2026

Svar fra Rombouts

Wauw, 23 jaar klant! 😊 Wat fijn om te lezen dat je al die jaren tevreden bent over onze kwaliteit en service. Bedankt voor je jarenlange vertrouwen! ☕️

Rombouts is top

Rombouts is top, meer ga ik daar niet over uitwijden. Topproduct, topservice, topchauffeurs.

Een tevreden klant.

30. august 2026

Svar fra Rombouts

Dankjewel voor deze mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten én service. Bedankt voor je vertrouwen! ☕️

Vlotte service

Vlotte service, snelle reactie op vragen en vriendelijke chauffeur bij de levering.

28. august 2026

Svar fra Rombouts

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles vlot is verlopen. ☕️

Ik dacht dat er een appel op het…

Ik dacht dat er een appel op het gezicht zou staan,
Maar het was een koffieboon.

19. august 2026

Svar fra Rombouts

Bij onze samenwerking met Magritte hebben we de appel ingeruild voor een koffieboon. Een kleine twist op een iconisch beeld. ☕️

Super service

19. august 2026

Dankjewel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen! ☕️

Snelle levering

Snelle levering, alles mooi verpakt. Top producten!

18. august 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Super om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en veel koffiegenot! ☕️

Het pakket is vlug

Het pakket is vlug, en goed verzorgd aangekomen. Dankjewel

17. august 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Fijn om te horen dat alles vlot en in goede staat is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen en veel koffiegenot! ☕️

De levering gebeurt altijd zoals het…

De levering gebeurt altijd zoals het hoort bij Rombouts en het is een lekkere koffie!

13. august 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Wat fijn om te horen dat je al zo’n goede ervaring hebt met Rombouts. Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit! ☕️

Lekker koffie in vele varianten ik ben…

Lekker koffie in vele varianten ik ben tevreden dat ik online kan bestellen want in de winkel vind je ze minder de pods van Rombouts..

13. august 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Fijn dat je onze webshop weet te vinden wanneer je favoriete Rombouts koffie niet makkelijk in de winkel te vinden is. Bedankt voor je vertrouwen! ☕️

Dat koffie abonnement is super

Dat koffie abonnement is super. Koffie is goedkoper, snel geleverd en degelijk verpakt. Top!!!

6. august 2026

Svar fra Rombouts

Dankjewel voor je enthousiaste review! 😊
Super om te horen dat je zo tevreden bent over ons koffieabonnement. Fijn dat zowel de prijs, snelle levering als de verpakking in de smaak vallen. Bedankt voor je vertrouwen! ☕️

Goede service

Goede service

11. august 2026

Dankjewel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm! ☕️