Var skeptisk først siden jeg ikke hadde hørt om siden før, men fikk varene jeg bestilte innen 4 dager, og er veldig fornøyd med å ha spart noen kroner på å handle der!

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring

Alltid fri frakt over kr. 699,- rask levering og 30 dagers retur. Alt du trenger for å få komme i gang med treningen!

3,6

Middels

Utløpt på dato

Kjøpte magnesiumnpulver. Den hadde gått ut på dato.

22. januar 2024

Svar fra Richbeauty

Hei, gjerne ta kontakt med oss på support@richbeauty.no.

Villende kundebehandling

Fikk kjapp Mail etter bestilling om at varene var på vei, men etter nesten 2 uker måtte jeg etterlyse dem. Fikk da svar om at de manglet noen av varene, men regnet med de var på lager om noen dager. Noe merkelig og irriterende at det da sendes mail om at varene er på vei. Eneste grunnen til at det ikke blir èn stjerne er at de svarte kjapt på forespørselen.

5. januar 2024

Fikk ingen pakke

Litt vanskelig å velge stjerner på denne ordren. Bestillingen gikk fint, og jeg vil tro at jeg hadde mottatt pakken veldig raskt og vært veldig fornøyd om resten hadde blitt riktig. Men jeg mottok aldri pakken. Jeg fikk sporing på pakken, men de hadde satt feil mottaker på den. Så den ble levert til feil person i feil by. Gjorde de oppmerksom på dette og hadde kommunikasjon med kundestøtte. Men de kunne ikke gjøre noe med det. Fikk etterhvert pengene tilbake. Men så sendte mottakeren varen i retur og kundestøtte spurte om jeg fortsatt ønsket pakken. Jeg sa at det ønsket jeg, men hørte ikke noe mer og ingen pakke kom. Hele greia ble bare trist, da dette var en adventskalender til min datter.

29. november 2023

Lang leveringstid

Lang leveringstid, kontaktet derfor leverandør via Mail … mest fordi ingen bekreftelsesmail/ kvittering på bestilling!! Og leverandør holder til i samme by!
Sorry !!

9. november 2023

Kjøp her,lett og rask

Jeg fikk ikke noe problem med betaling,værer var hjem på 123

2. oktober 2023

Svar fra Richbeauty

Så bra at du er fornøyd med produktene og leveringen! Takk for fin tilbakemelding! Det setter vi stor pris på

Varene levert som avtalt

Varene levert som avtalt. Veldig bra

9. oktober 2023

Svar fra Richbeauty

Hei takk for fin anmeldelse! Godt å høre at du er fornøyd med leveringen vår, vi setter stor pris på tilbakemeldingen😊