Hvis jeg kunne give 2,5 stjerner, havde I fået det. Jeres tjener gjorde tydeligvis en ihærdig indsats for at være professionel, men desværre kom det i stedet til at virke arrogant og mege... Vis mer
Se hva andre synes
Havde bestilt bord og blev modtaget af Christoffer som bød velkommen og anviste os vores bord. Christoffer og Alfred gav os sublim service hele aften. Maden var super fin lækkert og velsmagen... Vis mer
Deres Mortensaften menu kan ikke anbefales. Forretten: bestående af laks, og Kinaradiser var nogenlunde, kunne kun lide laksen. Hovedretten, som var andesteg var meget rød, og så sej, at vi skulle... Vis mer
Gedigent lækkert håndværk! Min mor og jeg var så heldige at opleve denne perle hvor vi fik serveret “Hverdagslykke” bestående af 10 udsøgte retter Forretterne var spændende og veltillavet... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Restaurant MellemRum - håndværk, hygge og energi! God restaurant i Århus C med lækker mad til gode priser. Køkkenet har bund i god dansk mad med inspiration i det Franske men også Italienske og internationale madstile er repræsenteret. Godt vinkort med meget fornuftige priser. Vinmenu til Menu MellemRum til fair pris. Afslappet betjening med en super god stemning.
Kontaktopplysninger
Fredens Torv 2 , 8000, Aarhus C, Danmark
- +4586171838
- info@restaurantmellemrum.dk
- www.restaurantmellemrum.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
En mellemfornøjet oplevelse på Mellemrum
En mellemfornøjet oplevelse.
Min mand og jeg havde bestilt bord, kom ind spurgte om vi kunne få et andet bord da det var lige ved køkkendøren ( der var 4 andre frie borde) fik at vide det kunne vi desværre ikke, da de var optaget. Fair nok….. og efterhånden kom der løbende gæster som alle skiftede borde frem og til bage så det var åbenbart kun os det ikke kunne findes et andet bord til….
Vi bestilte 3 retter og vin menu
Fair pris, alt var godt indtil desserten en omgang frosen skyr med syltet pærer ingen smag.
Vi blev tilbudt vand til, hvilket i min verden er helt naturligt når vi har købt vin
Der blev sat en karafel med 0,25cl på bordet dem fik vi af 2 omgange pris på regningen kr 110 …. Kom nu det er ikke i orden for 0,5 l vand fra hanen når der er købt vinmenu.
Gedigent lækkert håndværk!
Gedigent lækkert håndværk!
Forretterne var spændende og veltillavet og hovedretterne smeltede på tungen
Vi blev serviceret af 2 friske og skønne unger mennesker som bare havde styr på tingene!
Super dejlig stemning og når min mor og jeg engang kommer til Århus igen, lægger vi klart et visit igen
Tak for en helt igennem fantastisk og autentisk oplevelse!
Pinlig dessert
Super 3 retters indtil desserten kom.
Desserten bestod af en digestive kiks men en klump skyr ovenpå. Skyren havde været forlænge i fryseren og havde delt sig isflager og var uden smag.
Ved ankomst til restaurant mellem rum…
Ved ankomst til restaurant mellem rum for at hente nytårs menu var vores forventninger høje.
Vi blev mødt af et venligt personale og en god stemning og talte om at på baggrund af dette nok vil besøge restauranten først i det nye år.
Men må sande at efter at have spist nytårsmenuen kommer dette nok ikke til at ske.
Menuen bestod af 4 retter hvor kun to var nået i mål.
Forret og hovede ret var uden smag og var nærmest ligegyldigt og bar på ingen måde præg af at være tilberedt i et professionelt køkken.
Men kunne ligeså godt være kommet fra et plejehjems køkken..
En trist og nedslående oplevelse.
Kan på ingen måde anbefales.
Små portioner, glemt saftmenu
Små portioner.
Havde bestilt saftmenu, men de kom med den til forretten, til hovedretten havde glemt det, jeg spurgte dog til det. Til desserten glemte de det, og jeg ikke minde dem om det igen.
Vandkaraflerne måtte vi også bede om at få fyldt op flere gange - i stedet for de blot holdt øje med dette.
Maden smagte rigtig dejligt.

Svar fra Restaurant Mellemrum
Havde set frem til en god oplevelse, men
Vi fik en 3 retters menu med tilhørende vin.
Først skal det siges at maden smagte rigtig dejligt og vinen var også god. 1.800,- kr. for 2 personer inkl. kaffe synes vi var lidt dyrt i forhold til restauranter med samme koncept andre steder i byen. Men ok. - central beliggenhed i Aarhus koster også.
Lokalet var udnyttet til det yderste, og vi var meget uheldige med den plads vi fik anvist. Der var meget trangt og bordene var ydermere adskilt af ret bastant rumadskiller, der bestemt ikke gjorde rummet mere luftigt. At vi så også blev placeret ved ganglinjen til toilettet og lige foran døren til køkkenet var bestemt ikke med til at højne oplevelsen. Lidt træls da vi fandt ud af, at der var tomme borde i den anden ende af restauranten. Så husk, hvis I skal på Mellemrum, at bestille bord i den ende af restauranten, der vender ud mod Aboulevarden.
Lækker 4-retters menu
Lækker 4-retters menu der var serveret rigtig flot!
Lækker saft- og vin menu.
Rigtig hyggelig restaurant.
Vi spiste på Resturant Mellemrum fredag…
Vi spiste på Resturant Mellemrum fredag den 4.august. Vi var fire personer der besøgte resturanten. Vi har alle spist der tidligere- og været tilfredse med den samlede oplevelse. Jeg skriver sjældent resturant anmeldelser- og slet ikke negative, og er på ingen måde interesseret i at hænge nogen ud. Men jeg synes på den anden side ikke at vores oplevelse er i orden. Det handler ikke om enkelt personer- men om en virksomheds kultur der ikke rimer på “Håndværk, Hygge & Energi”.Vi bestilte fire sæsonmenuer, en saftmenu og tre “hele pakken”. Vi blev mødt af en mega sød tjener der hed Christoffer, ham havde vi fornøjelsen af en stor del af aftenen- men der var også andre tjenere inde over. Da vi havde sat os til bords, blev vores ører vidne til en højlydt verbal skideballe der kom fra køkkenet- en havde åbenbart lavet en fejl. Det er der sgu ikke noget der løfter stemningen. Maden var lækker- vinen ok, saften var det bedste Rema har at byde på. Den ene saft blev præsenteret som en saft med hvid te “nej sagde en anden tjener, det er hyldeblomst”. Brødet skulle vi selv bede om- der blev ikke suppleret med nyt brød undervejs. Undervejs blev vi flere gange spurgt til, om vi ville holde en lidt længere pause mellem retterne, så vi havde mulighed for at drikke vinen færdig- det var rigtig fint og god service. Klokken 22.15 kom regningen (den havde vi ikke bedt om) med besked om at vi kunne blive siddende en halv time endnu. Det blev dog hurtig ændret til at vi skulle gå nu. Så farvel til kaffe og tekopperne med indhold i. Nå ja, der blev også glemt en flaske cognac på bordet- det opdagede vi meget sent- måske fordi der foruden vandglassene stod 15 glas på bordet. Den glemte cognac udløste en lille skideballe til den uheldige- og en usagt forventning om, at man jo kunne risikere at vi kunne finde på at drikke af den. Alt i alt: dejlig mad, sød tjener- men en grundfølelse af, at havne midt i et dårlig arbejdsmiljø med medarbejdere der egentlig gerne ville lukke ned for aftenen, så de kunne komme hjem.
Nogenlunde okay mad, men….
Min forret blev serveret på en tallerken med store skår, det tog lidt af oplevelsen af maden. Den tallerken burde være smidt ud, der var tale om store skår. Det kan man ikke servere på til de priser. Maden var faktisk ganske god, men lidt for små portioner. Især hovedretten var lidt lille. Det ene stykke kød jeg fik, var et endestykke og derfor ret sejt. Skulle ikke have været serveret. Venlig betjening.
Vores nytårs menu fra Mellemrum var…
Vores nytårs menu fra Mellemrum var virkelig skuffende. Tør og melet lakse kompot, sejt kød (selvom det var medium stegt og en kartoffel kompot der var lidt muggent i smagen.
Alt for dyr mad ift hvad man fik
Hyggelig restaurant men meget kedelig mad og meget små portioner. Alt i alt en dyr oplevelse som ikke gav valuta for pengene. Kommer helt sikkert ikke igen
Suveræn madoplevelse!
Suveræn madoplevelse!
Maden var komplimenteret med den ene lækre vin efter den anden, uden at det var for pompøst og ekstravagant!
Servicen var on point! Snaksalige, imødekommende! Vi følte os så velkomne! Ingen fine fornemmelser fra starten, eller noget der kunne tyde på at aftenen kunne blive andet end fantastisk!
Havde jeg kunne gi 10 havde jeg gjort det!
Selv på så travl en aften var der intet at sætte en finger på!
Vi glæder os meget til at komme igen!
En dejlig aften
En dejlig aften.
Hyggelig og uhøjtidelig atmosfære, lækre retter og god vinmenu til prisen.
Selvom det var en småtravl aften havde tjeneren tid til at præsentere os både for konceptet, samt beskrive vin og mad når der blev serveret.
Vi kommer gerne igen!
Super lækker 4 retters menu
Super lækker 4 retters menu, med en let drikkelig vinmenu til. Veninden fik en saftmenu der også passede rigtig godt til de 4 retter. Stemningen var god, betjeningen venlig og generelt bare rigtig hyggelig. Akustikken var lidt voldsom i lokalet når der var så fyldt, men det kan man jo ikke gøre steget ved 😊
Dejlig restaurant
Dejlig betjening og god mad :-)
Skøn mad og atmosfære
Dårlig service, følte os ikke velkommen
Vi bestilte bordet en uge før og vi føler at vi var blevet glemt. Men vi kom til tiden - 10 personer og der var ikke dækket op til os. Vi har forud bestilt made og forberedt dem godt, men vi bliver mødt af 2 borde hvor man skulle klemme sig helt sammen så man knap nok kunne sidde der eller trække vejret. Man kunne ikke engang trække stolen ud.
Da vi prøver at løse problemet og spørge efter en nyt bord, bliver man mødt af en flabet kommentar. De forsøger også at give os et andet bord, hvor vi så ikke kan se hinanden.
Vi vælger at gå da vi tydeligvis ikke føler os velkommen.
Man går så ud af døren med kommentaren “ ej men nu har jeg jo dækket op og det hele”.
Hende der tog imod os, lod os stå imens hun tog ordre fra to andre borde. De sagde også jamen vi er overbooket. Det kan ikke være vires skyld, jeg føler klart en manglede medfølelse og at nogen beklagede og faktisk tog ansvar.
Totalt dårlig service!
Ubehøvlede
Vi bestilte bord en uge før og var blevet glemt vi kom til tiden 10 personer og der var ikke dækket op til os. Vi har forud bestilt det hele og forberedt dem godt, men vi bliver mødt af 2 borde hvor man skulle klemme sig helt sammen så man knap nok kunne sidde der eller trække vejret.
Vi vælger at gå da vi tydeligvis ikke føler os velkommen.
Totalt dårlig service!
Vi skulle prøve 3 retter og væk inden…
Vi skulle prøve 3 retter og væk inden kl 19.00 konceptet. Maden smagte virkelig godt og var i sig selv til 5*. Vinmenuen var virkelig intetsigende, og smagene passede ikke til menuen. Men at jeg skal betale for vandhane vand når jeg køber vin for 700kr- det er dælemende dårlig stil!

Svar fra Restaurant Mellemrum
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.