Produktet er rigtig godt, men i overholder ikke jeres leveringstider som anført på siden. Bestil inden kl 10 og vi sender samme dag. Jeg bestilte inden kl 10 en torsdag og i sendte først varen om mand... Vis mer
Respresso
For langsom levering af Post Nord. 10 timer at transporterer pakken 7 km i eget post område, til postudleveringssted, hvortil pakken først kommer mellem kl. 15 og 16. Ellers transporteret som lovet.... Vis mer
The package they sent me from Respresso was really cute, they also sent some small gifts with the capsule. I expected that the espresso made with the Respresso capsule will look like a normal espres... Vis mer
Andre kikket også på
Produktet er rigtig godt
Produktet er rigtig godt, men i overholder ikke jeres leveringstider som anført på siden. Bestil inden kl 10 og vi sender samme dag. Jeg bestilte inden kl 10 en torsdag og i sendte først varen om mandagen.!
Nem hjemmeside hurtig levering
Virkelig smarte kaffekapsler i metal
Virkelig fede kaffekapsler i metal med to forskellige silikone låg og tragt og stampepind. Vi har sparret mange penge på kaffe efter vi har købt dette sæt, og det er dejlig nemt, vi skyller under varmt vand efter de er nedkølet efter brug også er de klar til næste gang vi vil have kaffe. Den er ikke helt kompatibelt med nespresso maskinen, da maskinen brokker sig lidt, men det kan også være selve maskinen den er gal med, da jeg har købt den brugt og den har mange år på bagen. Men selve kaffekapslerne fra respresso er virkelig en god opfindelse. Har anbefalet lige netop de her kapsler til flere venner.
Syntes de virker dårlig holder ikke tæt…
Syntes de virker dårlig holder ikke tæt og der kommer kaffegrums i koppen
Vertuo espresso maskinen fungerer…
Vertuo espresso maskinen fungerer perfekt... Men kaffen måtte godt være lidt varmere☕
Hurtig levering 👍
God service inden køb i…
God service inden køb i mailkorrespondence. Hurtig levering. Varen lever op til forventningerne. Alt I alt en rigtig god købsoplevelse. Tak 😊
Super produkt og rigtig god service.
Super produkt og rigtig god service.
Giver god mening med genanvendelse.
produktet er nemt at bruge, nemt at rengøre.
For langsom levering
Ellers transporteret som lovet. Selve købet helt perfekt. Tak.

Svar fra Respresso
Det var super fin og hurtig levering.
Nem, overskuelig og hurtig betjening
Købte en genbrugelig metalkapsel til min Nespresso maskine, og da man lige fik den taget ordentligt i brugt. Så virker det bare rigtig godt. Dejlig og overskuelig betjening fra Respresso, fik min ordre efter et par dage, kan ikke sætte en finger på service eller produkt ☺️
Jeg fandt de her kaplser og købte dem…
Jeg fandt de her kaplser og købte dem første gang jeg så dem, dagen efter dukker der en annonce op at jeg kunne med en kode få noget med. Så tænkte jeg nå det var nok noget de gav med til alle i december.. Det var det ikke, kun dem som havde set annoncen inden de handlede.
Altså udover jeg synes den lovede gave…
Altså udover jeg synes den lovede gave i fbm med Black Friday udeblev, har jeg intet at udsætte. Jeg synes jeg fik super fin, hurtig behandling. Der var service for alle pengene.