Godt tilbud i anledningen af fars dag. Et af mine yndlings produkter fra RE-NEW, er deres texture spray no 7, som er uundværlig i min hårpleje rutine.

Jeg er meget meget tilfreds med produkterne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og servicen er til mange mange stjerner , de er både venlige imødekommende og søde ⭐️😇 Tak til jer 💖

Super fine produkter, dejligt man kan købe de små rejsestørrelser for at prøve produkterne. Hurtig levering.

1. Butikk med hårprodukter

Re-New Copenhagen ønsker at skabe en ny retning for unisex hårstyling. Vi vil være kendt for vores enkle, rene, elegante design. Vores produkter er både nærende, teksturgivende og giver styrke, som resulterer i et sundt hår, som sidder "on point". Produkterne, du bruger støtter både det skandinaviske miljø alt imens dit hår sidder knivskarpt. Re-New Copenagen er blevet skandinavisk certificeret af Grøn Salon, hvilket betyder, at ingen af vores produkter indeholder kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, og er desuden miljøvenligt og allergi- og irritationsfri.

4,6

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Mega meget tilfreds med produkt og service

Jeg er meget meget tilfreds med produkterne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak til jer 💖

17. mars 2025

Kære Christina,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os oprigtigt, at du er så tilfreds med både vores produkter og den service, du har modtaget.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og den tid, du har taget til at dele din oplevelse. Det er netop feedback som din, der motiverer os til at yde vores bedste hver dag.

Endnu en gang tak.

De bedste hilsner,
Teamet hos Re-New Copenhagen

Gode produkter

30. mai 2024

Jeg er overrasket over at de har ændret…

Jeg er overrasket over at de har ændret i deres hårvoks og ikke erkender det, så her jeg kontaktet dem med billeder osv
Da voksen jeg havde tømt var den gode, har så 3 nye voks med et anderledes produkt.
Så jeg finder et andet sted at handle mit voks
Hilsen Susan.

27. november 2023

Hej Susan,

Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse med en af vores voksvarianter. Jeg kan garantere dig for, at vi ikke har ændret i vores hårvoks - du vil ligeledes kunne se på indlægsedlen i den gamle og de nye, du har fået, at ingredienser og mængder er identiske.

Du beskriver i din e-mail, at den gamle voks var mere hård end de 3 nye, du har modtaget. Dette kan skyldes at den "gamle" kan have fået mere ilt og dermed er tørret en anelse ud. Dette kan bla. skyldes, hvis låget er skruet skævt på.

Alt i alt er jeg meget ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med ét ef vores produkter.

// Nanna - Re-New Copenhagen

Lækkert produkt

Jeg har for nylig købt saltvands spray og det er det lækreste. Det dufter skønt, stiver perfekt og er nemt at arbejde med.

13. august 2023

Hej Pia,

Jeg er meget ked af, der manglende produkter i din forsendelse. Jeg kan heldigvis se, du blev hjulpet hurtigt igennem kundeservice og har fået tilsendt det manglende :-)

// Nanna - Re-New Copenhagen