Oszuści, omijać szerokim łukiem
Oszuści, nie wysłali towaru. Nie odbierają telfonu, nie odpisują na maile.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oszuści, nie wysłali towaru. Nie odbierają telfonu, nie odpisują na maile.
Oszuści i tyle! Nie wysłali zamówionego towaru! Nie chcą oddać pieniędzy! Telefon odbierają ale zawsze tłumaczą się, że sprawą się zajmą albo komuś przekażą i na tym się kończy!
Omijać szerokim łukiem!
P.S. Po uporczywym nękaniu z mojej strony i niepotrzebnych nerwach zwrócili z łaską pieniądze!
Zamówiliśmy kule, potrzebne na cito. Przyszły po dwóch tygodniach, trzech interwencjach telefonicznych i ogromnej ilości stresu. Obsługa klienta tragiczna, sklep nie przejmuje się klientem i jego komfortem. Sklep po skontaktowaniu się z nim po paru dniach od zamówienia poinformował nas, że wymagają potwierdzenia płatności, o czym nie było żadnej informacji na stronie, i gdybyśmy nie zadzwonili, czekalibyśmy na kule, które prawdopodobnie nigdy by nie przyszły. Całkowicie odradzam zakupy w rehshop.pl.
UWAGA OSZUŚCI. Od 1 grudnia najpierw czekałam na zamówienie, które nie zostało zrealizowane, a od miesiąca walczę o zwrot pieniędzy. Wszyscy tam kłamią. Zgłaszam ich do Rzecznika praw Konsumenta i podejmuję kroki prawne. Moje najgorsze doświadczenie zakupowe. Omijajcie szerokim łukiem.
Nie polecam zamówienie złożone i opłacone 1 grudnia do dzisiaj brak realizacji wszelkie próby kontaktu kończą się stwierdzeniem sprawdzimy oddzwonimy. Jedno wielkie oszustwo
❗❗❗Chciałabym wszystkich przestrzec przed zakupami w sklepie rehshop. Kupiłam poduszkę przeciwodleżynową pneumat. Czekałam na wysyłkę dwa tygodnie i w końcu zrezygnowałam. Po trzech tygodniach od rezygnacji nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.(1400) Sklep prowadzi Pani Maggie Wiśniewska-Łowigusz w Łochowie, prowadzi ona także Strefa Zdrowia, Pani fizjoterapeutka. Po fakcie w internecie opinie są bardzo złe, niestety nie sprawdziłam tego wcześniej.
Oszustwo !!! uwaga !!!
Po wpłacie środków przysyłają informacje o braku zamówionego towaru.
Po czym nie oddają wpłaconych pieniędzy.
Czekam na zwrot już trzy miesiące.... !
Firma nie realizuje zamówień, nie ma z nimi kontaktu, omijać proponujętę pseudo firmę.
Kpina, a nie sklep. Najpierw zamiast czekać na zamówiony towar do 6 dni jak mnie zapewniano. To musiałem czekać 3 miesiące - a i tak otrzymałem inny towar, w dodatku uszkodzony - odmawiają przyjęcia zwrotu.
W dniu 7 października 2024 roku złożyłam zamówienie na na ortezę i dokonałam płatności tego samego dnia. Sklep poinformował mnie, że przesyłka zostanie zrealizowana w ciągu 24 godzin. Jednak 10 października, po moim telefonie, pracownik sklepu zapewnił mnie, że zamówienie zostanie dostarczone następnego dnia. Mimo to, zamówienie do tej pory nie zostało wysłane, a sklep przestał odpowiadać na telefony. Sklep zajmuje się oszustwem, sprawa została przekazana na policję oraz do Centrum Konsumenckiego.
Nie otrzymałam zamówionego sprzętu. W ogóle nie został wysłany. Po tygodniu czekania na mojego maila odpowiedziano, że jutro wyślą. Nie wysłali i pieniędzy nie zwrócili. Minęły dwa tygodnie. Zgłaszam sprawę na policję.
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie internetowym. Szybka i profesjonalna obsługa. Pomogli mi w wyborze sprzętu do rehabilitacji. Przesyłka była u mnie na następny dzień. Polecam
Zamówiłem z tego sklepu Theraband FlexBar, przedmiot do rehabilitacji nadgarstków. Produkt istnieje w różnych stopniach twardości i powinien być dostosowany do etapu rehabilitacji. Zamówiłem odpowiednią wersję, zapłaciłem, dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia i to by było na tyle. Przez pierwszy tydzień nie dostałem żadnej informacji o wysyłce, więc w drugim tygodniu po zamówieniu napisałem maila z zapytaniem o stan mojego zamówienia. Nigdy nie otrzymałem odpowiedzi. W trzecim tygodniu zadzwoniłem w końcu na infolinię sklepu i dostałem informację, że jeszcze dziś mój produkt zostanie wysłany i będzie u mnie jeszcze w tym samym tygodniu. Produkt na szczęście dotarł, ale wbrew zapewnieniom nie w tym samym tygodniu, a w kolejnym. Tak że finalnie czekałem na dostawę miesiąc. Gdybym dostał przesyłkę o czasie, produkt mógłby mi się jakkolwiek przydać, natomiast przez miesiąc rehabilitacji nadgarstki wzmocniły się i teraz jest on dla mnie za słaby, więc muszę się bawić w zwrot. Nie jest to najciekawsza wizja, zważając ile czasu trwało wysłanie mi zamówienia... Zdecydowanie nie polecam, zero kontaktu, żadnego 'przepraszam', nic.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.