Red Barnet Anmeldelser 166

TrustScore 2.5 av 5

2,4

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kunne man give nul stjerner….så fik I det! Det er så ærgerligt at en organisation som kun burde hyldes for for sit gode arbejde, skal have en stjerne og kun fortjener 0, når det kommer til plej... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De gør sikkert en masse godt, men kundeservice er ikke en af dem. Jeg har prøvet at opsige mit abbonnoment i cirka et år og de bliver ved med, på en eller anden måde, at aktivere vores tidligere betal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved SuperBrugsen i Haarby i dag, 3 friske unge mennesker var på sagen og informerede fint om Red Barnet (Hjalte fik mig overbevist) jeg er sikker på at mange bække sm... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde en god oplevelse igår d. 28.01.21 udenfor Superbrugsen, Hammelstrupvej SV, med 2 af jeres søde kampagne medarbejdere, Sarah og Kirstine fra "Slet Mig". Vi fik en en konstruktiv samtale omkring p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder. Red Barnet giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Kontaktopplysninger

2,4

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

RED BARNET KAN KLART IKKE ANBEFALES!! URIMELIGE ARBEJDSFORHOLD

Jeg har desværre en kæreste som er helt for frossen efter at have stået ude i 6 timer i minusgrader og chefen (Kenneth) holder fast på at de SKAL stå ude. De stod idag i Præstø hvor ingen mennesker var og alligevel fik de besked på at blive derude istedet for at søge mod stor center eller andre varmere steder. Har ikke noget imod at de står ude da de har fået tøj til det men længden på hele 6 timer hvor hun kommer hjem gul og blå pga. det kolde vejr... Det synes jeg bestemt IKKE er ok!!

Kan på INGEN måder anbefale at arbejde hos red barnet!!! Fuldstændig urimelige arbejdsforhold... skal lige siges at min forlovede prøvede i flere omgange at komme sin chef til snak men uden held hver gang. Jeg prøvede da hun kom hjem at ringe til chefen hvor han lyder fuldstændig ligeglad og siger at hun skal kan ringe... slet ikke fordi hun har prøvet på det hele dagen som stiv frossen.... fuldstændig uacceptabelt!!

14. februar 2018

Usmagelig organisation !

Måtte afvise deres tiggeri ved døren forleden dag.

Usmageligt at støtte en organisation der aktivt deltager i menneskesmugling ved, at opsamle "flygtninge" 1-2 sømil ud for der Libyske kyst og mod penge, at sejle dem til Italien.

Samtidig deltager i aktivt i splittelsen af familier og i Europa at skabe sorg for så mange andre.

14. september 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg føler mig virkelig taget bagi af …

Jeg føler mig virkelig taget bagi af Red Barnet.
Pt ligger deres skib lige ud for kysten ved Libyen for at samle gran voksne mænd op - det er dokumenteret - og sejler dem til Italien .... hvor alt er ved at bryde samme hvor disse volds personer befinder sig.
Og det er det deres indsamlede penge går til - at knægte europæerne.
Aldrig om de får en krone mere af mig - jeg støtter IKKE en politisk forening.

14. september 2017

Bondefangeri

MIn svigermor på 79 ville godt give 100 kr til Red Barnet, men opdager bagefter, at hun er blevet bondefanget til at skrive under på at give 100 kr til foretagendet hver måned i mindst et år. Kan hun få annulleret det? Nej, men man kan da godt nedsætte beløbet til 75 kr. Dvs netto 800 kr i uventede omkostninger for en person uden andre indtægter end folkepensionen.

6. september 2017

Stop tyven

Kommer hjem fra en weekend tur for at finde en red barnet flyer sat fast i min dør. Fed måde tydeligt lige at signalere til indbrudstyve i nærheden at huset er tomt!! Brug dog postkassen!

3. september 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

I følge mig er der er nogle få …

I følge mig er der er nogle få ubetydelige forbedringer hos red barnet men alt i alt synes jeg de klarer deres arbejde rigtig godt. De går både op i at sikre børn og familier i dag men også i fremtiden og sætter meget af deres fokus på hjælp til selvhjælp. Udover at hjælpe børn i næsten hele verden hjælper du også danske børn med rækkevis af emner der i forvejen ikke bliver fokuseret nok på i Danmark.

du har mange forskellige muligheder for at hjælpe. Du kan både være frivillig, fast støtter og støtte med engangsbeløb. Når man så bliver ringet op bliver man mødt af høflige, imødekommende og ihærdige mennesker der brænder for deres arbejde og børnene.

Alt i alt synes jeg at red barnet udfører opgaven profesionelt og med respekt for sagen og de mennesker der støtter den.

21. juni 2017
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Intentionen er god

Intentionen er god, men i alle skal være klar over at Red Barnet i den grad misbruger ens oplysninger efter en donation. De sender utallige sms og det er for meget af det gode.

12. april 2017

sms støtte = telefonopkald

Det er under alt kritik man ikke kan støtte via sms uden man skal kimes ned for at jeres sælgere kan tigge om flere penge. FØJ!!!!

jeg finder andre projekter at støtte i stedet!

1. januar 2017

Usmageligt

Efter en reklame i TV donerede jeg et beløb via SMS. Nu er jeg blevet ringet op om yderligere støtte, hvilket jeg finder direkte usmageligt. Jeg forventede at min støtte var anonym og at jeg ikke blev kontaktet yderligere.

7. desember 2016
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helt uaccepabel SMS markedsføring!

Det går mig meget på, at mennesker er i nød, samtidigt vel vidende at det ikke er realistisk at "redde hele verden".
Så jævnligt donerer jeg gerne til specifikke organisationer der gør en forskel.
Derved har jeg også doneret via Red Barnet. Desværre er jeg siden blevet ringet op og så sent som i dag på SMS fået beskeden: "Kære red barnet ven. Lige nu drukner børn der er på flugt..." Jeg har aldrig tilmeldt mig denne SMS tjeneste og finder det helt uacceptabelt at udnytte en tidl. donation. Jeg er ovenpå dette ikke længere at betegne som "ven" af Red Barnet, og har doneret for sidste gang til denne organisation. Simpelthen helt uacceptable metoder!

29. september 2016

Hjælper børn?

Sidder og ser lidt eftermiddags tv med min 2 årig, og frem dukker der syge og sultne børn frem på fjernsynet. Er det noget der hjælper min søn?

2. august 2016

Usmagelige reklamer

Har altid haft en blødt sted for hjælpe organisationer, og red barnet - MEN DE ny reklamer giver da børn traumer !

Det er ok at oplyse folk om konsekvenserne, men at markedsføre sig på denne måde, med de reklamer, og så når børnene ser tv !

Men ok, i har jo nogle ansatte der skal have løn, det skal der vel penge ind til plus de dyre konturerelige reklamer !

Kan man sige
Rad dit barn - fjern TV2 kanalen !

20. juli 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv