Venlige og profesionelle
Venlige, dygtige og profesionelle.
flyttede fra 4.sal til 4. sal på en varm sommerdag og der blev knoklet med smil på læben. Vil til en hver tid anbefale Rasall.
Manglende tilbagemelding og manglende erstatning
Firmaet flyttede for mig i februar 2021, da jeg skulle tømme lejlighedheden for renovation. Jeg kontaktede firmaet og Kristian som svarede på mit opkald var også rigtig god til at komme og se på hvad der skulle hentes og sørgede for papir til at pakke ned med. På selve dagen kom der to gutter, som klarede sagen rigtig godt, indtil de kom tilbage og sagde at de havde tabt min vaskemaskine fra liften og den ikke så videre godt ud.
I min naivitet betalte jeg for flytningen uden at modregne vaskemaskines værdi.
Da jeg så skulle flytte mine ting tilbage til lejligheden, så tager jeg kontakt til firmaet igen. Kristian som igen svare mit opkald mindedes flytningen fra tidligere, hvor hans drenge vist kom til at ødelægge en vaskemaskine. Jeg fik beskeden "send mig lige en besked med dato og fra->til adresse, så skulle han nok lige bekræfte. Der gik lidt over en uge, uden at jeg hørte noget retur. Jeg valgte at bruge mit firma telefon nummer at kontakte firmaet igen. Da jeg fik fat i Kristian, så kom der en lang histore om en ødelagt telefon. I længere tid prøvede jeg at få en bekræftelse på flytningen. Jeg fik endelig en bekræftelse på flytningen. Desværre blev min dato for flytningen udskudt og jeg skulle kontakte firmaet for at give denne besked, men det var ikke helt muligt. Jeg ringede og sendte en sms med beskeden, at han skulle ringe, når han havde 5 min, da flytningen var blevet aflyst. Da vi begge ejer en Iphone kunne jeg se at den besked ikke blev modtaget, samt at når jeg ringede på nummeret, så gik den direkte på telefonsvarer. Når jeg igen så brugte mit firma telefon nummer, så var der ingen problemer med at komme igennem til telefonen.
Jeg kan ikke på nogen måde give dette flyttefirma en anbefaling, da de ikke har levet op til mine forventninger om god service og ansvarlighed, og derudover også mangler at erstatte min vaskemaskine. Det har været den dyreste flytning jeg nogensinde har fået.