Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Väldig snabb leverans, passade bra och lätt att ta av och på. Men dålig kvalité på själva sulan. Skulle vilja påstå att den är inte gjord för att gå några längre sträckor på väg/ trotoar, jag har ba... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nästan halleluja upplevelse att duscha efter att man kämpade med engångs duschskydd från apoteket som var helt värdelöst! Bröt fotleden, är gipsad i underbenet och duschskyddet passar perfekt. Supe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Otroliga hjälpmedel som underlättar vardagen. Har just nu duschstövel och gipsskon. Att betala för engångs påsar på apoteken för skydda gips i ex dusch är värdelöst och dyra i längden. Kan inte vara s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Varmvattenpåsen har räddat mina sömnlösa nätter när jag har smärta vid ryggen och magen. Halkskyddet till badrummet är verkligen ett måste, jag har även klistrat i badkaret och det hjälper mig... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av mobilitetsutstyr
  2. Leverandør av hjelpemidler for funksjonshemmede
  3. Forhandler av medisinsk utstyr
  4. Leverandør av fysioterapiutstyr
  5. Sportsbutikk
  6. Forhandler av rullestoler

Skrevet av virksomheten

Välkommen till Ramlainte – din pålitliga partner för hjälpmedel och välbefinnande. Vi är stolta över att vara en unik kombination av kompetens och engagemang, med bakgrund som arbetsterapeut och läkare. Tillsammans strävar vi efter att förbättra livskvaliteten för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa hjälpmedel och personlig service.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,3

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det jag beställt vet ingen var det…

Det jag beställt vet ingen var det finns idag.

31. mai 2026

Hej Dan,

Jag beklagar återigen att fraktbolaget har tappat bort ditt paket. Det har nu gått cirka 24 timmar sedan vi anmälde ärendet till transportören, och de arbetar med att spåra försändelsen. Jag förstår att det är frustrerande att behöva vänta.

Som jag skrev i mejlet till dig i morse vill vi inte att du ska behöva invänta fraktbolagets utredning. Därför skickar vi ett nytt handtag till dig direkt, så att du får din beställning så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Håller vad det lovade

Håller vad det lovade. Mycket nöjd

25. mai 2026

Hej Thomas,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att produkten motsvarade dina förväntningar och att du är mycket nöjd.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka!

Svar fra Ramla inte AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och den snabba leveransen.

Tack för att du valde att handla hos oss, och varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans!

25. april 2026

Hej Mia,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden.

Fungerar som väntat

Fungerar aom

29. mars 2026

Svar fra Ramla inte AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att produkten fungerar som förväntat.

Tack för att du valde att handla hos oss och varmt välkommen tillbaka!

Hej Lena,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar att produkten är både stabil och smidig att ha hemma utan att ta för mycket plats.

Tack för att du handlade hos oss, och varmt välkommen tillbaka!

Skyddet för ortos

Skyddet för ortos. Sulan slets sönder efter 200 meter lugn promenad. Torrt väglag.

1. april 2026

Bästa Eva,

Tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att skyddet inte har hållit som det borde. Självklart ska det klara betydligt mer än en kort promenad på 200 meter, särskilt på torrt underlag.

Vänligen kontakta oss på info@ramlainte.se så hjälper vi dig att ordna en reklamation omgående.

Jag kommer även att ta detta vidare med ansvarig tillverkare, då vi är återförsäljare, för att säkerställa att detta inte händer igen.

Snabb och bra service

Snabb och bra service

23. mars 2026

Hej Maria,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen – det betyder mycket för oss.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb och bra service med…

Snabb och bra service med specialiserade produkter.

23. mars 2026

Hej Ulf,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar både vår snabba service och vårt utbud av specialiserade produkter – det är precis det vi strävar efter att erbjuda.

Svar fra Ramla inte AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveranstiden och hur varorna var packade – vi lägger stor vikt vid att allt ska komma fram snabbt och i gott skick.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Strumporna var lätta att ta på och av

Strumporna var lätta att ta på och av. Rädslan för att halka försvann.

1. mars 2026

Hej Gisela,

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att strumporna var enkla att ta på och av – och framför allt att de gav dig en tryggare känsla i vardagen. Det är precis den effekten vi vill uppnå med våra produkter.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leveransen har inte kommit fram

Leveransen har inte kommit fram. Det kanske inte är ert fel....

3. mars 2026

Hej bästa Anna-Carin,

Jag vill verkligen beklaga att din leverans ännu inte har kommit fram. Via PostNords spårningsportal kan ni se att vi har lämnat in försändelsen till dem, men därefter verkar det tyvärr som att den har försvunnit i deras hantering.

Jag kommer omgående att kontakta PostNord för att ta reda på vad som hänt och var paketet kan ha tagit vägen. Jag skickar också ett mejl till dig så att vi kan fortsätta hålla kontakt där och säkerställa att du får din beställning så snart som möjligt.

Jag är verkligen ledsen för detta, men du kan luta dig tillbaka – jag tar dialogen med PostNord och gör allt jag kan för att lösa situationen snabbt.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det är viktigt hjälpmedel för mig

Det är viktigt hjälpmedel för mig, men kostnaden är inte okej...
När det gäller såna viktiga småhjälpmel för att klara vardagen borde alla sån hjälpmedel sponsras av regionerna.

26. februar 2026

Hej Marie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen din synpunkt – hjälpmedel som gör vardagen tryggare och mer självständig borde vara tillgängliga för alla, och kostnaden kan tyvärr vara en utmaning.

Som återförsäljare försöker vi alltid hålla så rimliga priser som möjligt, men vi håller med om att det är en viktig fråga på en större nivå, där tillgången till hjälpmedel kan se olika ut beroende på region.

Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta ett alternativ som passar din budget – vi hjälper dig gärna.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra bemötande och snabb service

Bra bemötande och snabb service, enkelt

24. februar 2026

Svar fra Ramla inte AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde både ett bra bemötande och snabb service – och att allt kändes enkelt, precis som det ska vara.

Svar fra Ramla inte AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med halkskyddet – det betyder mycket för oss.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv