Radisson Blu Anmeldelser 292

2,1

2,1

Under middels

Personvern

Da vi ankom i resepsjonen fikk jeg tilfeldigvis opplyst at de har en konto på meg. Jeg bad dem slette den av hensyn til personvern men fikk beskjed om gå gå online og gjøre det. Kom hjem fra ferie, gikk online men muligheten for å slette ens konto er umulig å finne. Den har de gjemt lengst mulig vekk. Ringte kundeservice som ikke kunne slette den for meg men de sendte meg en lenke og sa jeg skulle ta den den veien. Lenken har feil på siden så jeg måtte igjen ringe kundeservice som igjen ikke vil slette kontoen for meg men ber meg sende en skjermdump av at lenken har feil.
At det skal være så tidskrevende og omstendelig å velge at ens persondata ikke skal brukes er helt uakseptabelt. Det skal tilføyes at alle levende mennesker jeg har vært i kontakt med har vært snille og høflige. Det er systemet det er noe galt med.

31. mai 2025

Radisson blu kristiansand

Mye styr på 2 dager. Første minuttene etter vi ankom vinduet gikk ikke igjen. Det ble gitt beskjed til resepsjon med en gang og de sendte en vaskedame som kom og smalt vinduet og vinduet gikk ikke igjen skikkelig. Deretter vinduet kunne ikke åpnes. Vinduet ble halvåpen og etter en stund det begynte å bli kald på rommet. Jeg måtte stappe gardinen for å ikke fryse, vi var altså med 2små barn. Det ble tilkalt personale igjen for å be for andre gang om å enten fikse vindu eller gi oss annet rom. Heldigvis mannen klarte å få vinduet igjen. Gardinstangen datt første gangen vi ville lukke gardinene.
Dårlig wifi. Dusj-vannet blir kald og varm under dushing. Det var også skitten kaffe kopp på rommet, koppen hadde matrester.
Problem med å åpne rommet med nøkkelkort, måtte ned for å få ordnet det.
Vi ønsket ikke vask på rommet og ga direkte beskjed til vaskedamen som var rett utenfor rommet vårt. Vi gikk ut av hotellet og når vi var tilbake vaskedamen hadde vært på rommet vårt redd opp sengen vår men ikke ungene sin seng. Til tross for at vi ønsket ikke å ha folk på rommet vaskedamen har kommet inn og gjort en halvveis jobb. Det blir delt ut lapper med klokkeslett for frokost, noe som er ikke passende for småbarns familier. Vi fikk klokkeslett i 8 tiden noe som gjorde at jeg måtte vekke ungene for å ha frokost, veldig unødvendig da ungene er på ferie og det er dumt å bli vekket så tidlig når jeg vett hvor trøtte dem er. Dag nummer to frokostid var det ingen ledige plasser i restauranten. Måtte spise på rommet. Alt i alt vi kommer aldri tilbake.

19. juli 2023

RADISSON BLU ASIA ISTANBUL Ataşehir

RADISSON BLU ASIA ISTANBUL Ataşehir

Prøver først og fremst finne 6 stjerner men ser ut som om jeg får bare klikket på 5.
Jeg har vært her nå i 9 dager og må ærlig innrømme at det har vært en av mine tidenes beste opphold på hotell. Jeg har aldri vært borti noe så service innstilte så hyggelige ikke minst ser dem alle ut som stjerner på sin egen måte. Jeg har virkelig ikke lyst til å forlate hotellet. Du får mer enn det du betaler, rene rom hver dag, nydelig frokost, maten er helt uimotståelig.

Men det som gjorde hele oppholdet mitt spesielt var ansatte (team kurtlar vadisi)

Etter oppholdet mitt her så ser jeg at både Norge og de andre landene jeg har vært på hotell har virkelig noe å lære fra ansatte på Radisson blu Asia Istanbul Ataşehir !
da blir alle turene uforglemmelige som turen min. Kommer definitivt tilbake neste mnd!
Tusen hjertelig takk Team radisson blu Asia Ataşehir.

20. mai 2021

Radisson Blu Asia (Istanbul)

Radisson Blu Asia (Istanbul) er til å anbefale på det sterkeste til alle dere der ute! Her blir en tatt imot av varme og blide hotellansatte, som jobber dag og natt for de besøkende. (Så ikke ett surt ansikt på 2 uker). Maten kokkene lager på hotellet er helt fantastisk, og servicen du får av de ansatte uansett på døgnet er satt utrolig stor pris på. Ett utrolig fint opphold, jeg sent vil glemme!

(Norge og andre land har mye å lære)

Takk til de ansatte som har holdt ut med oss!

20. mai 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (292 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis