This website used to work, but over the last 12 months or so the payout just doesn't work. I've tried to cash out my wallet several times, and nothing hits my bank account. Twice in the last year they... Vis mer
Ik kan al maanden geen cashback laten uitbetalen. Ik heb hierover meermaals contact opgenomen met support. Reactie blijft vaak weken lang uit en komt vervolgens met loze beloftes. Inmiddels staat er e... Vis mer
Door technische problemen was er geen juiste cashback geregistreerd (in 2020) bij Raboom en/of Amac. Na meermaals contact te hebben gehad met de winkel zelf en met Raboom is het bedrag uiteindelijk ju... Vis mer
Cashback: met één extra klik tot 50% terug van al je online aankopen. RABOOM is jong, slim en exclusief!
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Kleine moeite, groot plezier. Kortingen zonder er veel voor te hoeven doen, top!
Het idee is leuk, maar het werkt erg vaak niet, ook al volg ik de regels exact. Het is elke keer een verrassing of mijn aankoop is geregistreerd of niet, terwijl ik elke keer hetzelfde doe. Een claim achteraf werkt vaak wel, maar niet altijd. En de afhandeling daarvan duurt extreem lang.
Alles volgens de richtlijnen besteld (geen tussentijdse stappen of kortingscodes gebruikt), alsnog geen vergoeding bij mediamarkt en Mobiel.nl. Claim ingediend maar hier krijg je geen reactie meer op.
Kleine bedragen worden wel vergoed

Svar fra RABOOM
Alles verliep vlot en prima voor mijn bestelling bij JBL, maar de bestelling bij de Mediamarkt is niet meegenomen via Raboom. Vreemd en vervelend.

Svar fra RABOOM
Leuk concept, werkt alleen niet. Hun link gevolgd, nooit cashback gekregen. Vervolgens een claim ingediend, maar nooit reactie ontvangen. De aankoop was wel geregistreerd bij Raboom want ik kon hem gewoon selecteren.
Edit: Ik heb een mail gestuurd, deze is inmiddels beantwoord en er is aangegeven dat ze nogmaals een verzoek naar Asos verzonden hebben. Support is wel snel, alleen jammer dat het proces zelf wat langer duurt.

Svar fra RABOOM
Goede app, die zorgt voor cashback bij de meest bekende webshops in Nederland
De app heeft goede kortingen en de casbacks werken ook goed
Goeie cashbacks, veel webshops. Enige minpunt is dat het niet altijd registeert.
Wel bestellen via de laptop. Via de mobiel gaat het helaas vaakniet goed.
Leuk dat je op deze manier korting kunt krijgen. Jammer dat je er soms maanden op moet wachten. Dit vind ik niet duidelijk aangegeven. En ondanks dat ik de site niet heb verlaten, werd mijn eerste bestelling nooit zichtbaar.
De website is heel overzichtelijk en makkelijke te gebruiken.
Super fijne website die je een makkelijke manier biedt om te besparen! Aanrader!
Snelle klantenservice, meestal cashbacks geregistreerd. Ruim aanbod. Mooie web interface.