Quooker Belgium Anmeldelser

4,4

Mooie kraan, een product waarvan alles in de reclame klopt. Een unieke ervaring kunnen we stellen. We overwegen nu ook al om een uitbreiding erbij te nemen om spuitwater te maken.

Zijn er nog mensen die leveringsproblemen ondervinden bij bestellen van de Co2 flessen bij Quooker? Ik wacht nu sinds 13 augustus op 4 betaalde flessen en heb ze nog niet. Bij Quooker steken ze het op... Vis mer

We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Vis mer

Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

57 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Aarzelend kopen we het volledige…

Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend water. Geen gezeul met flessen bruisend water, meer plek in de koelkast en instant lekker drinkwater. We drinken geen frisdrank meer (dat was de deal voor aankoop) en we vermageren door gezonder te drinken!

5. april 2026

Mooi product

HEt product werkt uitstekend en de kraan die wij hebben is een mooi design. De combinatie van kokend water, gekoeld bruis of gewoon water is uitstekend en fantastisch.

9. mars 2026

Toestel aangekocht in november 25 na…

Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs geweest uitgelezen en heeft het verwarmingselement vervangen en het elektronische bedieningselement alles onder waarborg nu werkt alles prefect.
Het water geeft nu gekoeld bruis water en kokend water.
Top service .

18. februar 2026

Le concept est intéressant mais fragile

Le concept est intéressant mais fragile et obsolète
(p. ex. les écrans de contrôle). Il y a beaucoup trop de pannes (une dizaine en 3 ans). De plus, la société est néerlandophone et il est difficile de se faire comprendre en français. Et les livraisons des cylindres pour l'eau gazeuse peuvent prendre des mois... Bref, si vous souhaitez un système fiable, vous allez être déçu. C'est plutôt un gadget fragile.

2. februar 2026

Multifunctioneel en tijdbesparend wat wil je nog meer

Met een gezin van 6 heeft iedereen andere wensen. Bruis, plat , gekoeld of een theetje. Ik ben zo blij dat ik nu alles uit 1 “ apparaat” kan halen. Het bespaard me tijd en moeite. Iets dat iedereen wel wil denk ik.
Ook cilinders wisselen is super makkelijk.
Ik zou het echt niet meer kunnen missen!
Wij hebben de gunmetal kleur , heel blij mee je ziet er niets op en geeft een stijlvolle look.

1. januar 2026