niks te klagen over de massages, die zijn prima. MAAR ik heb een refund aangevraagd van een duomassage (a 140 euro) nadat de masseurs twee keer op rij ziek waren. Dit is ondertussen een maand gelede... Vis mer
Se hva andre synes
PERFECT!! Vraag zeker naar Viktoria of Diana, deze dames hebben echt gouden handjes. ✨ Ik ben niet snel onder de indruk, omdat ik eerder een slechte ervaring heb gehad bij Qoqo Massage in Hilversum... Vis mer
De masseuses en de massage waren zoals altijd 5 sterren. Voor het 1st naar Laan op Zuid gegaan en de locatie zelf moet zorgen om zijn naam hoog te houden: een dunne handdoek met een gat erin en een... Vis mer
Audi and Vanessa were amazing. I am definitely booking again. It was easy to book online. They called in advance to make us aware of changes to our booking. We were greeted with smiles and had ama... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Perfect goede massage gehad

Heel ontspannend
Attent op mijn wens om op specifieke plekken van het lichaam voorzichtig te zijn

Relaxed
Ik had een relax massage geboekt omdat ik van tevoren wist dat ik een emotionele zware dag zou hebben. De masseuse voelde feilloos aan dat er spanning in het lichaam zat bij schouders en rug en concentreerde zich daarop zonder voorbij te gaan aan de gewenste ontspanning. Ga zeker naar haar terug voor een specifieke schouder en nek massage.

Geen geld terug
Ik heb vanwege de sneeuw mijn massage tijdig (2 dagen van te voren) telefonisch geannuleerd. Ik had van te voren online betaald en het geld zou gerestitueerd worden.
Een telefoontje en 3 mails verder en ik krijg steeds terug "Het wordt doorgestuurd naar de afdeling Finance". Sta nu al 10 minuten in de wachtrij aan de telefoon en geen gehoor.
Verder worden we niet op de hoogte gebracht wat de status is. Ik zou allang het geld terug horen te hebben of iets moeten horen van het personeel dat ze achter lopen met het restitueren oid.
Ik kan nog begrijpen dat het druk is geweest ivm het weer en de betalingen maar dan kan je tenminste iets van je laten horen. Dit vind ik echt onprofessioneel.

Goede hulp
Heerlijk relaxte massage. Mijn lichaam voelt weer soepel. Ook nog een paar oefeningen mee gekregen

Svar fra QoQo Massage Clinics
Hele goede technische massage gehad…
Hele goede technische massage gehad door Grey. Hij wist alle knopen zonder voorafgaand aan te geven, te vinden. Dank

Svar fra QoQo Massage Clinics
Ilona weet precies wat ze doet
Ilona weet precies wat ze doet. Ik voel mij als herboren. #goudenhanden!

Svar fra QoQo Massage Clinics
I got good and healthy massage
I got good and healthy massage. Thank you.

Svar fra QoQo Massage Clinics
Fijne massage, kamer wat koud
Fijne massage, fantastische masseuse. Alleen de kamer was wel te koud om echt comfortabel te zijn.

Svar fra QoQo Massage Clinics
Ik heb genoten van mijn ontspanningsmassage bij Oxane
Wat heb ik genoten en wat een lieve vrouw is Oxane. Erg veel kennis over het lichaam en weet precies wat ze doet ik kom zeker bij haar terug .

Svar fra QoQo Massage Clinics
Hele fijne deep tissue massage van Veerle
Veerle was heel gastvrij en een hele fijne masseuse die de behoeftes van mijn lichaam tijdens de deep tissue massage feilloos aanvoelde en de meeste klachten al met 1 sessie kon verhelpen.

Svar fra QoQo Massage Clinics
The experience was amazing!

Professionele massage
Professionele massage, met aandacht en zorg. Heel fijn! En de snoepjes zijn lekker...
Bij QoQo Laan op Zuid Rotterdam

Alles was goed
Alles was goed. Ik had enorme spanning in me schouderbladen en onderrug en ze heeft dit perfect behandeld!

Great massage
Great massage, my neck and shoulders feel much better!
Cristiana is the best!

Top massage
Dame die mij gemasseerd heeft luisterde goed naar mijn wensen!

Svar fra QoQo Massage Clinics
Fijne ontspannen massage en goed mijn…
Fijne ontspannen massage en goed mijn gespannen nek en schouders aangepakt.

Svar fra QoQo Massage Clinics
Ik begrijp de lage kwalificaties niet…
Ik begrijp de lage kwalificaties niet geheel. Ik ben opperbest geholpen in Zoetermeer. Zelfs vandaag op Zondag 11 januari kan ik binnen enkele uren terecht, daar mijn pijn in de schouders,nek en rug behoorlijk aanvoelt. Telefonisch even niet bereikbaar, maar gelukkig is Zoetermeer niet zo groot en kan ik er dus even heenrijden. Vriendelijke Oekraïense Nelia, kan mij toch redelijk best te woord staan. Met een beetje Engels en zelfs een beetje Nederlands komen we samen tot de slotsom dat ik in de late middag welkom ben voor de massage. Eenmaal daar om 17:30 uur moet ik nog heel even wachten, want er is nog iemand in de afrondende fase zich aan het aankleden. Een prima en verwarmde kamer wordt mij toegewezen en ik kleed me om voor de sessie.
De kamer en de behandeltafel ziet er prima en netjes uit, alles schoon dus.
Wat betreft de behandeling zelf, niets dan lof. Nelia voelt en wrijft alle pijnlijke plekken naar een uiterst prima gevoel als ik na een uur behandeling weer van de behandeltafel afstap.
Om het een vervolg te geven, om bepaalde plekjes nog nader en intensiever te behandelen, na straks weer een werkweek op de bus te hebben gezeten, heb ik voor volgende week nog weer een afspraak gemaakt en wederom op zondag. Waar anders kan je op zondag terecht?

Svar fra QoQo Massage Clinics
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.