niks te klagen over de massages, die zijn prima. MAAR ik heb een refund aangevraagd van een duomassage (a 140 euro) nadat de masseurs twee keer op rij ziek waren. Dit is ondertussen een maand gelede... Vis mer
Se hva andre synes
PERFECT!! Vraag zeker naar Viktoria of Diana, deze dames hebben echt gouden handjes. ✨ Ik ben niet snel onder de indruk, omdat ik eerder een slechte ervaring heb gehad bij Qoqo Massage in Hilversum... Vis mer
De masseuses en de massage waren zoals altijd 5 sterren. Voor het 1st naar Laan op Zuid gegaan en de locatie zelf moet zorgen om zijn naam hoog te houden: een dunne handdoek met een gat erin en een... Vis mer
Audi and Vanessa were amazing. I am definitely booking again. It was easy to book online. They called in advance to make us aware of changes to our booking. We were greeted with smiles and had ama... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zoals iedere keer wederom een goede…
Zoals iedere keer wederom een goede stevige massage gehad die professioneel en kundig wordt uitgevoerd waarbij we nog een gezellig gesprek tussendoor hebben.
Slechte service en klantcontact
Hebben op 28 mei mijn massage geannuleerd wegens ziekte masseur. Uiteraard geen probleem, maar wel dat ze op 5 juli nog steeds geen terugbetaling hebben gedaan ondanks 5 telefoontjes en mails. Geen contact met financiële afdeling te krijgen ondanks meerdere verzoeken
1 ster is nog te veel.
1 ster is nog te veel.
Ik was eerst van plan niets te melden maar toen ik er later over nadacht wilde ik het toch kwijt om andere te waarschuwen voor deze salon.
Dat deze salon het woord Clinic gebruikt verbaast mij ten zeerste. Al wat ze doen is een beetje olie massage, maar verder kunnen ze niets. Ik was er heen gelokt toen ik belde door een meneer aan de telefoon . Ik herstel hier absoluut nergens van. Waarschuw iedereen als je echt klachten hebt ga dan niet bij QO QO Schiedam. Ze gaan hier er vanuit dat mensen niet weten wat een echte Clinic kan. Waardeloos geld weg voor niets, ik kom hier nooit meer terug. En ze doen ook alsof ze je niet begrijpen. Ik voelde mij daar heel rot bij. Ze proberen je te laten denken dat ik een lastige klant ben, maar ik kwam voor herstel dat had ik doorgegeven maar blijkt ze hebben helemaal niemand in dienst die meer kan dan alleen een beetje standaard masseren. Gelukkig kreeg ik een tip van een vriendin, dat er een plek is niet ver daar vandaan waar ik later heen ben gegaan en ze wel de juiste behandeling gaven en waar ik veel beter van werd. Ook een heel doel gerichte behandeling gekregen en adviezen toen ik naar huis ging. Daar natuurlijk een tweede behandeling afgesproken voor een totale oplossing. Nu voel ik mij al stukken beter en mijn rug is al veel losser. Hier kom ik wel terug, en het is er ook heerlijk rustig.

Beste massage ooit gehad
Beste massage ooit gehad. Dexe dame volgde iedere spier, GEWELDIG! Had al 4 dagen onwijs veel pijn in mijn onderrug. Na 1 uur massage is het al zoveel minder.. laat staan hoe het morgen zal zijn!! Wat een topper!!
Telefonische klantenservice slecht
De massage altijd prima. Maar telefonische service slecht. Afspraak gemaakt. Bel ik om afspraak drie uur te vervroegen naar tijdstip x. Wordt gezegd dat ik bevestigingsmail ontvang op tijdstip u. Niet ontvangen.
Bel ik volgende dag hierover: wordt gezegd dat mijn afspraak op tijdstip C staat en dat er iets digitaals misgaat.
Paar dagen krijg ik prompt herinneringsmail voor tijdstip u.
Ik derde keer gebeld: krijg ik te horen dat afspraak idd nog op tijdstip u staat. Deze dame heeft mijn afspraak netjes verzet en nog aan de lijn kon ik haar bevestigen dat ik bevestigingsmail heb ontvangen.
Wat de eerdere werknemers hebben gedaan weet ik niet maar iig niet wat ik vroeg en onwaarheden verteld.
I felt very well taken care of and…
I felt very well taken care of and relaxed. Thank you very much!
Deskundig, ontspannend en vriendelijk
Geweldig! Ik was hier voor de 1e keer voor een gezichtsmassage bij Alla 15 minuten. Zeer deskundig, vriendelijk en rustig. Ontspannend en verkwikkend.
Daarna helemaal ontspannen. Voor herhaling vatbaar en dan kies ik voor langer!
Alles was ontspannen
Alles was ontspannen. Rustig ontvangst en uitleg. Eerst goed naar mijn verhaal en klachten geluisterd. Alles was hygiënisch en discreet.
Viktorria P (Laan op Zuid) is the best…
Viktorria P (Laan op Zuid) is the best masseuse. My back feels so better.

Svar fra QoQo Massage Clinics
Precies de juiste ‘snaar’ geraakt!

Svar fra QoQo Massage Clinics
Had a very good massage today
Had a very good massage today. Very friendly woman.

Svar fra QoQo Massage Clinics
Fijne massage met echt effect!
Fijne massage, pakt de goede plekken aan, checkt hoe het voelt en zorgt voor een opgelucht en ontspannen gevoel.

Svar fra QoQo Massage Clinics
Ik heb weer top massage gehad !
Ik heb weer top massage gehad !

Vanavond een massage gehad van 21:30
Vanavond een massage gehad van 21:30 - 22:30 bij salon op de Beukelsdijk in Rotterdam. De masseuse was nieuw voor mij maar deed precies wat ik vooraf had aangegeven. Ik wilde een goede massage van nek, schouders en rug. Ik hou niet van aaien of zachtjes wrijven. Daar geniet ik echt niet van. Als ik gemasseerd wordt wil ik het ook voelen. Er zaten behoorlijk wat knopen en blokkades en die werden d.m.v. het toepassen van de juiste techniek en de juiste compressie goed aangepakt. Tussendoor werd er enkele malen gevraagd of het voor mij goed aanvoelde en of de manier van masseren niet te hard was. Dus vandaar geef ik 5 sterren. Niet alleen kundig in haar vak maar ook goed luisteren naar de wensen van de klant.

Koude ruimtes en vies
Koude ruimtes
Vieze handdoeken

Gemasseerd door Anais
Gemasseerd door Anais. Super fijne, uitgebreide massage. Ook een fijne service.

Precies wat ik nodig had
Precies wat ik nodig had

Svar fra QoQo Massage Clinics
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.