Qnuss Anmeldelser

4,6

Geweldige producten! Ik heb zelf de Qleed gekocht en ben er ontzettend blij mee. Ik twijfelde eerst tussen de witte en de groene variant, maar het omruilen verliep snel en zonder gedoe. Topservice én... Vis mer

Habe eine ECRU Wärmeflasche geholt welche riesig angekommen ist und oft benutzt wird, leider hatte diese nach knapp 9 Monaten einen Defekt. Kontakt zum Support super, Austausch einfach und ohne gro... Vis mer

Defecte deken (aan/uit kop werkte niet meer) aan klantenservice gemeld. Per mail diverse verzoeken om e.e.a. te checken/testen en foto's /video op te sturen. Uiteindelijk de conclusie: is echt st... Vis mer

De bestelde warmtedeken kwam snel binnen, was degelijk en stevig verpakt. Ziet er ook goed uit, voelt zacht aan en uiteraard meteen geprobeerd en geeft heerlijke warmte af. Wel snel voor een redelijke... Vis mer

Qnuss is an innovative Dutch brand that brings warmth and comfort anytime, anywhere. Our wireless heating cushions, blankets, and warmers use energy-efficient powerbanks to give deep infrared heat. Perfect for relaxing, easing muscle pain or menstrual cramps, and a smart way to save energy. Sustainable, stylish, and always reliable.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

348 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een 2e warmtekussen

Voor een 2e keer een warmte kussen bestelt. Waarom een zeer dure warmte kussen aanschaffen terwijl je bij Qnuss goedkoper uit bent en het product top is!!

Nu zit ik niet meer alleen met een lekkere warme kussen op de bank, maar ook manlief heeft zijn eigen kussen gekregen.

Wanneer de powerbank opgeladen moet worden ontkoppel je deze bij het kussen en zo kan je makkelijk de powerbank opladen. Eenmaal gevuld heb je deze zo weer op het kussen aangesloten.

Het afgebeelde product komt overeen met wat je in werkelijkheid krijgt. Je wordt goed van de verzending op de hoogte gehouden en als het op voorraad is heb je, je bestelling snel in huis.

24. oktober 2025

Heerlijk warm in de rug

Heerlijk warm in de rug. Alleen jammer, dat ondanks het bevestigingselastiek het kled regelmatig naar beneden glijdt. Een betere bevestiging wordt aanbevolen om het helemaal een vijfsterren beoordeling te geven

13. januar 2026

Wil niet meer zonder!

Ik ben echt verslaafd aan het Qleed. Werk veel vanuit huis en hoef de verwarming niet aan te zetten. Ik heb zelfs een extra accu aangeschaft zodat ik kan wisselen zodra hij op is. Ook neem ik hem ‘s avonds mee naar de bank, of zelfs toen ik ziek was even op gelegen in bed. Heerlijke warmte die diep door dringt in je lichaam.

Klantenservice ook heel vriendelijk en behulpzaam. Nu wachten op mijn volgende bestelling: een verwarmd hart 🤍

12. januar 2026

Prijs kwaliteit de beste keuze

Prijs kwaliteit de beste keuze! Heel tevreden van het product. De powerbank gaat lang mee. We hadden een slechte adapter in onze levering maar deze werd zonder problemen vervangen door het opsturen van een nieuwe.

8. januar 2026

Nun muss Mama nicht mehr frieren 😉

Meine Mutter hat die Wärmflasche von mir zu Weihnachten bekommen, da sie eine richtige Frostbeule ist.
Seit Heilig Abend ist die Wärmflasche jeden Tag im Einsatz. Meine Mutter ist absolut positiv überrascht wie lang der Akku hält. Außerdem sagt sie, dass die Wärme sehr angenehm ist.
Von uns daher 5 Sterne.

Cosy time 😍

Gekregen wat we verwachten! Een zalige warmte om die koude dagen even te doorbreken! We zitten op ons warmtedeken, maar we leggen het evengoed over ons 🥰🤩

11. januar 2026

Vind het vervelend dat de powerbank aan…

Vind het vervelend dat de powerbank aan de zijkant zit, het bovenste gedeelte valt steeds naar beneden. Tevens raakt de schouder de aan en uit schakelaar.

Logoen til Qnuss

Svar fra Qnuss

Hoi Akke,

Bedankt voor je review en dank je wel dat je dit zo duidelijk aangeeft. We vinden feedback over gebruik en draagcomfort erg waardevol.

De powerbank is bewust aan de zijkant geplaatst omdat dit voor de meeste gebruikssituaties het prettigst werkt. Bijvoorbeeld wanneer je rechtop zit op de bank, in een stoel zit of ligt met het product tegen je lichaam aan. In die posities ligt de powerbank meestal naast het lichaam waardoor je er normaal gesproken zo min mogelijk druk of hinder van ervaart.

Desondanks hopen we dat je erg tevreden bent met ons product en er veel warmte en comfort van ervaart.

Warme groet,

Lotte

warmtedeken en kruik

Heel tevreden over de warmtedeken, mijn collega's zijn jaloers :)

De kruik wordt ook lekker warm, maar is te dik.
Dat maakt het lastig om deze in je rug of op je buik te leggen bij rug- of buikpijn.

11. desember 2025

Ik heb het Qnuss kleed besteld nog voor…

Ik heb het Qnuss kleed besteld nog voor de winter
Ik ben een enorme koukleun en heb het bijna altijd koud maar dit kleedje heeft me echt geholpen om de winter door te komen en lekker warm te blijven. Ik ben echt fan geworden.
Ook inmiddels medekoukleuners enthousiast gemaakt! Ik raad Qnuss aan, ook hun service is goed.

17. november 2025

Vooralsnog positief vanwege snelle…

Vooralsnog positief vanwege snelle bezorging en goede materialen. Hoor een paar geluidjes bij gebruik, maar pas 1 keer gebruikt en op vakantie gegaan, dus moet kijken of dit eenmalig is/was. Wel jammer dat de batterij eruit moet om op te laden.

28. desember 2025