www.prylxperten.se Anmeldelser

2. også i
  3. Bilutstyrsbutikk
  4. Databutikk
  5. Husautomatiseringsselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi har mängder av fina prylar till bra priser. Tillbehör till ditt tv-spel, reservdelar till din bild eller surfplatta, Xenon ljus till din bil och massvis med teknikprylar.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

56 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Elendig kundeservice

Prylxperten informerer ikke om potensiell toll/importavgift på sine varer eller deklarerer forsendelser galt. Når deres kunder blir belastet toll og legger ut for dette, nekter butikken å refundere dette og viser null grad av forståelse eller vilje til å ville løse dette. Useriøs aktør som bør styres unna.

24. november 2025

Nekter varen er fra de.

Bestiller en vare, som jeg mottar tre uker etter bestilling- greit nok det, problemet er at det er feil batteri. Tar kontakt med kundeservice og blir fortalt «de selger ikke denne varen»… orderen står det prylXperten og i pakken er det vedlagt en kvittering med deres navn og info. Men de benekter fortsatt varen er fra de… super spesielt. Lite hjelp å få ellers. Penger tapt der, siste gang jeg handler her.

21. mai 2023

SVINDEL, Advarer mot å bestille Prylxperten.se

Advarer mot å bestille fra denne selger. Svindel... !!!!

Bestilte Xenonlamper, D1C D1S D1R 6000K. Varen var defekt å av dårlig kvalitet. Etter reklamasjon sendte de meg ny vare men det hjelper ikke da denne også er defekt.

Kundeservice svarer raskt, men er lite hjelp å få. Påstår at det er feil med min bil som er problemet, kranglete og lite imøtekommende til å finne en løsning. Endte opp med å kjøpe pærer fra 24.se til halve prisen og de funket perfekt.

Kjøpte gjennom CDON.COM, ingen hjelp å få fra dem heller da de refererer til at de er markedsplass og henviser til selger. Jeg sitter igjen med regningen og et produkt som ikke virker.

Oppdatering 23.12.23
Prylxperten.se har forsøkt å få slettet denne anmeldelsen flere ganger, og jeg må stadig dokumentere hendelsen overfor Trustpilot for å holde den aktiv

25. mars 2023

Defekt AUX kabel - spurte om chassisnummer på bil

Update: prylexperten forsøker å slette denne basert på at de føler de ikke får verifisert autentisitet. Merk dere denne formen for forsøkt manipulasjon fra et uetisk, giftig firma.

Bestilte en USB -> AUX 3.5.
Varen var død ved ankomst (USB-kabelen raslet og satt ikke fast).

Kontaktet prylexperten som skrev:
"Thank you for hearing from you Daniel, Would you be able to understand how and what you use this adapter."

Etter et forsøk på å avklare hva dette betyr på Engelsk uttryket kundebehandler misnøye og spurte hvor jeg hadde forsøkt å benytte den ødelagte kabelen. De ønsket således chassisnummer på min bil for å kunne feilsøke kabelen og jeg valgte å avslutte der.

4. juli 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (465 anmeldelser)