Se hva andre synes
Jag får hjälp alltid svar på mina frågor inom loppet av tiden det är lovat och min önskningar vid månadsuppföljningarna blir bemötta. Älskar att man kan lägga sig och få hjälp just där man är.
Informasjon om virksomheten
Om Private Training Online (PT Online)
Skrevet av virksomheten
Kom igång med PT Online: Priser & Anmälan
Vad vi erbjuder:
- Obegränsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vägledning när du behöver det.
- Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bästa resultat.
- Nya upplägg varje månad: Nya tränings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.
- Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.
- Träningsprogram anpassat efter just dig: Våra träningsprogram skräddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.
- Skräddarsytt kostschema: Våra kostscheman är utformade för att stödja dina träningsmål och säkerställa att du får i dig rätt näring.
- Över 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 år hjälpt tusentals människor att nå sina tränings- och hälsomål.
- Träna hemma, utomhus eller på gym: Våra program är utformade för att fungera var som helst, så att du kan träna på det sätt som passar dig bäst.
- 14 dagars ångerrätt: Prova våra tjänster utan risk. Om du inte är nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.
- Godkänt för friskvårdsbidrag: Våra tjänster är godkända för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.
Sedan 2012 har Private Training Online hjälpt tusentals personer att nå sina tränings- och hälsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg är vi här för att göra din hälsoresa så effektiv och enkel som möjligt.
Läs mer om PT Online här
Kontaktopplysninger
Stockholmsvägen 33, 18133, Lidingö, Sverige
- info@privatetrainingonline.se
- www.privatetrainingonline.se
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Precis kommit igång men har fått ett…
Precis kommit igång men har fått ett positivt intryck av PTOnline, bra coachning för att komma igång och hyfsat snabb feedback. Gillar appen, underlättar effektiv träning och struktur i vardagen, bra möjligheter att synka med med olika träningsverktyg (klockor mm). Känner att jag har mer att utforska vad gäller appen för att optimera ytterligare.
Blev ett superbra första upplägg
Blev ett superbra första upplägg, sedan ska man på egenhand ordna sitt kostschema vilket är smidigt även om jag trodde det skulle vara pt online som ordnade. Träningen är bra då man får inspiration, svårt att regga egna övningar då det är svårt att navigera just detta i appen.
Jag får hjälp alltid svar på mina…
Jag har använt PTO i drygt två månader…
Jag har använt PTO i drygt två månader och mitt träningsupplägg har varit bra och varierat. Kostschemat kan vara svårt att förstå sig på från början då man måste beräkna kcal mm, men det har ändå fungerat bra. Det bästa hade varit om man fick t.ex tre måltider per dag eller en måltidslista med färdiga måltider.
Jag beställde kosttillskott i början av min träningsperiod men har ännu inte fått några produkter. Jag har skickat 3 mail och betonat detta, varpå svaret varit att ordern kommer skickas inom kort. Just nu väntar jag på att varorna ska komma antingen imorgon eller på onsdag - det återstår att se.
Man får snabba svar när man har…
Man får snabba svar när man har fundering över något, och alltid trevliga och lättsamma!
Kanonupplägg efter förlossning
Får jättebra hjälp och personlig respons. Först tyckte jag att upplägget kändes lite generiskt men allt eftersom vi kom igång har jag märkt att min coach är uppmärksam och inlyssnande för mina specifika behov. Jag har nyss fött barn och ville komma igång med styrketräningen igen och få ordning på min bäckenbotten. Rekommenderar! Också bra att ha någon som det känns som att man måste redovisa inför - då blir träningen av!
Bra upplägg på både kost och träning.
Bra upplägg på både kost och träning.
Tränarna är trevliga och duktiga samt…
Tränarna är trevliga och duktiga samt anpassar scheman bra efter behov!
Svarar på frågor relativt snabbt
Svarar på frågor relativt snabbt. Hade maten funkat bättre att regga hade de fått 5 stjärnor men där har jag inte hittat riktigt rätt ännu.
Super
Anpassningsbar och lyssnar på dina behov! Nöjd efter 1 månads användning! Bra med recept och så mångsidig träning. Super.
Rutiner
För mig är detta ett bra sett att ha rutiner och få träningen gjord. Man vet om att man inte är ensam och har hjälpen med sig ifall den behövs.
Jättenöjd
Jag har nyss börjat träna med POT och jag är jättenöjd hittills. Jag får svar snabbt när jag vill diskutera något i upplägget.
Helt fantastisk lätt app att navigera i…
Helt fantastisk lätt app att navigera i och ett plus är att jag kan se övningen.
Jag är supernöjd med PT Online
Jag är supernöjd med PT Online! Det är en bra och snabb guide till effektiv träning, och upplägget gör det enkelt för alla att komma igång. Programmen är tydliga, lätta att följa och anpassade så att man både tränar och äter på rätt sätt.
Det bästa är priset – jämfört med många andra alternativ får man otroligt mycket värde för en väldigt liten kostnad. Rekommenderas varmt till alla som vill komma i form på ett smidigt och prisvärt sätt!
Ett bra upplägg med träning och kost
Ett bra upplägg med träning och kost, trevlig personal och bra feedback. Lite krångligt att regga mat när allt är på engelska och att försöka lägga till maträtter i recept tar en stund att komma in i.
Men väl värt 👌
Bra app men inget mer
Bra app
Dålig variation i träningsupplägg. Upplevde inte att de tog hänsyn till mina mål. Önskade tex öka kondition men inte ett enda pulspass har lagts till. Visst ändrades upplägg efter påpekande men det känns absolut inte personligt. Inte mycket till coaching och automatiskt genererade meddelanden. Opersonligt. Ingen aning om jag chattade med samma person varje gång.
Smidigt upplägg
Mycket bra app där all info finns, kul och inspirerande träningsupplägg och, kanske viktigast, snabb respons i all kommunikation. Rekommenderas!
Jag har fått så snabb respons när jag…
Jag har fått så snabb respons när jag upplevt något jobbigt eller så som jag velat ändra på, och inte en enda gång har jag känt mig till besvär när jag bett om att byta ut någon övning i upplägget eller liknande. Sen har jag bara fått uppmuntrande ord som stärker en ordentligt. Små direkta kommentarer tillbaka när jag noterat något efter ett loggat träningspass och ord som peppar som tusan! 👐
Smidigt upplägg med bra träningspass…
Smidigt upplägg med bra träningspass och hjälpsam PT vid frågor eller behov av ändringar.
Kostschema enligt dina mål.
Smidigt sätt att få träningen och kosten på banan igen utan att behöva spendera halva årslönen! :)
Enda negativa är väll att appen som används inte har särskilt mycket svenska produkter inlagt, men det går att sync med andra.
Följer PT online kost- och…
Har följt PT online kost- och träningsprogram i snart 2 veckor. Det har varit både plus och minus med min upplevelse så här långt.
Beställde, i god tid för start, kosttillskotten de rekommenderar från dem. Tog 1 månad för beställningen att komma och i 4 mail lovade de att beställningen var på väg, men inget paket kom. Tycker att det var ett svagt bemötande när jag uppmärksammade att de dragit pengar för nåt de inte levererat i tid.
Tycker även det är smalt med info gällande uppföljning, hade velat ha klara tydliga svar i hur man skall göra i appen under själva programmet, när och hur ofta ska vikten uppdateras osv.
Det som varit bra är att jag gillar själva programmet, dvs enkelt att logga mat och bra träningspass som är enkla att följa.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.