PrikkabelLED.nl Anmeldelser

4,6

Er was te weinig van het bestelde geleverd. Dit werd snel, vriendelijk en adequaat afgehandeld. Juiste hoeveelheid nageleverd gekregen. Dank! Ik bestel hier volgende keer gewoon weer.

Erg tevreden met de lamp die ik besteld heb, maar ook erg tevreden met de klantenservice. Bij het monteren van de lamp had ik helaas een glazen bol kapot gemaakt. Na contact te hebben opgenomen hebben... Vis mer

Fantastische service. Ik had zelf een bestelling geplaatst welke niet de juist bleek te zijn. Contact met Niels gehad. Die heeft mij niet alleen goed geholpen om de retour te regelen maar met de juist... Vis mer

Vorig jaar een 10 meter platte prikkabel gekocht met bevestingsmateriaal en 2x11 ledlampen van twee verschillende kelvin waarde welke geadviseerd werden bij deze prikkabel. Kabel netjes gemonteerd ond... Vis mer

1. Elektronikkfirma
  2. også i
  3. Belysningskonsulent
  4. Elektronikkbutikk

PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

51 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestelling is naar tevreden ontvangen

Bestelling is naar tevreden ontvangen. De lampen voldoen prima. Een goede service.
Helaas heeft de eerste bestelling niet aangekomen. Zonder enkel probleem, wordt dit opgepakt. Grote mate van service

27. september 2024

Mooi licht, robuust systeem en prima nazorg

Super mooi product ( fantastisch mooi sfeervol licht) en een fijne communicatie met de service afdeling. Mijn dimmer ( afstandsbediening) bleek niet uniek te zijn in mijn wijk waardoor ook iemand anders met z'n eigen systeem die van mij bediende en visa versa:)
Geen probleem en LumenXL heeft dit netjes en snel opgelost. Meike bedankt!

21. september 2024

Topservice

Vanaf de eerste vraag hele goede hulp en meedenkend voor een oplossing, snel geregeld! Erg prettig om een klant te zijn!

12. september 2024

Fantastische service

Fantastische service. Heel goed geholpen door Lianne toen er een paar lampjes iets afweken in helderheid. Ze reageerde er meteen op en zorgde ervoor dat de nieuwe lampjes meteen op de post waren.

8. september 2024

Van probleem naar oplossing

Er waren problemen met de bezorging van het pakket. Door de mensen van prikkabel Led adequaat opgepakt en na onderzoek een super oplossing geboden. PrikkabelLED. Hartelijk dank nogmaals.
Zeker een aanrader.

6. september 2024

Super Service

Bij het ophangen van de prikkabel bleek 1 afdichtring niet aanwezig te zijn. Hier een mail over gestuurd en een paar minuten later kreeg ik al bericht dat de ontbrekende ring (+1 extra) opgestuurd werd. De volgende dag had ik deze ring al in huis.
Super service van prikkabelLED waaraan veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

4. september 2024

Snel geleverd maar weer retour

De levering was snel, de retourprocedure eenvoudig. Helaas wordt er op de orderbevestiging niet duidelijk aangegeven welke uitvoering je besteld hebt waardoor je niet in de gaten hebt dat je een andere uitvoering ( en dus de verkeerde) hebt besteld. Dan maar weer retour.

28. august 2024
Logoen til PrikkabelLED.nl

Svar fra PrikkabelLED.nl

Beste Gert,

Hartelijk dank voor je 4 sterren review en voor het kiezen van PrikkabelLED.nl.

Het spijt ons te horen dat het niet duidelijk was welke variant je had besteld, we begrijpen dat dit niet fijn is.

Onze klantendienst heeft je gecontacteerd om verdere ondersteuning te bieden.

We streven voortdurend naar verbetering, dus alle aanvullende feedback die je kunt geven wordt zeer op prijs gesteld.

We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Met een hartelijke groet,

Team PrikkabelLED.nl

Prima LED-kabel en snel antwoord op vragen

Snel en adequaat antwoord gekregen m.b.t vraag over toepassing LED-kabel Nuli. 2 x 25 meter warm wit kabel gekocht en toegepast op frame van gebogen 8mm betonijzer in de vorm van rendier en kerstman in arreslee. Kabels makkelijk te buigen, in te korten en aan elkaar te verbinden.

22. august 2024