Prettig Reizen Anmeldelser

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De afgelopen 2 zomer vakanties hebben wij ons all inclusieve hotel geboekt via Prettigreizen.nl Alles is soepel en fijn gegaan. Wij zijn tevreden en raden iedereen aan. Het hotel wat wij hebben gebo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik reis al jaren met Prettig Reizen, allereerst vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook een hele goede klantenservice die helpt met een pakketreis samenstellen. Ook hebben ze gelij... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Letterlijk doen wat je zegt, zorgen dat mensen Prettig Reizen🍀. Wij gaan met mijn ouders van 90 en 86 een week naar Turkije en dankzij de adequate medewerking van deze organisatie wordt dit de (laats... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Skrevet av virksomheten

U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.

Prettig Reizen

Skrevet av virksomheten

Al jaren Prettig op Reis!
Wanneer u bij ons boekt, bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een mooie reis voor een voordelige prijs aan: een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij heel belangrijk. Wij kiezen al jarenlang accommodaties uit waarvan onze gasten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 076)

154 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Om te beginnen heb ik de prijs…

Om te beginnen heb ik de prijs vergeleken en via prettig reizen was het de goedkoopste. En ten tweede komen ze betrouwbaar over

21. september 2026

Svar fra Prettig Reizen

Geachte heer/mevrouw Bilkay, Hartelijk dank voor uw review. Graag verwelkomen wij u bij uw volgende vakantie. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Goed

Duidelijk en makkelijk

13. september 2026

Svar fra Prettig Reizen

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Graag verwelkomen wij u bij uw volgende vakantie. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Toppers!!

Toppers, vertrouwelijk en denken heel goed mee met alle wensen en welk vakantie passend is. Ik boek al jaren bij prettigreizen en heb alleen maar postitieve ervaringen gehad. Dankjewel prettigreizen en tot de volgende vakantie!!

17. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De afgelopen 2 zomer vakanties hebben…

Alles is soepel en fijn gegaan. Wij zijn tevreden en raden iedereen aan. Het hotel wat wij hebben geboekt was ook het goedkoopste via prettigreizen

17. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op tijd berichten door gegeven…

Op tijd berichten door gegeven betalingen gingen goed als ik contact wilde maken ging ook makkelijk en was de goedkoopste aanbieder voor het zelfde hotel waar we naar toe gingen dan de andere site’s

9. september 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Zomervakantie

Gemakkelijk en snel te boeken alleen bij vragen achteraf is de klantenservice beperkt bereikbaar. Vragen worden ook niet direct beantwoord waardoor je er vaker achteraan moet gaan. Ook het ontvangen van de reisdocumenten ging niet vanzelf. Ik heb zelf contact opgenomen hiervoor. Reisspecificatie is niet gemakkelijk in een oogopslag af te lezen. Verder wel een fijne vakantie gehad. Wellicht dat we de volgende vakantie weer via prettig reizen zullen boeken. We hebben een voucher gekregen ter waarde van €75,-.

7. september 2026

Svar fra Prettig Reizen

Geachte heer/mevrouw Aydemir, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat u een fijne vakantie heeft gehad. Indien u achteraf contact opneemt wat betreft uw vakantie, nemen wij uw opmerkingen zeer serieus. Om een inhoudelijke reactie te kunnen versturen wordt hiervoor contact opgenomen met de accommodatie zelf en onze lokale partners. Het verkrijgen en evalueren van deze informatie kan inderdaad langer in beslag nemen dan u van ons gewend bent vòòr uw vakantie. De reisdocumenten worden circa een week tot 10 dagen voor vertrek automatisch verstuurd. Wij zien u graag terug bij uw volgende vakantie. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Super service

Super service, vriendelijk bedankt.

13. september 2026

Svar fra Prettig Reizen

Geachte heer Kara, Fijn om te vernemen dat de service naar wens is verlopen. Graag verwelkomen wij u bij uw volgende vakantie. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Alles is vlot gegaan

Alles is vlot gegaan, de relatie met Prettigreizen, de transfer, de hotel, alles in prima staat! Veel bedankt Prettig Reizen!

6. september 2026

Svar fra Prettig Reizen

Geachte mevrouw Stan, Fijn om te vernemen dat de service naar wens is verlopen. Graag verwelkomen wij u bij uw volgende vakantie. Met vriendelijke groet, Team Prettig Reizen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv