Prestigia.com Anmeldelser

3. Hotell
  4. Luksushotell
  5. Resort
  6. Søkesider for reiser

Prestigia.com is a global online travel agency specializing in luxury hotel bookings. Established to provide travelers with an exclusive selection of premium accommodations, the platform offers a curated collection of high-end hotels, boutique resorts, and five-star properties in major destinations worldwide. With a user-friendly interface, Prestigia.com allows customers to search, compare, and book hotels effortlessly. The platform provides competitive pricing, exclusive deals, and personalized recommendations, making it a preferred choice for discerning travelers seeking comfort and elegance. It also offers a seamless booking experience with secure payment options, multilingual support, and dedicated customer service. Prestigia.com distinguishes itself by emphasizing quality over quantity, ensuring that every listed hotel meets high standards of service, location, and guest experience. Whether for leisure or business travel, the website caters to clients looking for unique stays, from beachfront resorts to urban retreats. Additionally, Prestigia.com collaborates with leading hotel brands and independent properties to provide special promotions and loyalty benefits. With a strong presence in major travel markets, the platform continues to expand its offerings, maintaining its reputation as a trusted partner for travelers seeking exceptional hospitality experiences worldwide.

Why Choose Prestigia.com for Your Next Stay?

Exceptional Quality & Luxury
Our travel experts carefully select only the finest hotels worldwide, ensuring an unforgettable and exceptional stay every time.
Best Price Guarantee
Enjoy exclusive promotions and the most competitive rates—luxury travel at the best price, all year round.
Unmatched Selection
Explore a curated collection of over 46,000 top-rated hotels in the world’s most fascinating destinations.
24/7 Personalized Support
Wherever you are, our dedicated customer service team is available 7 days a week to assist you.

Our Best Price Guarantee

Luxury at the Best Price – Guaranteed!

We’re committed to offering the most competitive rates on our exclusive selection of luxury hotels. Book with confidence, knowing you’re getting the best value for your stay.

Middels

14k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

(13 939)

2 261 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Kommer ikke til å benytte igjen

Kommer ikke til å benytte igjen. Falsk annonsering, tilleggsavgifter på hotellet vesentlig høyere enn det som ble annonsert. Kunne fått hotellet rimeligere via andre bookingsystem, Prestigia vil ikke høre på reklamasjon

17. juni 2026
Logoen til Prestigia.com

Svar fra Prestigia.com

Kjære Bjørnar,

Takk for anmeldelsen din.

Vi ønsker å undersøke saken nærmere internt for å forstå hva som har skjedd og hvordan vi best kan bistå deg. Vi etterstreber ikke å tilby tjenester med skjulte kostnader, men baserer vår service på tydelighet og åpenhet gjennom hele bestillingsprosessen.

Vårt team vil følge opp saken din og undersøke det rapporterte overbeløpet med hotellet for å finne en løsning som er tilfredsstillende for deg.

Med vennlig hilsen,
The Prestigia Team.

Falsk bokingbekreftelse

Vi bestilte et rom for 2 netter på Imperial Hotel i Carlovy Vary. Når vi ankom hotellet ble vi fortalt at beløpet ikke var betalt hotellet, og at vi trolig måtte betale hotellet en gang til. Da til dobbel pris. Etter gjentatte henvendelser til Prestigia.com innrømte de til slutt at bekreftelsen på bookingen ikke var riktig, og at ikke hadde noe gyldig opphold på hotellet. Beløpet ble likevel trukket fra konto, og resultatet er nå en betaling til Prestigia, og en dobbel betaling direkte til hotellet. 15000 NOK for 2 netter.. Prestigia oppleves som totalt useriøst, og vi anbefaler ingen, absolutt ingen, å bruke dette selskapet.

19. juli 2024
Logoen til Prestigia.com

Svar fra Prestigia.com

Kjære Arne,

Vi beklager den ubehagelige opplevelsen du hadde med oss. Dessverre kunne vi ikke finne bookingen din ved hjelp av informasjonen i anmeldelsen din. Du kan enten oppdatere anmeldelsen din med din bestillings-ID eller kontakte oss direkte på reservations@prestigia.com, så vil vi hjelpe deg så snart som mulig.

Takk for din forståelse.

Med vennlig hilsen,
Mehdi
Prestigia.com

Ikke til å stole på i mitt tilfelle.

Ikke til å stole på i mitt tilfelle.
Bestilte 2 enkeltrom på et hotell, og fikk bekreftelse på e-post. Alt så ok ut, men da jeg kontaktet det aktuelle hotellet, 3-4 dager før ankomst, var det bare 1 rom som var booket. Og ingen ledige rom var å oppdrive. Måtte bestille nye rom på et helt annet hotell.

4. november 2023

Lurendrejeri- ikke bruk prestige

Dette er ren lurendrejeri. Jeg hadde booket rom, men mår jeg kom til hotellet var det ingen bookkng i mitt navn eller prestige. Jeg skjønte fort at her er det noe feil. Jeg blokkerte kreditkortet omgående, og fikk ordnet et annet hotel/rom. Dette er ikke et seriøst selskap! Hele opplevelsen er en katastrofe, skandale selskap

3. juli 2022

alle tiders hotell

Frokosten var nydelig, servicen god, sengene alle tiders. Hotellet ligger i en stille bakgate. Ingen trafikk eller bråk. Kun 2 min gange fra nærmeste undergrunn: Earls Court som har direkte bane til Heathrow.

28. januar 2015
Vis anmeldelser på alle språk. (13 939 anmeldelser)