Jeg sendte min bil (peugeot 3008) ind efter nedbrud, hvor bilen ikke kunne starte. Jeg fik hurtigt en pris på udskiftet af et el-komponetn, hvilket jeg takkede ja tak til. Dog fiksede denne udskiftnin... Vis mer
Vi afleverede en Mercedes på Poul Munks skadecenter, da vores forsikring arbejder sammen med dem. Skaden blev udført, men vi måtte vente i 6 uger pga en intern kommunikationsfejl. Da vi fik bilen retu... Vis mer
Min veninde kørte i stå på ferie,- P.Munk tilbød at tage bilen ind som "chancebil" dvs , hvis der blev tid til at kigge på den ind imellem. Efter ca 2 timer var fejlen fundet og udførlig beskrivelse... Vis mer
Det er meget mærkeligt, at flere af mine lys pludselig ikke virker ved service hos poul munk, selvom bilen lige er blevet synet ugen før. Og så skulle alle disse pærer lige præcis være gået samtidig…e... Vis mer
Midtjysk bilunivers med 10 nyvognsmærker samt erhvervs- og brugtvognsforhandler med 45 medarbejdere fordelt på vores værksted, bogholderi, salg og administration. Vi er eneste autoriserede Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, DS, NAVOR Fiat, Fiat Professional, Voyah og Hongqi-forhandler i Silkeborg, dertil autoriseret reparatør af alle ovenstående mærker samt Mitsusbishi og vores medarbejdere er specialuddannede inden for netop disse mærker. Vi har et stort skadescenter med dygtige pladesmede, og så udlejer vi biler, minibusser og flytterbiler via vores platform Elstrøm biludlejning. Vores eksistens stammer tilbage til 1967, og vi har været under en intens udvikling lige siden.
Nørrevænget 15 - 23, 8600, Silkeborg, Danmark
- mail@poulmunk.dk
- www.poul-munk.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Meget bedre end Bilernes Hus !!
Har leaset en DS3 og købt C3 der, med tilhørende service. Altid udført som forventet. Kun en enkelt svipser med noget software opdatering som satte bilen i nødprogram - hvilket ikke blev opdaget inden aflevering - men det blev fikset med det samme.
Så alt i alt fin service og behandling.
Meget bedre statistik end Bilernes Hus hvor jeg 6 ud af 6 gange var dernede 2 gange for at få rettet fejl/mangler ved service/reperationer (VW biler).
Helt ny bil for første gang i mit liv
Så en reklame i TV at man kunne få en ny bil med all inklusive-aftale i 3 år for 995 kr. pr. måned. Da min gamle bil havde fået en utæt køler, og den var ved at have andre skavanker så var det bae om at slå til. Prøvekørte bilen lørdag, bestilte en fin blå bil efter prøvekørslen og bilen var leveret fredagen efter. Jeg har ikke prøvet et værkstedsbesøg endnu, men har kun været der for at få fyldt sprinklervæske på.
Holder ikke deres aftaler. Undgå Poul Munk Citroen Silkeborg
Havde fået skiftet ABS føler (H-Baghjul) pga. ABS-kontrollampe lyste periodisk (plus skift af bremsevæske og en lille svejsning af varmeskjold ved katalysator): 4246 kr... 150 km derefter lyser min ABS lampe igen - denne gang konstant hele ferien. Ringer og påpeger at rep. tilsyneladende ikke har afhjulpet fejlen. Efter opringning beder "Poul Munk Citroen" om se på bilen igen - Jeg påpeger at det er på betingelse af at: "DER IKKE MÅ KOMME YDERLIGERE OMKOSTNINGER PÅ" - Svar fra Poul Munk: Nej-nej. Bil afleveres på værksted og man konstaterer at tidl. udskiftning/rep. af (H-Baghjul) ABS føler var lavet ok - men at der var opstået/fundet ny fejl på (H-Forhjul) ABS-føler.... NY REGNING FOR MÅLING: 525,90 - At betale straks. Jeg fortalte at der var lavet en aftale om: INGEN YDERLIGERE OMKOSTNINGER... - men værkstedet fastholdte at jeg skulle betale, da man jo havde lavet ny måling og havde fundet en ny fejl - STOL IKKE PÅ MUNDTLIGE AFTALER LAVET MED POUL MUNK - CITROEN SILKEBORG!