Plastikkirurgisk Klinik Glostrup Anmeldelser

3,9

Det var i enhver forbindelse en rigtig god oplevelse. Klinikken var let at finde, gode parkeringsforhold, pænt venteværelse og ikke mindst pænt/ rent toilet. Mary Knudsen og hendes assistent var ualmi... Vis mer

Wow for en hjertevarm klinik! Fra indledende kontakt med sekretæren Asger, der mødte mig med varme i stemmen, til mødet med ubetinget verdens sødeste læge Mary. Eet stort smil og med venlige øjne,... Vis mer

Jeg kan virkelig tilslutte mig ALLE dem som beskriver deres 5 stjerner! Aldrig er jeg blevet mødt med så sød og forstående mennesker. Ligefra den søde mand der tager telefonen til skønne Mary og syg... Vis mer

Tænk jer om før i vælger dette sted. Vi havde en virkelig dårlig oplevelse med Mary Hansen! Hendes måde at snakke til hendes patienter er virkelig nedlandende selvom hun kan se patienten er nervøs... Vis mer

1. Klinikk for plastisk kirurgi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Erfarne speciallæger i plastikkirurgi tilbyder kosmetisk kirurgi/-behandlinger samt operationer i sygesikringsregi. Handicapvenlig adgang og forhold

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fik i 2011 en brystreduktion af Mary

Fik i 2011 en brystreduktion af Mary. Det er det bedste jeg nogensinde har fået gjort. Ikke mere ondt i skulder og ryg. Nu 9 år efter er resultatet stadig utroligt pænt. Jeg er superglad.

16. februar 2020

Virkelig god behandling

Fik fjernet skønhedspletter og talgknude. Virkelig professionel behandling. Fantastisk søde. Kan give mine varmeste anbefalinger.

19. desember 2019

Operation af øjenlåg

Operation af øjenlåg. Super professionel, fortællende og meget indlevende i handling. Fantastisk flot resultat. Yderst tilfreds i forhold til resultat og behandling ikke mindst personlig kontakt.

13. juni 2019

Mary Knudsen er vanvittig dygtig

Hvor er det sørgeligt at det er tilladt for een person, der vil Mary Knudsen til livs, at vedkommende forsøger også her at skabe mistillid til en kirurg, der har lavet mirakler fra for så mange . Mirakler i plastickirurgi hører man sjældent om, for foljk vil helst have at deres skønhed kommer fra naturen- ikke mindre. Men trust me: Mine øjenlåg, som Mary Knudsen har løftet, har rundt om i min store vennekreds set så mange smukke ting, kunstneren Mary Knudsen har formet med sin dygtighed.

27. mars 2019

Mit livs største fejl

Mit livs største fejl var at vælge denne klinik, hvor både operation samt patientomsorg var ringe. En simpel operation (brystreduktion) resulterede i et halvt års ambulant indlæggelse.

26. januar 2019

Var møg nervøs

Var møg nervøs . Fik en fantastisk modtagelse fyldt med humor. Kom ind til operation blev modtaget helt fantastisk både af sygeplejersken og kirurgen . Tak for alt. I fortjener 10 stjerner

30. april 2018

Høj kvalitet og god behandling

Høj kvalitet og god behandling
Fik September 2017 opereret hængende øjenlåg af Mary Knudsen med et meget fint resultat. Oplevede meget venlig modtagelse af alle på klinikken og jeg blev godt informeret både før under og efter operation.

16. desember 2017