Husk din kvittering hvis du skal bytte i Plantorama Jeg kunne fremvise Visa kvittering men ikke kassebon og blev afvist. Vi ville bare bytte lyskæde ikke have penge retur. Handler et andet sted næste... Vis mer
Det er fantastisk jeg handler mye nem overskue da jeg har noge helsemesige problemer
Klik og hent ordre. Super god service. Jeg ankom før ordren var pakket, men personalet var lynhurtige til at pakke den, det tog max 5 minutter.
Hver gang vi handler opplever man venlighed og får den hjelp som man har bruk for. En opplevelse for os hvergang vi handler i Plantorama Vejle.
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, Danmark
- kundeservice@plantorama.dk
- www.plantorama.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Virkelig god kvalitet og fleksibel…
Virkelig god kvalitet og fleksibel levering som aftalt.
God kvalitet
Meget kompetent
Fine planter og de var i god stand ved…
Fine planter og de var i god stand ved levering. Hvis jeg skulle foreslå forbedring, skulle det være kortere leveringstid.
Det var en meget flink fyr som kom med…
Det var en meget flink fyr som kom med blomsterne . God service.
Alt fungerede fint
God levering og fin service
click & kollektion
Beklager men Jeres varer er ikke friske, 2 ud af 4 blomster var ikke noget vær. Samtidig syntes jeg i er for dyre. Skal jeg handle hos jer igen blir det i butikken.

Let nemt det funker
Meget negativ holdning gider dårlig…
Meget negativ holdning gider dårlig nok at tale med en så jeg handler ikke mere med dette firma

Svar fra Plantorama
God og kompentent service hver gang :-)

Gode varer til tiden
Gode varer til tiden, og til en fornuftig pris.
Ingen varer
Siden dere ikke sender varer ut av Danmark, så fikk jeg ikke det jeg ønsket. Skulle gjerne ha lagt inn flere bestillinger hos dere, men ingen vits så lenge dere ikke sender til Norge.
Super service - fine planter
Bestilte mange rosensorter til levering på en bestemt dato - alt kom til tiden og i fin stand. Kontakt med kundeservice god og venlig.
Plantorama
Gode produkter men behandlet dårlig under transport