Se hva andre synes
Är så irriterad på detta företag! Hur kommer man i kontakt med dem? Någon som lyckats? Har skickar 3 meddelande i deras formulär på webben utan att få svar. Produkten jag köpte kom i en öppnad ka... Vis mer
Selskapet har svart
Fick fel på rubr kamera ca nio månader efter köp. Mörkerfunktionen slutade att fungera. Inga problem vid kontakter med kundtjänsten, som snabbt erbjöd gratis retur för reparation. Kameran gic... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Välj inte detta företag!
Välj inte detta företag! Beställde en vara som var defekt så jag returnerade den. Fick aldrig en nya vara och inte heller pengarna tillbaka trots att deras kundtjänst vid upprepade tillfällen sa att jag skulle få det. Tror att dom satt det i system att lura kunder.
10 dagars leveranstid på en lagervara …
10 dagars leveranstid på en lagervara är numera väldigt dåligt. Får en faktura och orderbekräftelse där dom skriver summan omvandlat i SEK men valutan i Euro. Gjorde att man fick dubbelkolla transaktionen i onödan.
Sparade 100 kr jämfört med en svensk etablerad leverantör. Inte värt det.
SCAM!
Passa er!
Detta är inget annat än ren stöld!
Denna firman är tjuvar som bara kommer att ge dig vad du beställer eller pengarna tillbaka om du bekämpa dem hårt och länge. De flesta människor har inte energi att göra det så de komma undan med det mesta.
Varken EU eller Sverige gör något åt saken och bolaget är ett litet skitbolag i Toulouse.
2 månaders intensivt kämpande resulterade till slut att jag fick tillbaka pengarna och det var pga mina kontakter i EU.
Är Pixmania i konkurs?
Beställt en scanner CCL 150756678 den 21/2 2016 och betalt den med internationellt ”IBAN och BIC”-betalning via min bank till Pixmania dvs förskottsbetalning där jag kontrollerat att pengarna nått rätt konto på Pixmania. I min beställning på hemsidan anges det att de ej mottaget betalning! Har förgäves försökt nå Pixmania på den svenska telefonen 08-5199 2486 som är avställd och därefter till Sotel med mail och telefon 0049 932 192 295 2 vilket det står på min sida på Pixmanias hemsida att jag skall kontakta vid problem. Dom säger de inte fått beställning från Pixmania och ber mig inte återkomma både på mail och via telefon samt att de inte kan ge uppgifter hur jag skall nå Pixmania.
Jag har endast nått Pixmania via kundtjänstmail där de anger att de inte erhållit betalning och bett mig verifiera betalningen vilket jag gjort flera gånger med erhållna bankkvitton från min bank som dubbelkontrollerat att transaktionen gått till rätt konto.
Inget händer ingen leverans inga svar från Pixmania förutom automatsvar på deras mail!
Jag tror Pixmania är i konkurs!! Jag kommer polisanmälan mitt ärende på måndag 7/3.
Pixmania är bedrägliga, stoppa alla köp hos dom omgående!
Reklamation av Foscam övervakningskamera.
Fick fel på rubr kamera ca nio månader efter köp.
Mörkerfunktionen slutade att fungera.
Kameran gick inte att reparera inom skälig tid varför jag fick kostnaden för varan återbetald.
Seriöst och kundvänligt bemötande.
Handläggningen av ärendet tog kanske lite lång tid.
I allt väsentligt mycket positivt.
Ser att jag inte är enda missnöjda kunden
Produkten jag köpte kom i en öppnad kartong utan både sladd, instruktionsbok el garantisedel.
Kan man kanske få en kontakt här?
Tipsar alla, gör aldrig en beställning hos Pixmania

Svar fra Old Pix SE
Bra priser med ett par udda ändar
Dom har ett par extremt höga gränser tills man får fri frakt på sina beställningar, nära 1800:- vilket är en ganska extrem då andra liknande butiker erbjuder gratis frakt på antingen allt, nära 200:- eller max 500:-. Jämför det ytterligare med t.ex pizzabud som kör ut inom 20-40 minuter gratis vid köp utav 150:-. Visst kan man skylla på att det är UPS men det är endå en ganska rejält seg och dyr leverans, även för svenska standards.
Det har också ett par "tekniska" fel här och där då när jag ville köpa ett par hörlurar för cirka 500:- och sen lägga till 46:- för att få deras "Lungt köp" erbjudande så hoppade "Lungt köp" priset plötsligt upp till cirka 76:- medans de också har en standard att försöka trycka ner deras VIPixkort för ytterligare 220:- vid varje jäkla beställning man gör. Känns väldigt invasivt då de lägger till saker i ens kundvagn utan att man ens frågar om det.

Svar fra Old Pix SE
Bra så länge allt fungerar
Beställde en tv förut.stod att hemkörning ingår. fick en lapp i brevlådan å de visade sig att jag fick hämta ut den på posten. Kom hem med den å den var helt spräckt i displayen. Ringde till pixmania å fick nr till fraktbolag ,ringde å bokade frakt dem kom efter två dagar. Men de visade sig att dem inte hämtade större tv än 42" min är på 50" ringde igen till pixmania fick ett nytt nr å ringde å bokade. Dem kom efter 3 dagar tills slut. Sen fick jag vänta i över en månad innan jag fick en ny tv. Frågade om jag kunde köpa en ny likadan sen lämna tillbaka den gamla å få pengarna tillbaka men de gick inte. Fick ingen som helst kompensation. Man får vad man betalar för.
Ja sa även att jag kommer lämna dåligt omdöme.men de verkar inte bry sig iaf.

Oseriös hantering av kunder
Jag beställde och betalade för URBANEARS Hörlurar Plattan i mitten av juni, och har fortfarande inte fått mina produkter trots att jag fick en beställningsbekräftelse. Jag beställde dem under en kampanjperiod, men när Pixmania upptäckte att produkterna var slut i deras lager vägrar de att ge mig en likvärdig ersättningsprodukt. Det festliga är att produkterna finns på pixmania.se men de säljs där av "annan återförsäljare" - sotel. Så trots att de kränger produkten i sin webbshop vill de inte leverera till mig för det priset jag först köpte dem för. Värt att notera är att Pixmania i sina allmänna villkor hänvisar till fransk lag, om tvist uppstår. Det betyder att svensk konsumentköplag inte gäller (enligt Pixmania i alla fall) och att du i princip är helt rättslös. Alternativet är att plugga på fransk konsumenträtt... Håll er borta från Pixmania! De är oseriösa.
Lurad av Pixmania
Fick skadad produkt men helt emballage. De säljer skadade/begagnade produkter. Handla inte hos Pixmania.
Skojare, skickar begagnat till nypris
Jag köpte en telefon av de här gänget för ett tag sedan. De sålde den som ny, för nypris.
När jag upptäckte att de skickat en begagnad vara kontaktar jag dem. De skrattar åt mig när jag säger att jag fått begagnade varor och säger att sånt gör dom minsann inte. Men när jag berättar att mobilen kom full med inställningar för någons hemwifi(tillsynes från Norge, kanske Island) och även andra uppenbara ej fabriksinställningar var gjorda så ville de genast byta ut telefonen åt mig och låtsades som det regnade.
Och hur de ville att jag skulle skicka in den. Jag förstår fortfarande inte idag vad de snackade om. Antingen så visste kundservice inte själva vad de sysslade med eller så försökte de helt sonika göra det så krångligt för mig att jag skulle skita i det.
Oerhört oseriöst intryck.
Går inte att lita på
Först försöker dom lura dig att köpa skit som du inte vill ha genom att lägga skräp i din "kundvagn" som du måste komma ihåg att ta bort.
Sedan spamar dom för fullt även om du valt att inte inte ta emot nyhetsbrev eller annan spam.
Inte ett seriöst företag....
Som forventet
Ingen problemer med betaling, levering, fin kundekontakt omend på svensk/engelsk mv.
Ingen fejl på ekstern harddisk, har kørt i flere år nu fra iomega.
Derimod mp3 player, havde mærkeligt program uden dansk sprog der ikke kunne installeres ordentligt, derefter kunne den efter så at sige ingen brugstid ikke længere oplades (og indbygget batteri, så kunne ikke repareres ved batteriskifte), og altså kaput.. men ved den tid var garantien forlængst overskredet, da det havde taget mig 100 år ar finde ud af at bruge den uden det kinesiske skod-program... så gå efter de sikre produkter selvom pixmania også fører mere ualmindelige...

Dårlig kundservice
Jag kan inte rekommendera att handla hos Pixmania.
Usædvanligt ringe service
Købte et Samung LED fjernsyn via Pixmania, skidegodt køb tænkte vi!
Nå men da fjernsynet leveres er det i første omgang uden DK manual, mand som man er kigger man ikke i manulen men går igang med installation. Desværre viser det sig at jeg heller ikke kan vælge land i opsætningsmenuen, altså DK - og så er det manualen kommer i brug. I manualen opdager jeg at DK ikke er i installationsmenuen. Efter at have ringet til Pixmania (formedelst 5 kr. i min. ca.) får jeg en svensk medarbejder i røret og jeg forstår absolut ingenting af det der siges.
Jeg ringer derfor til Samsung hotline og får igennem check af fjernsynet osv. besked på at det fjernsyn jeg har købt ikke er til brug i de Skandinaviske lande, Nå!
Så ringer jeg til Pixmania endnu engang og får denne gang heldigvis en DK medarbejder i røret. Han kan ikke hjælpe og beder mig returnere produktet, der sendes et fragtbrev fra UPS.
Så returnerer vi produktet, og flere dage senere (faktisk i dag) kommer der en meddelse om at pengene indsættes på min konto, dog uden at de vil betale for fragt! Dvs. jeg har fået et forkert fjernsyn leveret, betalt fragt for det og betalt for hotline service ved dem, resulterende i at min pris faktisk er højere end den som jeg kan købe til via butik eller anden hjemmeside i DK.
Hurra for Pixmania, jeg rører aldrig ved dem igen, det er totalt og aldeles et håbløst foretagende.
SLOW SLOW SLOW
I ordered 2 disks on Tuesday during the day.
It is now Friday and still no packages..
When I search for the packages online it still in processing and 1 of the disks not even showing up they sent it as 2 packs.
When i ordered it said both disks where on Stock but soon more than 1 week to deliver something on stock is very poor service.
I even called their support line, they hide the phone number it took 5-10 min even to find it.
Then I called had to wait long time again. Guy that pick up have no clue what going on he say I properly getting today on Friday but again nothing.
Very poor service never shop there again.
Ett bra alternativ
Här har jag köpt mobiltelefoner till bra priser. När mobilerna varit slut på de traditionella elektronikkedjorna så har de funnits här till bättre priser. Flera av mina vänner har handlat här
Jippi!!!
Har äntligen hittat en sida med elektronikprylar jag faktiskt tycker om.Lätt att beställa kort leveranstid inga svårigheter att finna sin vara och har köpt mycket här aldrig behövt reklamera eller skicka tillbaka något.Mycket nöjd.
fantastisk utbud, bra priser
fantastisk utbud, billig frakt dock lite seg men express är inte så mycket dyrare och är riktig snabb dessutom bra priser på produkter
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.