I’ve always been very happy with this shop! Shipping to Germany has always been smooth and hassle-free, and the items are always so unique and special. You can really tell that everything is carefull... Vis mer
Selskapet har svart
Altijd blij als er een pakketje binnenkomt van Pienpino, ze hebben leuke originele kleding en de verzending gaat altijd goed bij mij. Zelf bij de sample sale geweest wat ook een aanrader is!
Snelle levering mijn bestelling kwam binnen 2 a 3 dagen al binnen. Kleding is leuk en origineel en precies zoals op de foto’s van de website!😻Erg blij mee, ga er zeker vaker bestellen!!!
Selskapet har svart
Het is dat er een ster gegeven moet worden, anders had het geen ster verdiend. De bezorging liep al mis. Was Vertraagd . Had een thuisadres opgegeven maar moest het 2 dorpen verderop halen. Vervolge... Vis mer
Womens Jewelry
eertmansweg 4, 7595pa, Weerselo, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
I originally found the store through social media and decided to place an order and I couldn’t be happier! I loved every product I received, and the sizing was absolutely perfect for my body. Without a doubt, I highly recommend it. I'm already placing my second order!
Het pakket werd vrij snel geleverd, binnen een week, wat heel fijn was, maar ik had geen enkel bericht ontvangen waarin stond pakket is verstuurd of onderweg- dat was wel fijn geweest maar verder was alles helemaal top, het pak is mega leuk en precies zoals op de foto’s!
Ik kocht een pak en er stond 3 op voorraad bij dus dacht dat ik hem snel moest kopen. Vervolgens keek ik een dag later en stonden er ineens 7 op voorraad… na een week geen update te krijgen heb ik ze een whatsapp bericht gestuurd. Hierin zeiden ze dat het ineens een pre order was. Waarom staat er dan een voorraad bij? Dat klopt dan al niet plus zijden ze dat hun vracht volgende dag binnen kwam en dan zo snel mogelijk zouden verzenden. Het is binnen gekomen en kwaliteit was voor mijn gevoel erg goedkoop en stond ook nergens een label in. Ik wou hem terug sturen en ik krijg niet alles terug. Want de verzendkosten staan apart voor het item terwijl dat heb ik nog nooit bij een winkel gehad. Dus nu heb ik 13€ weggegooid en was het niet waard. Erg balen.

Svar fra PienPino
Ik heb 14 dagen geleden kleding besteld. Ik hoopte dat het er binnen 9 dagen zou zijn zodat ik het aankon op een feestje. Ik heb in de eerste week gemaild wanneer ze ermee aan de slag gingen, omdat er nog stond dat het gesorteerd moest worden. Ik kreeg snel reactie dat het die week op de post ging. Later die week heb ik weer gemaild aangezien mijn pakket nog niet gesorteerd was, maar ik zag op TikTok wel dat ze een actie hadden met ordered today = shipped tomorrow terwijl mijn pakketje van een week geleden nog stond op gesorteerd worden. Inmiddels 14 dagen verder en mijn pakket moet nog steeds gesorteerd worden. Ze reageren snel op mijn mailtjes maar er volgt helaas geen actie. Jammer dat ik de kleding ook dit weekend niet aankan naar een festival.
Mega lieve communicatie! Blij met mijn set💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
6 weken geleden heeft mijn dochter 2 jurken besteld. Na 2 weken heeft ze maar eens gemaild waar ze bleven. Een kon niet meer geleverd worden. We zijn inmiddels 6 weken en 4 mailtjes verder, maar nog steeds is de andere jurk niet geleverd. Mijn dochter wordt aan het lijntje gehouden met beloftes dat deze jurk zo snel mogelijk geleverd zal worden. Nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt
Na miscommunicatie over een order hebben ze het uitstekend opgepakt. PienPino heeft suggesties gedaan voor een ander jurkje met extra korting voor het ongemak. De nieuwe order was razendsnel verzonden en als extra , nogmaals voor het ongemak, heeft ze er een armbandje bij gedaan. Wat ook zo ontzettend fijn is dat jullie zo razend snel reageren , echt top. Ik kan PienPino zeker aanraden. Aardig, professioneel en ontzettend leuke items
Bestelling kwam redelijk snel alleen is het echt van Ali express… heel erg jammer.
Kwaliteit is niet goed en er zit niet eens een Pien Pino label in.
Ik heb hier ooit een ketting besteld van ongeveer 60/70 euro. De hangertjes waar de bedels aan vastzaten verkleurden binnen 2 dagen..Vervolgens op onderzoek uitgegaan.. Blijkt het dat de bedels op Ali express staan voor 1 a 2 euro per stuk, in totaal kostte de ketting onder de 10 euro. Ik heb er dus in vergelijking veel voor betaald. Als de ketting van goede kwaliteit was had ik hier minder problemen meegehad.
Heel langzaam met verzending
Love the unique jewellery, everything looks amazing and would definetely recommend!
De kleding is op zich leuk en het setje ziet er mooi uit, maar helaas zat het setje van €70 bij ontvangst onder de make-up en zaten er vlekken op het blousje. Dat had ik niet verwacht voor deze prijs. Vorige week heb ik hierover gemaild, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Jammer, want de kleding zelf is leuk, maar de communicatie en afhandeling laten te wensen over. Je betaalt behoorlijk wat, dus dan verwacht je ook meer zorg en service.
Bestelling gedaan van een jurkje rond de €80. Dit is veel geld maar ik dacht dat het het wel waard was. Ik was wegens privé omstandigheden heden niet thuis en toen ik 1,5 na de bezorging thuis kwam was het pakketje al opengemaakt en ontbrak het jurkje in de zak… Mail gestuurd hier 1x reactie op ontvangen voor foto’s van de zak en verder nooit meer reactie gekregen. Voor deze prijzen verwacht ik betere service…..
Bra kundservice och snabb leverans väldigt bra kvalitet på varorna
Ik las meerdere reviews over dat de levering lang op zich liet wachten. Ik plaatste echter mijn bestelling op dinsdagmiddag en ontving deze de dag erna aan het begin van de middag. Super snel!
Hele slechte prijskwaliteit verhouding.
Hangen allemaal draadjes uit mijn blouse en dat voor 70eu

Svar fra PienPino
Ik vind dit erg teleurstellend. Hoewel de kleding van uitstekende kwaliteit is en er leuk uitziet, laat de communicatie van deze website naar mijn mening te wensen over. Voor context: ik vlieg vandaag (3 maart) terug naar huis en woon niet in Nederland. Ik had de broek op 23 februari besteld als cadeau voor de 18de verjaardag van mijn zusje en kom pas in de zomer weer terug. Omdat ik zeker wilde weten of het op tijd zou aankomen, heb ik meerdere e-mails gestuurd, maar kreeg geen enkele reactie. Pas vanochtend kreeg ik eindelijk antwoord: *"De broek wordt deze week afgeleverd."* Nou, bedankt… dat had ik graag veel eerder willen weten. **Twee sterren.**
Mega blij met de jeans! De pasvorm is perfect.
super tevreden! Snelle levering, top kwaliteit! Kleding is super mooi van goede kwaliteit en super vriendelijke mensen achter het bedrijf!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.