PienPino  Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I’ve always been very happy with this shop! Shipping to Germany has always been smooth and hassle-free, and the items are always so unique and special. You can really tell that everything is carefull... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd blij als er een pakketje binnenkomt van Pienpino, ze hebben leuke originele kleding en de verzending gaat altijd goed bij mij. Zelf bij de sample sale geweest wat ook een aanrader is!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering mijn bestelling kwam binnen 2 a 3 dagen al binnen. Kleding is leuk en origineel en precies zoals op de foto’s van de website!😻Erg blij mee, ga er zeker vaker bestellen!!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is dat er een ster gegeven moet worden, anders had het geen ster verdiend. De bezorging liep al mis. Was Vertraagd . Had een thuisadres opgegeven maar moest het 2 dorpen verderop halen. Vervolge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

69 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een echte aanrader!!!

Een echte aanrader. Super snelle levering!! Hele goede service. Kleding van een hele goede kwaliteit. Ga hier zeer zeker vaker bestellen!!

17. juni 2026

Very disappointing experience.

Very disappointing experience.

I purchased a top from Pien & Pino for €64.95. With shipping, the total order amount was €95.06, including €30.11 in shipping costs.

The first issue was that my order was duplicated. I ended up being charged twice for products that I only intended to purchase once. When I contacted customer service about this problem, I did not receive a solution.

As a result, I decided to return one of the tops. The return was approved, but I was informed that neither the original shipping costs (€30.11) nor the return costs (€6.50) would be refunded.

The final refund amount is only €58.45.

What disappoints me most is not only the money, but the overall customer experience. Throughout the process, every issue and every cost seemed to fall entirely on me as the customer, despite the problems I encountered with my order.

In the end, I will have spent approximately €122 while keeping only one top worth €64.95.

Customer service was polite in their responses and apologized for the inconvenience, but no practical solution was ever offered.

Based on my experience, I cannot recommend this store and I would encourage future customers to carefully review the shipping and return policies before placing an order.

10. juni 2026

waardeloze website

waardeloze website, bestel geen pre-order.
hebben 20 april een bestelling gedaan en tot op heden geen bericht en geen antwoord op vragen over de status van bestelling

9. juni 2026

Hi,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses hiervoor.

We helpen je graag verder met je bestelling en kijken graag samen naar een passende oplossing. Je kunt contact met ons opnemen via klantenservice@pienpino.nl met daarbij je ordernummer, zodat we het direct voor je kunnen nakijken.

Verschrikkelijk bedrijf

In februari heb ik een broek besteld bij PienPino, welke tot op heden nooit is geleverd. Ik heb meerdere keren contact gezocht met de klantenservice en ze zeggen elke keer dat ze het binnen een week versturen. Nou vier maanden later is het nog niet verstuurd. Nogmaals geprobeerd om ze te berichten, maar ze reageren nergens meer op (niet op de mail en niet op whatsapp). Een tijd later had ik nog een bestelling geplaatst waarvan twee items niet zijn meegeleverd, ook hierover hoor ik helemaal niks. Ze zijn wel gewoon nog te bestellen op de site dus er is nog voorraad. Echt een verschrikkelijk bedrijf en ik ga hier nooit meer bestellen. De kleding is duur, maar ze kunnen er niks voor leveren. Blijkbaar worden items alleen maar verstuurd als je influencer bent.

9. juni 2026

Wat vervelend om te horen. Onze excuses dat je nog geen reactie hebt ontvangen.

Wij hopen je graag verder te helpen. Onze klantenservice staat iedere dag klaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Zou je jouw ordernummer nog even naar ons willen sturen via de klantenservice? Dan kijken we direct met je mee en helpen we je verder.

9 April beste op pre-order van 2 weken 7 juni nog niks binnen

9 April heb ik de rouge dress besteld, dit jurkje stond op een pre-order van 2 weken. Na 3 weken niks ontvangen waardoor ik gemaild heb, ze gaven aan dat dit de zelfde week nog verzonden zou worden. 6 mei nog steeds niks ontvangen en opnieuw gemaild. Hun geven aan dat het vertraging heeft dus nog even geduld moet hebben. 18 mei opnieuw gemaild en gevraagd naar een compensatie hierin, dit wordt volledig genegeerd alleen wordt er aangegeven dat de jurk binnen ongeveer 2 weken wordt verzonden. Inmiddels is het 7 juni en nog steeds niks ontvangen. Jammer dat dit zo verloopt, ze verkopen leuke kleding maar na deze ervaring verwacht ik hier niet nog een keer te bestellen!

7. juni 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pessima per non dire allucinante…

Pessima per non dire allucinante esperienza. Disonesti , poco collaborativi , è da un mese che scrivo mail ma non rispondono, intanto il pacco con i vestiti non è ancora arrivato! L articolo che ho acquistato l ho rivisto su Instagram a metà prezzo perciò tutti i bei video dove ci mostra che taglia , cuce ecc... non sono veritieri. Ve lo sconsiglio vivamente, è la prima volta che mi succede una cosa del genere! Speriamo di ricevere il pacco.😪 Altro punto super negativo un sito solo in olandese?? Mettete l opzione della lingua .... almeno inglese.
Conclusione:
In base alla mia esperienza, non posso raccomandare questo negozio e incoraggio i futuri clienti ad esaminare attentamente le politiche di spedizione e reso prima di effettuare un ordine o meglio ancora ad ordinare su altri siti con le stesse cose ad un prezzo inferiore.

Condividere

11. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mijn bestelling van 2 weken geleden is nog steeds niet verstuurd.

Ik schrijf deze review omdat ik hoop eindelijk antwoord te krijgen op mijn vraag. ik heb al 2 mails gestuurd en verschillende berichten op instagram.
Mijn bestelling van 20 mei is nog steeds niet verstuurd. Ik heb 2 jurken besteld. 1 was pre-order maar de ander niet. Deze had er dus al moeten zijn. Ik ontvang graag reactie van jullie en anders mijn geld terug.

4. juni 2026

Wat vervelend om te horen. Onze excuses dat je nog geen reactie hebt ontvangen.

Wij hopen je graag verder te helpen. Onze klantenservice@pienpino.nl staat iedere dag klaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Zou je jouw ordernummer nog even naar ons willen sturen via de klantenservice? Dan kijken we direct met je mee en helpen we je verder.

Erg slecht

Erg slecht. Heb een grijs joggingpak besteld bijna 3 weken geleden. Is nog steeds niet geleverd. Geen contact met deze party te krijgen. Reargeren niet en komen hun afspraak niet na. Niet bestellen bij Pienpino. Ik ben nu 106 euro kwijt. Pak is inmiddels geleverd erg slecht is gedragen gewassen en opgestuurd naar ons. Geen kaartjes erop de stof is met vlekken en gepild en met halen. Teruggestuurd geld staat niet op onze rekening helaas . Niet hier bestellen

1. juni 2026

Hi,

Dit hebben we inmiddels met je opgelost en je retour is ook al verwerkt.

Je hebt het volledige bedrag inmiddels terug op je rekening ontvangen. ✨

Vurdert til 1 av 5 stjerner

PienPino zeer dubieus bedrijfje !

Zeer dubieus bedrijfje, Niet kopen hier!! PienPino profileren zich via oa TikTok. Koop nav tiktok op 12 mei 2 items voor ruim bedrag. Daarna wordt het drama, talloze mailtjes, steeds wordt niet geleverd. Beroep me wettelijk op 14 dagen annuleren/retourrecht en wil geld terug. Pien Blok blijft maar rekken, doet op ze gek is, ondanks verzoeken dringt ze nogmaals aan op betaalde order. wil mijn geld terug. Geen terugboeking, geen correcte bevestiging van verzoek, geen professioneel bedrijf. Is dit een Scam? Heeft er Alles van weg.
26 mei geen geld terug, Niets verstuurd,
Dus PAS OP met deze webshop. Heb er geen vertrouwen in. Socials ga ik informeren om te voorkomen dat anderen hetzelfde overkomt, kan niet dit. Mocht het opgelost worden zal
Ik het plaatsen.

26. mai 2026

Hi Sasika,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je lang wacht op je bestelling en graag duidelijkheid wilt over de levering en terugbetaling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen geven.

Vanwege pre-orders kan de levertijd soms langer zijn dan normaal. Dit staat aangegeven op onze website, maar we begrijpen dat dit alsnog voor teleurstelling kan zorgen wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht. Hierdoor kunnen bestellingen in sommige gevallen ook niet direct geannuleerd worden.

Inmiddels hebben we jouw bestelling geannuleerd en dit verder opgelost.

Voor verdere vragen of hulp kun je altijd contact opnemen via klantenservice@pienpino.nl, daar helpen we je graag verder.

23 maart besteld en nog niets in huis

23 maart besteld en nog niets in huis. Ze willen geen terugbetaling doen. Reageren op insta dat je moet mailen maar reageren nauwelijks op je mail of heel vaag.

21. mai 2026

Hi,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen je graag verder helpen en dit netjes oplossen. Onze Instagram is helaas geen klantenservicekanaal, waardoor we daar niet altijd inhoudelijk op bestellingen kunnen reageren.

Je kunt ons bereiken via klantenservice@pienpino.nl, daar helpen we je graag verder met je bestelling en kijken we samen naar een passende oplossing.

Duurt lang

Ik wacht al 2,5 maand op een broek die ik besteld heb. Er stond in eerste instantie geen pre order bij en een week nadat ik de broek had besteld stond er ineens pre order op de website. Ik heb uit mezelf een bericht moeten sturen of het nog lang ging duren tot de broek er was. Ik kreeg een aardig antwoord met dat er iets mis was met de leverancier dus dat het nog 3-4 weken ging duren. 6 weken later heb ik nog steeds geen broek. Inmiddels heb ik de bestelling maar geannuleerd. Het lijkt mij persoonlijk niet zo moeilijk om klanten een mail te sturen met een excuses dat het langer gaat duren zodat wij zelf ook op de hoogte worden gebracht. Ik betaal veel geld voor de broek dus dan verwacht ik ook goede service. Excuses aanbieden is blijkbaar ook erg lastig want dat wordt ook niet gedaan. Ik ga hier zeker niks meer bestellen. Groetjes💕

15. mai 2026

Hi lieve Iris,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is verlopen. Dit had natuurlijk beter gecommuniceerd moeten worden vanuit onze kant. Helaas was er sprake van een fout en vertraging bij de leverancier/vervoerder, waardoor de levering veel langer duurde dan verwacht.

We begrijpen heel goed dat je bij een bestelling van deze waarde ook goede service en duidelijke updates verwacht. Onze excuses dat dit niet voldoende is gebeurd en dat je hier zelf achteraan hebt moeten gaan.

We willen je vragen om dit verder op te pakken via onze klantenservice: klantenservice@pienpino.nl. Daar kunnen we dit netjes met je oplossen en verder behandelen.

€120 voor een jasje die bij 7 andere winkels tussen de 45-65 euro is

Ik zit al lang te twijfelen om de Loe jacket te kopen als zomer jas want ik vind €120 wel veel voor een spijkerjasje. Ik hoorde van veel andere dat ze alles van alie halen dus ik deed even een image search en vond toen hetzelfde jasje op 7 verschillende websites allemaal tussen de 45-65 euro pienpino vraagt letterlijk het dubbele echt een scam.

23. april 2026

Hi,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren!

We willen je laten weten dat dit absoluut niet de ervaring is die wij onze klanten willen geven. Er kunnen verschillende redenen zijn voor prijsverschillen, maar we vinden het belangrijk om hier transparant over te zijn en dit netjes met je uit te leggen.

We kijken hier dan ook heel graag samen met je naar, zodat we je hier een duidelijke uitleg over kunnen geven en kunnen kijken naar een passende oplossing. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan helpen we je persoonlijk verder.💕

Onwijs goede service

Allereerst worden bestellingen onwijs snel verzonden. Daarnaast hebben ze een onwijs goede klantenservice waarbij je snel reactie krijgt en ook echt fijn geholpen wordt. Een voorbeeld voor velen!

21. april 2026

Mooi merk!

Snelle levering en unieke items waar ik altijd veel complimenten over ontvang! Recent contact gehad met de klantenservice en was ook heel snel en fijn. Zeker een aanrader.

21. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle service, leuk en van goede kwaliteit

Kon mijn pakketje snel ophalen, goede service/contact! Van goede kwaliteit en ook nog eens heel leuk inpakt, voelde echt als een cadeautje. Heb ook het paarse pak, die is heel leuk en ook hele goede kwaliteit!

12. mars 2026

Nola cardigan - roze

We hebben al eerder een zeer mooie trui besteld en daar krijgt mijn dochter altijd heel veel complimenten op. Service is heel fijn, communiceren gaat heel makkelijk. Wij zijn zeer tevreden en staat in onze favorieten als we mooie spullen zoeken.

12. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv