PIECES Online Shop Anmeldelser 3 406

4,3

Bestilte 2 gensere, og da de kom i posten var de akkurat slik jeg så for meg og ville ha! Utrolig mykt og godt stoff i de, og virker som det også er god kvalitet! Bestilte torsdag og fikk de i posten... Vis mer

Kjempebra nettbutikk. Rask levering og ikke noe tull. Skjerfet jeg kjøpte er skikkelig fint, og så godt å bruke. Super fornøyd 😃😃 Jeg kommer tilbake 😍😍

Bestilte to plagg. Fikk plutselig beskjed om to pakker, men alt var samlet i en. Plaggene var fine og lik som på bilde og beskrivelse.

Kom fram som det skulle. Tok et par dager lenger enn det vanlige. Varen var som forventet etter framstilling på nettsted. Beholder jakken, den er fin til denne prisen.

1. Dameklesbutikk

Om PIECES Online Shop

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

At PIECES, we are dedicated to helping independent young women create and complete their look with perfect essential basics, and we work hard every day to adapt to and create new fashion trends, making hero products as we move forward.  Products that every girl must have in her wardrobe. We value our modern simplicity and celebrate our Scandinavian legacy with collections that are contemporary, simple and easy to wear. In a world where choices are ample, we wish to inspire our customers and make shopping instant, easy and fun.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

pieces.com/contact

4,3

Enestående

3k anmeldelser

Umulig å returnere

Returportalen virker ikke. Til tross for deltaljert beskrivelse av feil mottar jeg en automatisert beskrivelse av hvor jeg finner påloggingsknappen, med beskjed om å svare på mail hvis jeg har behov for hjelp fra kundebehandler. Svarer på denne med skjermbilde og beskrivelse. Hører så ingenting. Prøver å kontakte de via chat. Får bare en chatrobot som først opplyser at jeg har kontaktet de utenom åpningstid (kl 13 på en mandag). På neste forsøk neste dag sender den meg bare i sirkel. Hver gang jeg svarer at den ikke har hjulpet meg, og ber om et menneske, svarer den at jeg må velge avdeling for å komme til rett behandler. Hver gang jeg så trykker på Retur alternativt den gir meg i den forbindelse, starter den automatisk på nytt i behandlingen. Linkene den sender meg virker heller ikke. Pr nå fremstår jo dette som ren svindel

13. januar 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi forstår godt frustrasjonen du beskriver rundt returportalen, automatiske svar og manglende dialog med en medarbeider. Det er helt forståelig at dette oppleves både forvirrende og svært frustrerende når man bare forsøker å få hjelp med en retur.

Vi beklager oppriktig for ulempene dette har medført for deg. Dette er absolutt ikke den kundeopplevelsen vi ønsker å tilby, og vi er lei for at du har opplevd både tekniske utfordringer og manglende oppfølging.

Vi kan imidlertid se at du allerede har vært i kontakt med vår kundeservice, og at saken nå er fulgt opp og en løsning er funnet. En av våre kundebehandlere har tatt hånd om henvendelsen din og hjulpet deg videre.

Tusen takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette og for tålmodigheten din underveis. Vi ønsker deg alt det beste videre.

BESTSELLER online shops

Customer Operations

Kjempebra nettbutikk

18. januar 2026

Leveringen var forvirrende da der kun…

Leveringen var forvirrende da der kun kom en pakke og flere dage senere kom der en pakke mere

17. januar 2026

Hei

Takk for tilbakemeldingen din og for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Vi forstår godt at leveringen kan oppleves som forvirrende når bestillingen kommer i flere pakker med noen dagers mellomrom.

Det beklager vi, og vi er lei for eventuelle ulemper dette kan ha medført.

Vi kan se at du allerede har vært i kontakt med vår kundeservice, og at saken har blitt avklart der.

Takk igjen for tilbakemeldingen, og vi ønsker deg alt det beste videre.

BESTSELLER online shops

Customer Operations

Fikk ikke svar på spørsmålet

Fikk ikke svar på spørsmålet

15. januar 2026

Hei,

Takk for at du deler din erfaring med oss. Vi beklager at spørsmålet ditt ennå ikke har blitt besvart, og forstår fullt ut hvor frustrerende dette må være. Din tid og dine bekymringer er viktige for oss, og vi beklager oppriktig ulempen som forsinkelsen har medført.

Vi har som mål å gi rask og nyttig support til alle våre kunder, og det er klart at vi i dette tilfellet ikke har klart å oppfylle dette målet. Vi ønsker å rette opp dette og sørge for at spørsmålet ditt blir behandlet så snart som mulig. For å hjelpe oss med dette, ber vi deg kontakte kundeserviceteamet vårt via «Kontakt»-delen på nettstedet vårt, og oppgi det opprinnelige spørsmålet ditt og relevante detaljer som ordrenummer eller produktinformasjon. Dette vil gjøre det mulig for oss å gjennomgå saken din grundig og gi et fullstendig og nøyaktig svar.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, da den hjelper oss med å forbedre både kommunikasjonen og tjenesten vår. Vi beklager igjen forsinkelsen og den frustrasjonen dette har medført. Vi er opptatt av å hjelpe deg og sikre at dine bekymringer blir løst på en tilfredsstillende måte.

Takk for tålmodigheten og forståelsen. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg så raskt som mulig.

BESTSELLER Online Stores
Kundeservice