PHOTOWALL Anmeldelser 7 691

4,6

Solid fin tapet, men den er svært tynn og det er så godt som umulig å få til skjøtene 100% Når du legger en mørk tapet. Et vanlig problem med tynne mørke tapeter med hvit grunnfarge. Sidene på tapet... Vis mer

1. Tapetbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Plakatbutikk

Wall Art by Passionate People Hos oss kan du hitta tapeter och tavlor som passar just dig. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet.

Tapeter och canvastavlor från Photowall

Högsta kvalitet
Våra fototapeter och canvastavlor håller högsta kvalitet i material och tryck. De är miljövänliga, brandskyddsklassade enligt svensk standard och bleks inte av solljus. Tapetlim medföljer alltid.
100% nöjd kund garanti
Om du inte skulle vara nöjd med din beställning erbjuder vi 30 dagars ångerrätt, oavsett anledning. Att produkten är helt unik, med egen bild och mått spelar ingen roll. Antingen byter vi ut din tapet eller canvastavla mot en annan eller så återbetalar vi dig hela köpbeloppet inom 30 dagar.
Fri frakt och kort leveranstid
Vi har alltid fri frakt och de ordrar vi får in skickas från oss inom 1-4 arbetsdagar från oss.
Skräddarsy ditt motiv
Vi har över 25 000 motiv att välja bland i vårt sortiment - alla måttanpassas för att passa till just din vägg. Hittar du ändå inte det du söker kan du använda dig av en egen bild.

100% Garanti

Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-4 dagar.

Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-4 dagar.
Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

4,6

Enestående

8k anmeldelser

Solid fin tapet

Når du legger en mørk tapet. Et vanlig problem med tynne mørke tapeter med hvit grunnfarge. Sidene på tapeten burde hatt samme farge som motivet for å få et perfekt resultat.
Har lagt svært mange tapeter før og følger alle triks i boka. Likevel vises skjøtene. Synes en fototapet bør være tykkere for å slippe synlige skjøter.

29. februar 2024

Svar fra PHOTOWALL

Hej Siri och tack för din recension.

Jag beklagar att tapeten inte motsvarar dina förväntningar.

Vi förstår hur frustrerande det kan vara när man mottar en produkt som inte ser ut som man har tänkt sig. Dom vita kanterna på våderna syns tyvärr bättre på mörka motiv, men taperna är tillverkade så att om man ser till och pressa ihop våderna ordentligt så bör inte dom vita kanterna synas.

Vänligen ta kontakt med oss så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa detta åt dig.

21 07 55 52
customerservice@photowall.no

Sharon

Lågt kvalitet

Lågt kvalitet. Reklamation var oundvikligt.

19. oktober 2023

Svar fra PHOTOWALL

Hej Jens och för din recension.

Jag beklagar att tapeten inte motsvarar dina förväntningar.

Vi förstår hur frustrerande det kan vara när man mottar en produkt som inte ser ut som man har tänkt sig. För att göra det enklare för våra kunder erbjuder vi en returrätt på 30 dagar för omonterade tapet. Därför rekommenderar vi alltid att man undersöker tapeten noggrant innan den monteras för att kunna utnyttja returrätten om det behövs.

För större väggar kan vi även rekommendera att man skickar in en förfrågan för granskning av motivet till våra bildredigerare innan man beställer den stora tapeten. Den skickas via produktsidan genom att klicka på fliken "Förändra bilden".

Jag ser att du redan är i kontakt med oss, och vi kommer fortsätta att hjälpa dig med detta via mail.

Sharon
Photowall

Extremt svårt att montera produkt

Det var väldigt svårt att fästa canvasen på ramen utan att få bubblor. Har påpeket detta och hoppas få hjälp för tavlan ser bedrövlig ut.

15. mars 2022

Svar fra PHOTOWALL

Hej Henrik och tack för din recension.

Tråkigt och höra att du inte känner dig nöjd med canvasen efter montering.

Jag kan se att du har varit i kontakt med oss angående detta och jag hoppas du känner att vi har hjälpt dig på ett bra sätt, annars får du gärna återkomma till oss.

Med vänliga hälsningar,

Kim

Rask levering!

Når vi endelig fikk bestillt, gikk det veldig greit..og raskt. Vi hadde kontakta kundeservice for å få opplysning om priser mv, men dessverre tok det veldig lang tid og mange mail fram og tilbake for de sa at vi ikke kunne bestille hos dem. Det kunne de sagt med det samme.

27. april 2018