Informasjon om virksomheten

1. Pensjonsfond
  2. Forsikringsselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,2 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Kontaktopplysninger

1,9

Under middels

TrustScore 2 av 5

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Elendig service

Elendig service. Over en times ventetid på telefonen uagtet tidspunkt man kontakter dem på..

Regningerne kan de sende til tiden, men når man endelig skal benytte sig af eks sundhedssikring, er det en kamp at hjælp.

er udelukkende “kunde” gennem tvang fra arbejdsgiver. Kan IKKE anbefale indmeldese i PFA

27. september 2023

Kære Nicolai

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af at høre om din oplevelse. Der kan være tidspunkter, hvor vi har travlt på telefonerne, men det er bestemt ikke normen, at der er over en times ventetid. Her skal vi beklage mange gange, hvis du har oplevet det flere gange.

Det er altid muligt at efterlade sit telefonnummer, og så ringer vi retur så snart, der er en ledig rådgiver. Det er selvfølgelig også muligt at skrive til os eller anmelde en skade online på mitpfa.dk.

Hvis du er utilfreds med behandlingen af en sag, må du meget gerne tage fat i os, så vi kan undersøge forløbet nærmere - du kan se dine muligheder her: https://pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/

Hver eneste gang der er problemer

Hver eneste gang der er problemer
Med markedet virker serveren ikke😤
Og jeg kan ikke flytte mine millioner et sikkert sted hen 😤

20. mars 2023

Kære Jørgen

Tak for din anmeldelse. Vi havde nogle udfordringer med vores systemer tidligere på ugen, men de tekniske problemer er nu løst, og det er muligt at tilgå alle vores systemer igen.

Vi har løbende opdateret meddelelser på vores hjemmeside, og har bl.a. også kommunikeret om det via vores Facebook-side: https://www.facebook.com/pfapension/posts/pfbid0bccyY39zRF3LrV8X5qLKgVd7nkhS3StGEbVkcu6AgKedqHMca7Qr6KFgH3g8ARuBl

Det er aldrig sjovt, når systemerne er nede, og vi beklager rigtig meget de gener, som det har medført.

Du er meget velkommen til at kontakte os via mitpfa.dk eller på 70 12 50 00, hvis du har spørgsmål til noget, eller skrive til vores kundetillidsrepræsentanter, hvis der er noget, som du gerne vil have, at de kigger nærmere på: https://pfa.dk/andet/din-kundeoplevelse/#tillid

Utrolig besværlig kommunikation.

Utrolig besværlig kommunikation via web site. Et stort lyspunkt er Charlotte Torp i Kunderådgivningen. Hun redder dagen.

1. desember 2020

Kære Bent Erik

Tak for din anmeldelse og dit input vedrørende vores web site. Det giver vi videre til de ansvarlige. Vi sender også din ros videre til Charlotte - det er helt sikkert meget værdsat, så tak for det. Du kan altid ringe til vores rådgivere på 70 12 50 00, hvis der er noget som helst, vi kan hjælpe med.

Jamen Carl dog

Jamen Carl dog - hvordan ka' I leve med så megen dårlig omtale. Det må da ku' gøres meget bedre!

Christian

6. november 2018

Hej Christian

Tak for din besked. Vi bruger aktuelt ikke Trustpilot aktivt til at få anmeldelser, så derfor er den negative score herinde baseret på ret få anmeldelser ift. vores samlede kundekontakt og derfor ikke retvisende.

Trods prioriteringen besvarer vi dog altid anmeldelser her på Trustpilot, og tager det alvorligt, hvis folk ikke føler sig godt behandlet. Hvis du har haft en specifik oplevelse, som du er utilfreds med, vil vi derfor selvfølgelig gerne høre nærmere fra dig, så vi kan undersøge det nærmere.

Carl

Vis anmeldelser på alle språk. (570 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv