Petersmindeskolen Anmeldelser 22

TrustScore 3 av 5

2,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg syntes det er en god skole ……………………………………………………………der bliver faktisk taget mere hånd på mobning. Jeg forstår ikke hvorfor de skriver at lære er sure det er jo dem der larmer. Hvis du bor på urhø... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skolen gøre ingen ting mod mobning og forskelsbehandler alle eleverne Lærerne og vikarne hjælper ikke, og vikarne sidder bare med deres telefoner og spiller f***ing like a dino Hvis nogen får si... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Elendig skole for at sige det mildt. Ledelsen er ringere end du kan forestille dig, de lytter hverken til elever eller forældre og opretter de mest hovedløse valgfag man kan. Hvis du overvejer... Vis mer

2,9

Middels

TrustScore 3 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg syntes det er en god skole

Jeg syntes det er en god skole
……………………………………………………………der bliver faktisk taget mere hånd på mobning. Jeg forstår ikke hvorfor de skriver at lære er sure det er jo dem der larmer. Hvis du bor på urhøj ville jeg faktisk sige at bit barn godt kunne starte her selv om alt er negativt. Det er bare børn der brokker sig fordi de ikke ville gå i skole

5. mai 2026

dårlig skole

skolen er Absurd dårlig de har legit ingen penge vi sidder på stole fra vores bedsteforældres barndom vi går kun på skolen pga Anders tvede schytz/the Goat🐐🐐

31. januar 2026

Dårlige lærer og ledelse

Dårlige lærer og ledelse. Ander Hyltoft(Skole lederen) tror han har verdens bedste skole og bortviser elever for noget som slet ikke er værd at blive bortvist for.

20. september 2025

Dårlig skole hvis du vil lære noget

Dårlig skole hvis du vil lære noget
lærerne svarer ikke på børnene
her kan i få en liste på de dårligste lære
1 Marianne
2 Jakob
3 Poul
dette er fra en elev i 8 klasse

25. november 2024

Kan ikke helt anbefales

Ikke send dine børn herhen medmindre du går ind for mobning, dit barn ender med at blive en syg junkie, som egentlig ikke tænker på andre end sigselv. Lærerne er skide ligeglade med dig og dine problemer

25. september 2024

Pa på!

Bar ekke skift tl petermindskol , dr ekk regn toilat på skol , lærereneen ekke ler ås någet , ier poal ham bactsotteter mads , ham tåg faft i elv og bactsotter dem , og utter dem i klæd

27. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vælg en anden skole hvis det er muligt

Elendig skole for at sige det mildt.

Hvis du overvejer denne skole for dit ejet/barns vedkommende så prøv og find en anden. Ligegyldigt hvilken anden skole det er vil jeg garantere den er bedre end Petersmindeskolen.

20. juni 2024

L0RTE F***ING SKOLE

Skolen gøre ingen ting mod mobning og forskelsbehandler alle eleverne

Hvis nogen får sine børn til at gå på denne l0rte skole, så hader du dine børn, like what the f***

30. oktober 2023

Tag jer sammen!!

Tag jer sammen!!!
Dette er en l0rte skole, ærligt er der ingen der gide gå her. Virkerne er nogle omkvædet makrel madder, som kun gør det for pengene, samme med lærerne. desuden gir de ik en fuk om mobning, hvis ik de går ind for det.

23. oktober 2023

Elendig skole!

Lærerne forskelsbehandler børnene og er virkelig sure og de gør ikke nogen ved mobning.

23. oktober 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Vi gjennomgår den nå i henhold til rapporteringsprosedyrene våre.

L0rte skole

L0rte skole, er rimeligt sikker på at de går ind for mobning, plus lærene forskels behander helt ekstremt mellem drenge og piger. Rengørrings personalet er en bunke langtids kogt næsehorns diarre og gør ikke deres arbejde ordenligt.

Hilsen en venlig elev

25. februar 2022

PORNO

KAN VI IKKE PLZ SE PORNO I SKOLEN
MÅSKE NOGET JOHNNY SINS
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

3. november 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv