EEN HELE POSITIEVE EVARING
⭐⭐⭐⭐⭐
Na het lezen van een aantal negatieve reviews had ik eerlijk gezegd mijn twijfels. Daarom heb ik voordat ik mijn bestelling plaatste eerst contact opgenomen met Perfect Fit Automotive B.V. Ik kreeg Twan na ongeveer 5 minuten aan de lijn. Ik heb hem gevraagd naar de slechte reviews en hij legde mij rustig uit dat deze vaak ontstaan doordat mensen per ongeluk een verkeerd e-mailadres invoeren of de bestelstappen niet volledig of correct doorlopen. Daardoor ontstaan misverstanden die uiteindelijk leiden tot onterechte negatieve beoordelingen.
Ik werd vriendelijk, professioneel en eerlijk geholpen, wat mij voldoende vertrouwen gaf om mijn bestelling te plaatsen.
De volgende dag heb ik opnieuw contact opgenomen met Twan. Ook toen kreeg ik hem binnen ongeveer 5 minuten aan de telefoon. Hij kon mijn bestelling direct terugvinden en gaf aan dat ik aan het einde van de dag een track & trace zou ontvangen. En inderdaad, diezelfde dag kreeg ik netjes de verzendinformatie.
De volgende dag heb ik nog even contact opgenomen met GLS. Zij konden precies zien dat mijn pakket begin van de middag bezorgd zou worden. Dat kwam ook overeen met de track & trace. Inmiddels is mijn pakket keurig en in goede orde afgeleverd.
Als blijk van waardering heb ik beide bezorgers zelfs een ijsje gegeven. 😊
Alle lof voor Twan en zijn collega's. Mijn ervaring is van begin tot eind uitstekend geweest: vriendelijk contact, duidelijke communicatie en een snelle levering. De volgende keer bestel ik hier zonder twijfel weer.
Tot slot een tip voor andere klanten: oordeel niet te snel op basis van reviews. Blijf rustig, blijf netjes in de communicatie en zoek samen naar een oplossing. Mijn ervaring laat zien dat goede service en persoonlijk contact nog altijd het verschil kunnen maken.