Bestilte te den 27. februar 2023, mottok beskjed om at ordren var "fullført" dvs. "sendt" den 1. mars. Perchs gjør oppmerksom på at "pakker for store for postkassen kan ha noe lenger leveringstid"... Vis mer
Perch har et bredt utvalg av veldig gode teer. Disse kommer pakket inn i et ekstra silkepapir, noe som gir en ekslusiv følelse, men kanskje litt sløsete. Teene kommer i hvert fall etter en ukes tid ti... Vis mer
Handler i København når jeg er der og nå på nettet fra Oslo da jeg bor i Norge. Er meget fornøyd med teen fra dere. Den beste jeg vet om. Meget fornøyd med den. Prøver gjerne forskjellig hver gang. Hv... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Import og salg af the fra hele verden. Online bestilling, salgsbetingelse, tilbehør, sortiment og thebrygning. Vi er tilmeldt PBS, så sikkerheden er i top. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard & JBC
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Supergodt utvalg og rask service
Sjelden kan ordet ekspertkunnskap være bedre plassert enn som beskrivelse av utvalg og variasjon av tesorter. Nettbutikk lett å bruke. Sender raskt.
Kjempegod service hos Perch Norge!
Kjempegod service hos Perch Norge!
Besvarer mail raskt.
Ordrebehandling
Jeg tror dere er nr 1 i effektiv behandling av ordrer. Jeg sendte bekjed om eftermiddagen og hadde pakken med alle thesorter på postkontoret neste dag. Kunne ikke vært bedre. Perfekt ordrebehandling. Gratulerer!
veldig fornøyd
Rask og god behandling. Kunne enke meg litt mer tilbud på tilbehør til te drikkingen. For eksempel større utvalg innen tefilter, tekanner og lignende.
Inkjøpet ble foretatt uke 16
Veldig bra !!!
super service
Deilig te som leveres raskt ...kan trygt anbefales til alle te elskere
Meget rask levering
De har den vare jeg etterspør. Og de leverer meget hurtig. Og emballasje og forsendelse bærer preg av en personlig og individuell behandling av min bestilling, noe som gir meg tillit. Og det hele gir også inntrykk av at Perchs vet hva de holder på med, at de kan dette med te. Jeg kommer til å benytte Perchs framover for mine te-bestillinger.
Fin og inspirerende web-shop
Jeg liker designet på Perchs' webshop. De er også imøtekommende på mail. Det eneste som trekker ned er at man skal bla gjennom 9 og 9 teer. Hvorfor kan de ikke vise alle treff på samme side? Folk har ingenting i mot å scrolle nedover en webside, men det er irriterende å måtte klikke presist på en knapp og så vente på at en ny side skal laste inn
AC Perchs anbefales på det sterkeste
Deilig te, enkel og rask ekspedering av bestilling - og nå også med butikk i Norge!
Gode produkter
God service. Man bør dog få en kvittering, når man handler i butikken. Informationen på poserne for ringe udført.
God service
Enkel og overskuelig hjemmeside. Stort utvalg. Hurtig levering. Skjøn te;)
Raskt og godt
En god tebutikk, rettferdige priser, rask levering.
Sortimentet kunne være litt bredere.
Topp klasse
Koselig butikk i København. Nydelig te. Hurtig og billig levering fra nettbutikken. Neste gang jeg er i København skal jeg nyte Afternoon-tea hos Perchs. Gleder meg alt.