Se hva andre synes
Helemaal goed geholpen. Had per ongeluk de verkeerde besteld, maar na 1 belletje is het snel opgelost. Bedankt voor de service!
zeer goede ervaring na een dag binnen. Prima kwaliteit en hele leuke extra dingen in het pakket! Zeer tevreden en een aanrader!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De grootste en meest bekende festival webshop van Nederland en België! Bij PEP SCHEP shop je de dikste festival outfits, festival accessoires en alle andere artikelen die jij nodig hebt voor een goed feestje. Alles op het gebied van: - Festival accessoires - Festival kleding - Rave tshirts - Koningsdag kleding - Festival waaiers - Snuif artikelen Altijd geleverd met gratis verzending, morgen in huis en altijd een gratis goodie bag.
Kontaktopplysninger
Meeuwstraat 40A, 1444VG, Purmerend, Nederland
- 0625522403
- info@pep-schep.nl
- www.pep-schep.nl
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helemaal goed geholpen
Aanrader
Zeer tevreden en een aanrader!
Top service
Ik had een trui besteld bij Pep Schep helaas te groot binnen gekomen, gelijk een whatsappje gestuurd naar ze binnen 10 minuten een antwoord met een oplossing, de grote trui mocht ik houden en de nieuwe trui in de juiste maat werd voor een leuk zacht prijsje verzonden
Truien zijn super lekker stof, leuke truien en sommige met een knipoog maar dat moet kunnen
Ik raad Pep Schep zekerrrrr aan
Charena
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit! Prima
Truien zijn top kwaliteit
Truien zijn top kwaliteit, en het personeel ook heel goed

Snelle en goede verzending
Snelle en goede verzending

Top gasten
Bestellen gaat snel. Iets was toch niet op voorraad, ben gebeld en hebben toch iets kunnen regelen. Top gasten!

Svar fra Pep Schep
Hele snelle service en vriendelijk…
Hele snelle service en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader en ik ga ook zeker vaker bestellen!!!

Svar fra Pep Schep
Op zaterdag een bestelling geplaatst
Op zaterdag een bestelling geplaatst. Gekozen voor de optie tot snelle bezorging met track and trace. Was iets met de bezorging wat onverwachts enige vertraging had opgelopen. Dit is netjes per telefoon uitgelegd en naar volle tevredenheid opgelost. Artikelen waren netjes verpakt en voldoen aan de verwachting. Aanrader!
Perfection; 10/10
Super service, persoonlijk en heel vriendelijk. Ontzettend aardige en enthousiast aan de telefoon en super producten. Top kwaliteit en mega aanrader. Geen enkel punt van kritiek

Svar fra Pep Schep
Als je het k woord op een muts zet ben…
Als je het k woord op een muts zet ben je behoorlijk kansloos.

Svar fra Pep Schep
Pakketje niet aangekomen? Klantenservice ruk.
Bestelling gedaan, maar deze kwam maar niet aan. Contact gezocht met de klantenservice, maar m'n klacht werd niet echt serieus genomen. Bijvoorbeeld: "Je bestelling is niet aangekomen? Is natuurlijk wel al verzonden naar je". Wat moet ik met zo'n antwoord? Meermaals geprobeerd het gesprek op gang te krijgen, maar er werd af en toe lauwtjes gereageerd zonder echte oplossing of tegemoetkoming. Gaat er dus iets mis bij de bezorging, verwacht dan niks van deze partij. Je geld is dan weg.

Svar fra Pep Schep
Mijn bestelling werd maar niet geleverd…
Mijn bestelling werd maar niet geleverd dus contact gezocht, ik moest afwachten. Ik had de bestelling nodig voor een bepaalde dag dus nog een keer contact opgenomen, ik mocht een extra set halen en als de bestelling binnen kwam deze terug brengen. Dit was netjes. De bestelling kwam veel te laat binnen dit kwam door de te kort aan portokosten die er op gedaan waren door pep schep. Ik kreeg een boete va post nl door hun fout. Contact gezocht zij zouden het oplossen. Ik kreeg een betalingsherinnering van post nl. weer contact gezocht. Ze hadden het nu wel echt opgelost werd gezegd. Niet dus…. Medegedeeld dat ze mij het tikkie moesten betalen zodat ik post nl kon betalen. Nooit meer wat gehoord. Super slecht! Ik ben klaar met pep schep.

Svar fra Pep Schep
Fijne website, zeer vriendelijk personeel en snelle sevice

Svar fra Pep Schep
Snelle levering, top prijs-kwaliteit en vriendelijke medewerkers

Aanrader
Fijne klantenservice, geweldige prijs kwaliteit verhouding en elk product komt altijd heel snel binnen! Een aanrader

Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf! Vriendelijke werknemers en snelle verzending!

Svar fra Pep Schep
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.