Bestilte en vare fra Morsø gjennom firmaet Pejsen, siden Morsø ikke sender til adresser i Norge. Firmaet Pejsen hadde ikke varen i sin nettbutikk, men fikk lagt den inn i nettbutikken slik at det... Vis mer

Bestilling, behandling og info fra Pejsen var veldig bra, rask levering ut fra dem. Men her svikter leverandør Post Nord, de roter det til, betalt for hjem levering, noe de ikke gjør, men leverer de... Vis mer

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen fra jeg forhørte meg om dere hadde det produktet jeg var interessert i, til bestilling og levering av varene. Veldig fornøyd med produkt managers service.

1. Peisforhandler

Hos Pejsen ved vi hvilken forskel, hygge kan gøre for os. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi kan koble fra, stresse af og hygge os, hvad enten det er alene eller sammen med familie og venner. Derfor har vi gjort det til vores mission at skabe indendørs og udendørs samlingspunkter, der danner en ramme om uforlignelige hyggestunder. Hos os er en pejs ikke bare en pejs, en brændeovn ikke bare en brændeovn. Det er en løsning skabt til dit behov og med henblik på dit velvære. Derfor tilbyder vi også totalløsninger, så du ikke behøver tænke på noget og er sikret en holdbar løsning.

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Meget god service og rask og…

Meget god service og rask og uproblematisk levering. Anbefales 🙂👍

8. oktober 2025

Hej Terje

Tak for anmeldelsen og fordi du anbefaler os til andre.

Rask levering

Rask levering, men dyr frakt til Norge. Må også fortolles v

19. september 2025

Hej Gunn Marit

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for, at leveringen var hurtig. Vi forstår godt, at fragt og fortoldning til Norge kan føles dyrt – desværre ligger en del af omkostningerne uden for vores kontrol, især når det gælder internationale forsendelser og toldregler.

De fortjener 100% sine utmerkelser

En bedrift med spesiell engasjement for løsninger til kundens beste og imponerende kommunikasjon. Mine varmeste anbefalinger!

2. april 2025

Hej Sarah

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi strækker os altid langt for at hjælpe vores kunder på bedste vis.

God kommunikasjon

God kommunikasjon, rask levering

3. mars 2025

Hej Tor-Erling

Bra service

3. mars 2025

Hej Ole

Mange tak for anmeldelsen.

Gode på kommunikasjon

Produktet kom til slutt etter mange forsinkelser, men jeg ble hele tiden informert av Pejsen.

27. februar 2025

Hej Tormod

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Det er både ærgerligt og besværligt, når en vare bliver forsinket, men vi gør vores bedste for hele tiden at holde kunden opdateret. Det må sige at være lykkes for os her.

Gebyr

Hei.Da jeg bestilte og betalte hos dere,trodde jeg at det var inkludert frakt og alt til Norge. Men måtte også betale 580,- norske kroner da jeg hentet ut pakken..

10. februar 2025

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse!

Prisen inkluderer fragt, men er til gengæld eksklusiv dansk moms. Når pakken ankommer til Norge, vil der blive opkrævet norsk moms.

Team Pejsen

Det manglet toppplaten i settet jeg…

Det manglet toppplaten i settet jeg kjøpte fra dere, så jeg måtte bruke den gamle topplaten videre.
Utenom det so er jeg godt fornøyd med kjøpet.

7. februar 2025

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Røgvenderen til det skamolsæt, du har bestilt og modtaget skal bestilles for sig. Den er ikke del af sættet.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med dette, hvis du har brug for det.

Rigtig god dag til dig 🙂

Team Pejsen

Bra.. alle var riktige produkter

Var veldig fornøyd med produktene,,god utvalg ,,fikk de etter noen dager,,,supert

3. desember 2024

Hej Mikel

Fikk veldig god service!

Fikk veldig god service fra selskapet i forbindelse med modernisering av brennkammer i min ovn. Anbefales på det sterkeste

13. november 2024

Hej Kenneth.

Mange tak for din anmeldelse - og anbefaling. Vi er kun glade for at kunne være behjælpelige.

Team Pejsen

Super service fra bestilling til…

Super service fra bestilling til levering. Jeg fikk et glass som var skadet i posten (selv om den var godt pakket). Igjen super rask service og min 15 år gamle Wiking Peis er nå som ny igjen - takk for excellent hjelp:-)

30. oktober 2024

Hej Erik

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det hænder desværre en gang imellem, at en forsendelse ikke når frem i hel stand, men vi finder altid en løsning på det.

Bestilling fra Norge

Firmaet Pejsen hadde ikke varen i sin nettbutikk, men fikk lagt den inn i nettbutikken slik at det bare var å bestille.
Avtalte henting i butikken i Hjørring da vi skulle på ferie i Danmark.
Varen sto klar for henting på avtalt dato

27. september 2024

Hej Kjetil

Mange tak for din anmeldelse.

Vi går rigtig langt for alle vores kunder, også når det gælder at få oprettet en vare på webshoppen, som ønskes bestilt. Godt, at det hele kunne lade sig gøre - inklusive at få den til Hjørring til afhentning.

Vi håber, du får lyst til at handle hos os en anden gang.

Topp service

Topp service, enkel afhenting

1. mai 2024

Hej Robert

veldig godt fornøyd med Pejsen

Men her svikter leverandør Post Nord, de roter det til, betalt for hjem levering, noe de ikke gjør, men leverer det til et utlevering sted flere km fra meg, og som også forsinker dette med 3 dager.
Men Pejsen er jeg skikkelig godt fornøyd med:)

12. desember 2023

Hej Bjørnar

Mange tak for anmeldelsen!
Vi tager din kritik af levering videre til PostNord.

Rigtig god dag og glædelig jul til dig 😊

Team Pejsen

Meget fornøyd med servicen! :-)

ordre WEB-58762...
Meget fornøyd med servicen, raske levering til nord norge, delene til Morsø-ovnen passet perfekt, og ovnen er i drift igjen.
Kan uten forbehold anbefale Pejsen. :-)

31. oktober 2023

Hej Bjorn

Mange, mange tak for den fine anmeldelse!

Vi håber, du får nogle hyggelige stunder foran ilden oppe i Norge 🔥

Team Pejsen

Bestille og betalte for varene. Ja

Bestille og betalte for varene, det kom opp frakt var betalt. Fikk melding fra Nor Cargo at varene var på vei.
Men så viste det seg at varene ble returnert til dere da jeg bor i Norge.
Her var det en landkode jeg skulle tikke av, som jeg ikke så.
Resultat at jeg avlyste handelen

22. september 2023

Hej Arvid

Vi beklager, at ordreforløbet ikke gik som forventet.

Som du selv skriver, havde du ved bestilling ikke ændret land fra Danmark til Norge.
Vores pakkeri fangede ikke fejlen, hvorfor ordren bliver pakket og sendt afsted med det resultat, at den bliver sendt retur til os.

I sådan et tilfælde kan vi naturligvis stadig afsende ordren ved efterbetaling af fragtomkostningerne.
Du har dog valgt at annullere ordren, og vi har refunderet hele ordrebeløbet inkl. fragt til dig.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på webordre@pejsen.com eller +45 71 99 36 79.

Team Pejsen

Delene passet og de kom hele frem til…

Delene passet og de kom hele frem til Norge. Beste innpakningen jeg har sett. Anbefaler firmaet på det "varmeste" også for nordmenn.

16. september 2023

Hej Terje

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi håber, du får nogle hyggelige stunder foran ilden oppe i Norge.

Kort leveringstid

Kort leveringstid, særlig med tanke på at min bestilling skulle til Norge!

8. september 2023

Hej Christina,