Pedicuregroothandel.nl Anmeldelser

4,0

Heel tevreden over deze pedicure groothandel! De winkel is mooi en overzichtelijk, en je wordt er echt vriendelijk ontvangen. Ze nemen de tijd om je te helpen en geven goed advies. Ik kom hier zeker t... Vis mer

Vorige week heb ik mijn nieuwe BTC 3motion pedicurestoel mogen ontvangen! Ook ideaal voor gebruik bij gelaatsverzorging! Mijn klanten en ik zijn zeer tevreden! Bij Slenders Beauty zijn ze altijd hee... Vis mer

Een eindejaarsgift: een tubetje miracle foot repair .Klanten komen terug en vragen voor aankoop dit product in grotere verpakking.. Mooi toch! Dus een volgende bestelling zal beslist nog komen..... Vis mer

Zeer nare ervaring...problem met unit van 10k blijven ze niet oplossen! Wel liegen en false dossiers schrijven...een monteur is langskomen voor de reparatie maar de onderdeel wat gerepareerd moest wor... Vis mer

1. Velværesenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Voor pedicure, schoonheidsspecialiste, visagiste en nagelstyliste

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jullie waren super snel

5. april 2020

Svar fra Pedicuregroothandel.nl

Dag Mirjam, bedankt voor de fijne opmerking. We begrijpen alleen niet goed waarom daar één ster bij hoort. Kunnen we iets verbeteren of was er iets anders niet goed gegaan?

Snel en correct

Bestelling in 2 dagen ontvangen en ze laten telefonisch weten wanneer ze een produkt niet meer in voorraad hebben.
Dus ze zijn snel en correct 😉

4. april 2020

Snel de juiste bestelling.

Snel de juiste bestelling!

Svar fra Pedicuregroothandel.nl

Bedankt Mo, voor je review. Groeten, Team SlendersBeauty / pedicuregroothandel.nl (R)

Snelle levering

Svar fra Pedicuregroothandel.nl

Beste Willemijn, bedankt voor je review en hopelijk tot snel.

Goed service!

Beste Ying, Bedankt voor deze prettige review. /R

Toptent..

Toptent... niet kletsen maar poetsen👍

1. april 2020

Beste Ron, Bedankt voor je review! Hopelijk tot snel. Team SlendersBeauty

Ga zo door

Ze staan altijd voor je klaar, daar waar je hulp nodig hebt. Ze denken mee in oplossingen en zijn vriendelijk in de omgang.
Ik kom met plezier winkelen.

16. mars 2020

Svar fra Pedicuregroothandel.nl

Beste Anne, Bedankt dat je de moeite genomen hebt hier een review te plaatsen, dat stellen we op prijs! Tot snel in de winkel in Westerhoven of online op www.pedicuregroothandel.nl. Groetjes, Team SlendersBeauty/RW

Goede uitleg en vriendelijk personeel

7. mars 2020

Beste Marian,
Bedankt voor je review! We zien je graag terug op www.pedicuregroothandel.nl of in onze winkel. Groetjes, SlendersBeauty / RW

Bestelling pas na 5 dagen geleverd.

5. mars 2020

Beste Arrianne,

Bedankt voor je review. We hebben het even nagekeken en zagen dat je bestelling op donderdag na 3 uur geplaatst. Diezelfde dag hebben we je geïnformeerd dat we helaas een product niet op voorraad hadden waardoor we het op vrijdag niet konden versturen. Die maandag hebben we direct je bestelling verstuurd, één werkdag later dan ons streven. Gezien het aantal producten dat we in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat een bestelling soms langer duurt wanneer iets niet op voorraad is. We nemen dan altijd contact op. Excuus voor het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven. /RW

Alles ok

Alles ok voor levering en product

4. mars 2020

Svar fra Pedicuregroothandel.nl

Beste Urbain, bedankt voor de review en de bestelling. Hopelijk tot snel op onze webshop of in onze winkel in Westerhoven. Team SlendersBeauty / Pedicuregroothandel.nl

Super

Super. Snelle levering.

3. mars 2020

Bedankt voor je review!

Goeie snelle levering

11. januar 2020

Svar fra Pedicuregroothandel.nl

Bedankt voor de review. We zien je graag terug op onze webshop www.pedicuregroothandel.nl of in de winkel in Westerhoven. Team SlendersBeauty / Pedicuregroothandel.nl / RW

Goede producten goede service

10. januar 2020