Anmeldelse av Oslo Plumbing – Ikke å anbefale
Vi brukte Oslo Plumbing til installasjon av en luft-til-vann-varmepumpe, inkludert både ute- og innedel – et omfattende og kostbart prosjekt. I starten fikk vi et positivt inntrykk av Kenneth og hans kollega. De virket dyktige og var svært serviceinnstilte, noe som ga oss tillit til at de ville levere en god løsning.
Dessverre endret dette seg etter hvert som prosjektet ble mer krevende. Det ble tydelig at de manglet nødvendig kompetanse på dette området, og deres anbefalinger viste seg å være lite gjennomtenkte. Dette har resultert i en løsning som ikke er tilfredsstillende, og vi står nå overfor betydelige ekstrautgifter for å utbedre installasjonen.
I tillegg har Kenneth gjort seg utilgjengelig og er ikke villig til å bistå med å utbedre feilene. Under prosjektet skadet de også terrassen vår, og selv om de lovet kompensasjon, har vi ennå ikke mottatt denne.
Basert på vår erfaring kan vi dessverre ikke anbefale Oslo Plumbing til andre. Dette prosjektet har vært både kostbart og frustrerende, med et resultat som ikke står i forhold til forventninger og pris.