OnlineShoppen365 Anmeldelser 2 131

4,7

Flott levert - raskt og effektivt. Og varene kom flott pakket - veldig fornøyd

Lett og bestille, varene kom fort😎👍🏻

Var godt tilfreds med varen.Og sendte små prøver med i pakken-sødt.

1. Kroppspleie
  2. Helse- og velværebutikk
  3. Helsekostbutikk
  4. Leverandør av mobilitetsutstyr
  5. Kosttilskuddsbutikk

Om OnlineShoppen365

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

OnlineShoppen365 ApS er et dansk internetbaseret handelsfirma. Vores mål er at tilbyde forskellige produkter som bestilles online.

Med et bredt udvalg af forskellige produkter til konkurrencedygtige priser, stræber vi efter at yde den bedst mulige service for vores kunder, og derved også at kunne hjælpe den enkelte på en sober og diskret måde.

Hvorfor handle hos OnlineShoppen365?
• Dansk ejet og registreret i DK.

• Familiedrevet webshop med fokus på kundeservice.

• Sender med PostNord, GLS og DAO så du finder altid en pakkeshop indenfor kort afstand

• Mulighed for fast klubrabat

• Altid masser af gode tilbud

• E-Mærket webshop sikrer forbrugernes rettigheder.

• Medlem af FDIH (Forening for Dansk Internet Handel)

Fast klubrabat
Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsmail, og få en særlig klubkode, som altid sikrer dig  en fast klubrabat på alle ordre samt på tilbudsvarer.
Læs mere om fordelene ved Klub Os-365 på webshoppen.

Konkurrencer på FaceBook
Vi afholder løbende konkurrencer på FaceBook, Besøg vores FB profil, giv os gerne et ”Like” og husk og deltage i vores konkurrencer. Vi trækker 5 vindere hver måned.

Kig forbi - måske kan vi også hjælpe dig :-)

Mvh. OnlineShoppen365

4,7

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Lett og bestille

Lett og bestille, varene kom fort😎👍🏻

27. februar 2026

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på :o)

Tina

Fordi jeg fikk så bra service og hjelp…

Fordi jeg fikk så bra service og hjelp med en gang,til tross for at det ikke var igjen på lager alt jeg hadde bestilt så prøvde dem å hjelpe meg så godt dem kunne med å få tak i eller gi meg alternative produkt eller pengene tilbake uten noe problemer,og det gikk raskt også selv om det var langt unna, så jeg er veldig fornøyd🙂

29. januar 2024

Svar fra OnlineShoppen365

Hej Anette. Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på og dejligt at vores kundeservice kunne hjælpe dig :o) Mvh OnlineShoppen365

Alt fungerer

Velfungerende hjemmeside. Varer kommer til tiden.

13. november 2022

Svar fra OnlineShoppen365

Hej Lise. Tusind tak for din anmeldelse. Den falder i god jord :o) Mvh OnlineShoppen365, Tina

Alt fungerede !

5. mai 2022

Svar fra OnlineShoppen365

Hej STEFTRONIC. Tusind tak fordi du har valgt at give os en anmeldelse. Det er vi meget glade for :o) Mvh OnlineShoppen365

Flott levert

Flott levert - raskt og effektivt. Og varene kom flott pakket - veldig fornøyd

4. september 2021

Hej Ragnhild

Tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget :o)

Virker.

Virker fint.

30. august 2021

Hej Frank

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for :o)

Perfekt!

Perfekt! Personlig service! JA TAK!!

16. juni 2021

Hej Kristoffer

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :o)

Tina

Bonus

Fint med Forbrugsforeningens bonus og ekstra ting i kassen :-)

23. mai 2016