2,8

Middels

Når læger glemmer at lytte til patienten

Pige på 15 år, som har en påvist sene knude ved ultralyd scanning og har været generet og med smerter i et halvt år. Seneknuden vurderes af lægen til at være for lille til at han vil operere. Det er i princippet ok - men lægens adfærd og manglende interesse i at høre til seneknudens gener, smerter var virkelig utilstrækkelig. Nu har vi lige læst hans notat - patienten har ikke ondt om natten og tager ikke daglige smertestillende. Det er virkelig interessant at han kan skrive det, da han overhovedet ikke spurgte ind til det.
Vi kommer aldrig igen.

5. april 2025

Kære Pernille
Journalens indholde vil altid afspejle konsultationens indhold, samt oplysninger der indhentes fra andre systemer.

Uden at komme ind på specifikke informationer, vil jeg gøre dig opmærksom på at selvom lægen ikke fandt indikation til operation, så har han imødkommet jeres ønske om at få tilbudt den behandlingsplan i har ønsket jer.

Vh. ortopædklinikken

Burde kunne give 0 stjerner eller minus

Er ked af overhovedet at give 1 stjerne. Burde være 0 eller minus.

Svar til Ortcare's svar til anmeldelsen:
Det er jo ikke korrekt at vi fik tilbud om at vente og dermed komme ind efter næste patient.
Vi fik "tilbud" om at vi kunne vente og komme til kl. 17 efter sidste patient da der ikke var tid indimellem. Og ja, det valgte vi ikke at gøre. Vi har 1½ times kørsel hver vej, så at sidde og 6 timer i et venteværelse var ikke en mulighed da vi ikke reserverer så mange timer i vores kalender til et besøg hos lægen.

Aflyser vores tid (tidligere på året) dagen før grundet sygdom. Ok, ingen er herre over helbred.
De giver os en ny tid, og da vi ankommer idag kan de ikke se os i systemet udover en helt anden tid som de mener vi er udeblevet fra.
Har sms og mail (som de skrev til os) med tiden idag. Men fordi det ikke ses i computerens kalender så er fejlen vores ?.
Sekretæren var ikke til stede, så det var kun den "kloge" læge.

Så brug endelig denne læge hvis du vil spilde din tid.

28. mars 2025

Kære Annette

Beklger din oplevelse. System fejl kan desværre ske.
Jeg vil gøre opmærksom på at du blev tilbudt en ny tid med det samme ugen efter, du blev også tilbudt at vente i venteværelset og blive set så snart der var mulighed ( efter næste patient ). Men havde du ikke ønske om.

Vh ortopædklinikken

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort dette. Totalt ukompentent læge, som giver et barn en blokade uden grundige undersøgelser.
Lover at skrive en henvisning som han ikke har udført. Sætter aldrig mine ben der igen

16. januar 2025

Kære Mette

Beklager dIn opelevelse, Jeg kan desværre ikke kommentere på sagen da jeg ikke kender til den, Men vil gerne tage det internt og drøft det men min kollega, som har vurderet dit barn.

vh Ortopædklinikken