Online Product Academy Anmeldelser

1. Utdanningssenter

Dé plek in België en Nederland om te leren hoe je een eigen winstgevend digitaal product maakt en verkoopt.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Meest uitgebreide cursus die ik ooit volgde!

De OPA is de meest uitgebreide cursus die ik ooit volgde. Letterlijk alles komt aan bod met duidelijke uitleg en tutorials. Als je toch nog onbeantwoorde vragen hebt, kan je altijd rekenen op de community wat super fijn is. Ik kan de cursus alleen maar aanraden!

20. januar 2025

Dank je Caro! 🙌

Compleet programma met toffe host

Het programma is echt compleet. Alle onderdelen die je nodig hebt komen aan bod inclusief technische tutorials die veel andere programma's missen. Het programma is ook goed opgedeeld in verschillende modules. De meeste online programma's doen dat natuurlijk, maar hierbij zijn de modules echt logisch, goed opgebouwd, en rond je met de module ook telkens een concrete stap in de productontwikkeling af waardoor je terwijl je leert ook gestaag bouwt. Daarnaast is Maxine een ontzettend leuk mens om naar te luisteren. Voelt echt alsof een vriendin je helpt met het ontwikkelen van een product en het vormgeven van je online bedrijf. Daardoor duren de video's soms wel net wat langer dan persé nodig was geweest.

13. januar 2025

Hi Luca, heel erg bedankt voor je review! 🌟

Uitgebreide, eerlijke cursus

Het OPA-traject is precies wat het belooft: een no-nonsense cursus om je eigen online product te maken en te lanceren. Alles wat je nodig hebt wordt helder uitgelegd in logisch opgebouwde tutorials.
Maxine is authentiek en transparant, met een ontwapenende enthousiasme deelt ze al haar kennis en ervaring, en weet precies waar ze het over heeft. Geen poespas, gewoon eerlijk en to the point.
Een extra bonus is de ongelimiteerde toegang tot het communityplatform. Je staat er nooit alleen voor en kunt altijd terecht voor hulp of inspiratie.
Een aanrader!

9. januar 2025

Heel erg bedankt, Joanna 🌟

Een TOP all-in cursus!

Een all-in cursus! Top materiaal, inhoudelijk kwalitatief sterk. Professionele ondersteuning met bereidheid om mee te denken, te brainstormen, enz. Ik kocht meerdere online cursussen van dergelijke soort, maar alleen deze staat on top!

3. januar 2025

Dank je 🌟 Wij zijn pas blij als jij gelukkig bent met de cursus 🌟

Nuchter, compleet en écht leerzaam

Zonder de OPA had ik zeker al het bijltje erbij neergegooid! Maar dankzij de duidelijke stap voor stap uitleg en de no nonsense benadering weet ik dat ik mijn doel ga bereiken.
De OPA belooft je geen gouden bergen en tonnen omzet per jaar, maar geeft je wél alle tools om dat te bereiken, als je daar wel naar toe zou willen groeien. De programma's zitten goed doordacht in elkaar, vragen worden goed en snel opgevolgd.

22. desember 2024

Dank je Mirjam! 🌟

1200 reviews?!?

Ze beweren op hun website:

REVIEWS VERZAMELD

Supertevreden klanten bij ons online product: meer dan 1.200 reviews verzameld.”

Ik vraag me af waar die dan allemaal staan.

12. september 2024

Svar fra Online Product Academy

Hi Boudewijn, klopt inderdaad, dit gaat over ons online product (fotopresets) en je kan alle reviews (intussen 1.349 op het moment van dit schrijven) hier bekijken: https://shopmaxinestevens.com/pages/reviews

Wil je graag meningen en reacties lezen over onze Academy, dan vind je die hier: https://onlineproductacademy.com/reviews

Omdat onze ervaring en expertise niet enkel gestoeld is op onze eigen opleidingen maar dat we zelf ook 'in the trenches' staan, delen wij heel graag cijfers van effectieve simpele digitale producten. Zo kan je zien wat er mogelijk is, ook als je bv. fotograaf, grafisch ontwerper, advocaat, freelancer ... bent.

Hopelijk helpt dit,

Succes nog!