Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Habe 2 Hosen bestellt in einer laut Größen Tabelle passender Größe. Nun passen beide Hosen überhaupt nicht und man kann diese nicht einmal zurückgeben. Man bekommt 15 Euro angeboten und soll die Arti... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb wel lang op de bestelling (+-4 weken )moeten wachten en kreeg geen updates maar ik heb contact opgenomen met het e mail adres toen kreeg ik updates over mijn bestelling. Laarzen besteld zoals o... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

3 artikelen besteld, 1 ging en andere 2 terug gestuurd. Ze wilde me eerst nog wat anders aansmeren met een bijbetaling, niet akkoord mee gegaan. Adres gekregen voor retour sturen, is China dus koste b... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Dameundertøysbutikk
  4. Undertøysbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bikini sexy

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik had graag een goede revieuw willen…

Ik had graag een goede revieuw willen schrijven maar ik heb mijn bestelde artikel nooit ontvangen! Misschien kunnen ze beter met een andere koerier zaken gaan doen.
Want nu ben ik mijn geld kwijt, heb geen leuk jurkje en heb een hoop gedoe met de koerier waarin ik van het kastje naar de muur gestuurd word.

14. august 2022

Badpak te klein

Badpak te klein, slechte retourservice. Ik wilde het badpak ruilen voor een maat groter, maar daarbij kon ik het badpak niet terugsturen. Dus daar had ik voor betaald en die moest ik houden. Ik kreeg alleen een kortingscode voor een nieuw badpak, oftewel, ik moest 2 badpakken kopen, waarvan 1 sowieso te klein.

21. juli 2022

Niet naar verwachting.

Niet naar verwachting.
De jumpsuit valt klein,dus hij zit super strak. Als iemand een maat m of l (toch nog nabesteld,maar wel spijt van achteraf...zit bij mij ook niet mooi) wil proberen...je mag het ook van mij overnemen! Nieuw in verpakking...15 euro inclusief verzending!

17. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

prima jasje

prima jasje, alleen maat L besteld(was de grootste), toch te klein, heb hem aan mijn kleindochter gegeven en die er zeer verguld mee!!! Dus toch een groot succes!

6. juli 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooi hemd

Mooi hemd! Is zijn prijskwaliteit waard en heeft de juiste maten ook dus heb je een S neem dan ook een S of heb je een L neem dan ook een L. Je hoeft geen maat groter nemen zoals bij de meeste kleren.

3. juli 2022

Erg slechte service

Erg slechte service, communicatie heel haperig of onduidelijk. Aangegeven dat de opgestuurde maat ( 3 maten verschild) als het niet meer is… vervolgens aangegeven dat je het product kosteloos wilt retourneren, krijg daarop te horen, kan lang duren en duur zijn, u kunt het product houden en eventueel verkopen en we kunnen u het product opnieuw sturen met 50% korting met dezelfde retour policy en en vrees dat de maten niet kloppen, kortom slecht !!!!

30. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijk ali is nog beter

Maten kloppen totaal niet en lijkt totaal niet op de foto... jurk en rok is veeeeeelste lang en bovenkant kom je niet in als je geen lijf van een 6 jarige hebt. Besteld volgens maattabel dus jammer.

30. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Late levering en opgefrommeld in een…

Late levering en opgefrommeld in een plastic zakje gedicht met tape door de brievenbus gepropt! Vest gaf me rillingen van de structuur vd stof, een soort goedkoop vilt achtig spul waar je dwars doorheen kijkt, en nu al overal pluis bolletjes heeft.dan de afwerking: overal draadjes bij de naden en aan één kant twee gaten in de naad.Het lijkt wel een ochtend jas, bij het dragen ( binnen) plakt de stof aan je andere kleding zulk vreemd ,eng materiaal. Echt een vette tegenvaller zelfs op een markt verkoopt men voor een lagere prijs je een mooi lang herenvest, geen wind doorlatend dun kapot votje.ik zou verder kijken sorry…..

16. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestel nooit wat bij fancy

Bestel nooit wat bij fancy, duurt heel lang voor je het in huis hebt, en blouse besteld xl maar er xl in imaar het was maat xs kon hem niet eens om mijn schouders krijgen. Had een shirt besteld xl die was zo groot dat de buurman er bij in kon..... In één woord waardeloos.... gooi je geld niet weg

16. juni 2022

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Ten eerste duurde het ook gigantisch lang voordat mijn pakket aan kwam. Ten tweede zit er geen retourticket bij dus je moet alles zelf regelen. Kosten zijn voor de koper, lekker dan! De verzendkosten naar Hong Kong zijn nog duurder dan mijn hele bestelling was. En ten derde, zoals ik had al verwacht, nooit mijn geld terug gekregen! Zware oplichters! Ik hoop dat mensen eerder de reviews lezen voordat ze hier iets bestellen. Scheelt je een paar tientjes! Verschrikkelijke website. Je kunt beter op Shein bestellen. Snel binnen en retour is perfect geregeld. Binnen 1 of 2 dagen staat je geld weer op je rekening.

14. juni 2022

oplichters !!!!

Opletten met deze oplichters !!!!

Maat was niet beschikbaar,paar mails gekregen om een ander artikel te kiezen. Enkele mails gestuurd dat ik geen ander artikel wens ,maar het geld terug. Geen antwoord terug.en ook geen geld terug gestort gekregen !..

Bijgewerkte nota:
Ondertussen na enkele weken toch geld teruggestort gekregen+ Dezelfde herhalende mail om een ander artikel te kiezen. Zeer slechte tot geen klantenservice/communicatie.

12. juni 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv