Zeer slechte ervaring – beschadigde en kromme trekhaak ontvangen Ik heb via Onderdelenlijn een trekhaak besteld. Helaas werd deze beschadigd en krom bij mij afgeleverd. De trekhaak was bovend... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Had radio besteld maar was niet de goede ze zouden gelijk mijn geld terug steuren nog afwachten nu maar wel suoer geregeld vsn hen
Onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. De betreffende sloop (Autodemontagebedrijf Rijnmond in Rotterdam) gebeld omdat ik het onderdeel z.s.m. nodig had; het sloopbedrijf he... Vis mer
Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... Vis mer
De Onderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Met verzenden is der helaas een verbindings punt afgebroken van de achterlamp
Prijs kwaliteit naast dat is prima

Svar fra de Onderdelenlijn
betrouwbare website met foto van het onderdeel en drie maanden garantie op de website.kreeg ook nog uitleg hoe te betalen en verzending was de volgende dag al.snel onderdeel ontvangen.

Erg gemakkelijk dat alles bijna op 1 webside tevinden zijn
1 minpuntjes is dat sommige verkopers wel de hoofdprijs willen hebben een koplamp €90 euro terwijl hij €100 nieuwe kost

Svar fra de Onderdelenlijn
leverancier was goed en snel

Svar fra de Onderdelenlijn
Laatst contact gehad met onderdelenlijn over een bestelling, 1x reactie gehad van ze en nooit wat weer gehoord

Svar fra de Onderdelenlijn
Top, snelle verzending van het onderdeel (zijspiegel). En zeer goed ingepakt. M'n auto ziet er weer uit als vanouds.

Svar fra de Onderdelenlijn
Schlechter Service. Auf Mails wird nichts geantwortet. Erst auf Nachfrage kommt verspätet eine Antwort. Anliegen werden nicht geklärt. Falsche Teile werden versendet. Ich könnte noch weiter aufzählen...

Svar fra de Onderdelenlijn
Snelle correcte levering, onderdeel in goede staat toegekomen zoals beschreven.

Svar fra de Onderdelenlijn
Perfect onderdeel, electrische raam bediening vw polo, past, mooi OEM.
Dank!

Svar fra de Onderdelenlijn
Onderdeel snel gevonden op onderdelen lijn voor een nette prijs, vooraf plezierig contact gehad met aanbieder, vervolgens snel opgestuurd en past perfect. Een dikke 10!

Svar fra de Onderdelenlijn
Makkelijke en goede site alles snel gevonden en geleverd dankjewel 😁👍🏻

Svar fra de Onderdelenlijn
Snel bestelling kunnen plaatsen en zeer snelle levering.

Svar fra de Onderdelenlijn
Hele snelle service en top website en snelle levering van onderdelen

Svar fra de Onderdelenlijn
Kentekencheck en model auto waren allemaal goed, onderdeel zou moeten passen. Nou dat was dus mooi niet zo, voor niets twee keer 2 uur op en neer gereden en ook nog eens mijn geld niet helemaal terug gekregen. Ook was het onderdeel niet zo netjes als geadverteerd en na terugbrengen stond de advertentie er gewoon weer op dezelfde manier op. Ik vertrouw dit platform dus totaal niet meer!

Svar fra de Onderdelenlijn
Makkelijk te vinden en een snelle levering

Svar fra de Onderdelenlijn
Vriendelijk aan de telefoon geholpen, en het juiste artikel snel ontvangen. Top.

Svar fra de Onderdelenlijn
Onderdeel was in technisch goede staat voor een betaalbare prijs

Svar fra de Onderdelenlijn
Product voldoet aan de verwachtingen.
Enige minpuntje is dat er totaal geen bescherming (plastic/papier) omheen was gedaan voor verzending, waardoor hij wel eerst goed schoongemaakt moest worden.

Svar fra de Onderdelenlijn
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.