OmidBikes Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De dag dat m'n zoontje z'n Trike mocht uitpakken! Geweldig voor hem! Hij heeft er al enthousiast op gereden tezamen met zijn broer die er eerder ook 1 heeft gehad! Er was alleen 1 kleine teleurste... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aankoop heel goed verlopen. Het model dat we hadden gekozen kwam onverwacht toch even in stockbreuk, onmiddellijk kregen we een evenwaardig alternatief aangeboden of keuze om dagje langer te wachten (... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service ervaren hij deze winkel. Online een elektrische step besteld na telefonisch contact. Step was snel/de volgende dag geleverd. De step wilde echter na een dag niet opladen. Na overleg met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

DYU D3F elektrische opvouwbare fiets online gekocht. Aardig wat goedkoper dan elders, snelle levering (voor nog geen 10 euro bezorgkosten, optie om het op locatie te Breda op te halen, dus fijn dat d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøretøy og transport

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Omidbikes Breda heeft voor iedereen een fiets. Of u nu opzoek bent naar een Omafiets, kinderfiets, transportfiets, jongensfiets, meisjesfiets, damesfiets, vouwfiets of elektrische kindervoertuigen op accu. Wij hebben het allemaal en leveren direct uit ...

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

23 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

nog steeds niks

nog steeds niks. zeggen wel geleverd.

18. september 2026
Logoen til OmidBikes

Svar fra OmidBikes

Beste Anton,

U heeft een uur geleden een chat met ons geopend en aangegeven dat u niets heeft ontvangen.

Wij hebben direct daarna aan DHL gevraagd waar uw zending is en een onderzoek laten starten. We hebben u ook een mail gestuurd dat wij uw chat hebben gezien en ermee bezig zijn met het oplossen ervan.

Jammer dat u direct een 1 ster reactie geeft terwijl wij netjes uw verzending hebben opgestuurd. Ondanks de negatieve ervaring gaan wij door met het uitzoeken waar uw bestelling zich bevind.

We houden u op de hoogte,

Groet,
Omidbikes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De eigenaar heeft mij uitstekend…

De eigenaar heeft mij uitstekend geadviseerd bij mijn keuze, mede dankzij de ruime voorraad die beschikbaar was. Tevens zijn er uit voorzorg nieuwe accu's meegeleverd.
De eigenaar heeft bovendien geassisteerd bij het inladen van de aangeschafte kinderauto in mijn voertuig.

7. juli 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Actie nav een melding van schade

De dag dat m'n zoontje z'n Trike mocht uitpakken!
Geweldig voor hem!
Er was alleen 1 kleine teleurstelling. De kap is aan de binnenkant stuk, wellicht onderweg beschadigt?
Het duurde wat langer maar uiteindelijk goed contact gehad met Omidbikes en hebben ze herstel of compensatie voorgesteld. Gebruik van gemaakt, netjes dus.

2. mars 2026
Logoen til OmidBikes

Svar fra OmidBikes

Beste Michel,

Allereerst nogmaals excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld, flexibiliteit en begrip.

Goed om te lezen dat jullie zoontje zo blij was met zijn Trike! En dat hij er meteen samen met zijn broer op kon rijden maakt het natuurlijk extra speciaal.

Jammer dat de kap bij aankomst beschadigd was — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat we uiteindelijk samen tot een goede oplossing zijn gekomen.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, staan we altijd voor jullie klaar!

Het team van Omid Bikes

Hallo

Hallo, ik raad aan om via deze website te bestellen. De service is uitstekend, ze reageren snel en leveren binnen 1-2 dagen.

15. april 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Niet onze verwachtingen...

Bij ophalen van ons bestelde product bleek het niet de juiste te zijn en wist hij ook het verschil niet tussen de 2. Wel zei hij gelijk de site aan te gaan passen. We hebben een andere mogen uitkiezen en hebben hier niks voor hoeven bij betalen dat was dan wel weer zeer netjes! Er wordt geschreven dat je een gratis naambordje erbij kan bestellen, dit bleek later enkel voor de auto's te zijn en niet voor de motors, maar hij kon het wel naar wens op maat maken en in orde brengen. Bij ophalen bleek dit gewoon een geprint A4tje te zijn waarbij de kwaliteit verre van Oke was. Het was niet eens een kenteken voor op een motor en het zou zelfs nog te groot zijn voor op een autootje! Beetje jammer.. Verder vriendelijk geholpen en goede uitleg van product gekregen.

14. mars 2026

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv